- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Bende dişimi fırcalarken mide bulantısı hatta ögürme oluyor onun harici ögleden sonra uyku hali bacakta cekilme aksam cok yürüyüş yaparsak kasıkta agrı genel belirtilerim :)Bir de benim belirtilerim nerdeyse yok gibi hiç hamile gibi değilim o da stres yapıyor beni. 2-3 günde bir hafif kasık ağrısı oluyor kısa süreli geçiyor. Göğüslerimda hafif hassasiyet var. Lekelenme filan hiç olmadı. Çok hafif uyuklama var ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum modunda değilim. Başka bişey yok. Dün hafif midem bulanır gibi oldu ona bile sevindim bugün geçti  sizde durumlar nasıl? Var mı benim gibi hamile değilmiş gibi hamile olan?
Bende senin gibiydim canım ilk zamanlar ama gün geçtikçe belirtiler artıyor , gece 12den önce yatmayan ben en geç 10 da uyuyorum. Kalp çarpıntısı yaşıyorum , dün gece göğüsüm sızladı çok gece uykumdan uyandırdı uyku sersemi kendime heralde canım bişey çekmiş eyvah dedim allahtan sabaha bişi kalmadıBir de benim belirtilerim nerdeyse yok gibi hiç hamile gibi değilim o da stres yapıyor beni. 2-3 günde bir hafif kasık ağrısı oluyor kısa süreli geçiyor. Göğüslerimda hafif hassasiyet var. Lekelenme filan hiç olmadı. Çok hafif uyuklama var ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum modunda değilim. Başka bişey yok. Dün hafif midem bulanır gibi oldu ona bile sevindim bugün geçti  sizde durumlar nasıl? Var mı benim gibi hamile değilmiş gibi hamile olan?
çok geçmiş olsun canım ya üzülme hiç verende o alanda o vardır bir bildiği , yine olur bebişin sağlıcakla alırsın kucağına inşallahDün düşmüş bebeğim ümitler kaldı yine başka bahara...
Ben varim canimBu arada Ankara "da olan arkadaslar var mo aranizda ?
Bende 5 senedir bekliyor olunca herhalde mide bulantıları vs olunca sevinicem zor da olsaBende dişimi fırcalarken mide bulantısı hatta ögürme oluyor onun harici ögleden sonra uyku hali bacakta cekilme aksam cok yürüyüş yaparsak kasıkta agrı genel belirtilerim :)
Ay yok olmasınBende 5 senedir bekliyor olunca herhalde mide bulantıları vs olunca sevinicem zor da olsaama yine de inşallah çok bulantımız da olmaz
Insallah olmaz o bulantilar bi dis agrisi olacak diye birde bulantim olacak diye cok korkuyorumBende 5 senedir bekliyor olunca herhalde mide bulantıları vs olunca sevinicem zor da olsaama yine de inşallah çok bulantımız da olmaz
Bende de çarpıntı var ama heyecandan galibaBende senin gibiydim canım ilk zamanlar ama gün geçtikçe belirtiler artıyor , gece 12den önce yatmayan ben en geç 10 da uyuyorum. Kalp çarpıntısı yaşıyorum , dün gece göğüsüm sızladı çok gece uykumdan uyandırdı uyku sersemi kendime heralde canım bişey çekmiş eyvah dedim allahtan sabaha bişi kalmadıBir de yemekten 1 saat snra yine karnım acıkıyor ama nasıl bir karın kazıntısı anlatamam
Sizin de ilk mi :) ben sizin aksine belirtileri yasiyorum ..icimde bir seyin varligini dusunmek hayta surekli dusunmek uyutmuyor...dun gece yalvardim Allahm nolur uuyuyim diye uyumusum :)))) ne zaman icimde bir sey yok diye dusunuyorum o zaman rahat edip uyudum :))))))Bende 5 senedir bekliyor olunca herhalde mide bulantıları vs olunca sevinicem zor da olsaama yine de inşallah çok bulantımız da olmaz
Bende de çarpıntı var ama heyecandan galibaaman dikkat et şimdiden kilo almayalım :))
O da iyiymişAy yok olmasın
Bu sabah o kadar kötü oldum ki yeter artık dur diye bagırdım doğmamış cocuga
Biliyorum bulantı çok zor ama o kadar umutsuz haldeyim o kadar çok korkuyorum ki bu bebeği kaybetmekten o yüzden bulantı bile onun varlığını gösterecekse mutlu olacak :) yoksa mazoşist değilim yaniInsallah olmaz o bulantilar bi dis agrisi olacak diye birde bulantim olacak diye cok korkuyorum
Evet benim de ilk daha önce kimyasal gebeliklerim oldu ama ilk defa 5.haftayo ve binli değerleri görebildim. İçimde olduğunu hissedebilmek istiyorum ben de eşim de dalga geçiyor susam tanesi kadar şey tekme mi atacak ne bekliyorsun ki diyeSizin de ilk mi :) ben sizin aksine belirtileri yasiyorum ..icimde bir seyin varligini dusunmek hayta surekli dusunmek uyutmuyor...dun gece yalvardim Allahm nolur uuyuyim diye uyumusum :)))) ne zaman icimde bir sey yok diye dusunuyorum o zaman rahat edip uyudum :))))))
Ayyy ben de 5 kilo filan fazlam varken hamile kaldım. İnşallah çok almayız. Bir arkadaşım 36 beden kızdı bi hamile kaldı doğrurdu çocuk 2 yaşına geldi hala veremedi hamilelik kilolarını 46 bedene çıktı resmenAyy almayalım valla evlendikten snra ilk kez 60 a çıktım bunun üstünde düşünemiyorum kendimi
Sen beni hatırladın mı 2-3 sene evvel ovulasyon topiğinde beraberdik hayalci_almina ydı benim eski nickim. Aynı zamanda hamile kalmışız çok sevindim :)Insallah olmaz o bulantilar bi dis agrisi olacak diye birde bulantim olacak diye cok korkuyorum
Ayyy ben de 5 kilo filan fazlam varken hamile kaldım. İnşallah çok almayız. Bir arkadaşım 36 beden kızdı bi hamile kaldı doğrurdu çocuk 2 yaşına geldi hala veremedi hamilelik kilolarını 46 bedene çıktı resmen46 bedeni hor görmek değil derdim yanlış anlaşılmasın da kız yani o kadar çok kilo aldı ve veremedi
Aaa evet :) ikinci bebegin mi olucak benim bu 7. Gebeligim hic dogumum yokSen beni hatırladın mı 2-3 sene evvel ovulasyon topiğinde beraberdik hayalci_almina ydı benim eski nickim. Aynı zamanda hamile kalmışız çok sevindim :)
Ben varimBu arada Ankara "da olan arkadaslar var mo aranizda ?
Evet cnm birbirimizi kontrol edelim bari burdan kilo konusunda. Ben de acaip iştahlıyımdırbenm görümcem ve işverenimde 30 kilo almışlar , sağlıklı şeyler tüketelim kilo bebeğe kadar alalım ya
Yok yavvv 5 senedir elde var sıfır. Bu 5.tüp denemem şu ana kadar sadece 3 kere kimyasal gebelik oldu o kadar. Sen de benim gibi tedirginsindir o zaman, zor bulduk bu sefer kaybetmeyiz inşallahAaa evet :) ikinci bebegin mi olucak benim bu 7. Gebeligim hic dogumum yoko topic ne makaraydi ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?