• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük gün 15ocak ama hiç belirtim yok sadece bugün yüz üstü yatıyordum oğlum sırtıma atladı kaşıklarıma agrı girdi bide göğüslerim Kahverengi kısımları ufak ve koyu renk oldu başka hiçbir belirti yok bunlrda kendimi dinlediğim için olabülüüüüü

Büyük gün 15ocak ama hiç belirtim yok sadece bugün yüz üstü yatıyordum oğlum sırtıma atladı kaşıklarıma agrı girdi bide göğüslerim Kahverengi kısımları ufak ve koyu renk oldu başka hiçbir belirti yok bunlrda kendimi dinlediğim için olabülüüüüü
Bat mı 15 ocaktı?Test yapmadınız mı

Çok kötü ya vitamin falan alıyorum ben dinlenme şansım yok iyilesecegime kötü oluyorum. Inşallah geçer hepimizinki bi an önce
Sanırım grip iyileşme seyrine göre kendi geçecek. Duydugum her şeyi denedim evde. Doktora da gittim sana ilaç veremem dedi.
limonlar içtim. Ballı karışımlar yaptım. Ama bitki cayi icmedim. Zararlı sen de icme sakin. Sadece ihlamur içtim onuda 1 kez.

Valla bilmiyorum bitki çaylarının pek iyi gelmediğini duymuştum doktora danış en iyisi. Neden uykusuzsun? Benim de acayip uykum var acayip de midem bulaniyo 3 gundur
Keske uykum gelse gelseeee de uyusam...stres yapiyorum uyurken biraz dusunmuyorum ama gozumu actgm an basliyo endiselerim kendj kendimi ayikken telkin ediorm ama uyuyup uyaninca garip oldugumdan uykularm kaciyo dalamiyorum :( bende asiri kaygi stres var

Keske uykum gelse gelseeee de uyusam...stres yapiyorum uyurken biraz dusunmuyorum ama gozumu actgm an basliyo endiselerim kendj kendimi ayikken telkin ediorm ama uyuyup uyaninca garip oldugumdan uykularm kaciyo dalamiyorum :KK43: bende asiri kaygi stres var
Canim rahat olmaya calis. Ben de oksuruk yüzünden 10 gun uyuyamadim. Ben de stres yapiyorum. Kendimi herşey nasip, herşey Allahtan diye avutuyorum.
2 defa tup bebek yaptırdım olmadi. Şimdi kendi oldu o nedenle cok stres yaptım. Ve olacağı varsa oluyor herşey.
Olumlu düşünmeye calis.

Kızlar bundan ayrı 2 tane daha2019 eylül anneleri grubu var. Acaba hepsi birlsetirilse mi?

Canim rahat olmaya calis. Ben de oksuruk yüzünden 10 gun uyuyamadim. Ben de stres yapiyorum. Kendimi herşey nasip, herşey Allahtan diye avutuyorum.
2 defa tup bebek yaptırdım olmadi. Şimdi kendi oldu o nedenle cok stres yaptım. Ve olacağı varsa oluyor herşey.
Olumlu düşünmeye calis.
Yasamayan bilmiyo ben boyle olumsuz bir sey yasasam eminm simdi olmasi icin endiselenirdim..bende ki de aci cekmekten korkmak..dedigim gibi adette bile gogus agrima dayanamazdim..sancilar oldukca dogumu dusundukce uykularimda kaciyor..neyse alacagm pakette psikologta var daba fazla evhamlanmadan belki destek olur :(

İlk düşüğüm şimdilik hiçbir şeye baktırmadım. Önceki ay polip alınmıştı. Onunla ilgili bir şeydir belki. Kısmet böyleymiş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Benim 8 yaşında bir kızım var. Allah olmayanlara da nasip etsin tüm çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Geçmiş olsun :( inşAllah bi mucize olur ikizlerden biri seninle kalmıştır.. Allah hayırlısını versin gönlünü serin tut kızına güzel güzel ömürler versin

Yasamayan bilmiyo ben boyle olumsuz bir sey yasasam eminm simdi olmasi icin endiselenirdim..bende ki de aci cekmekten korkmak..dedigim gibi adette bile gogus agrima dayanamazdim..sancilar oldukca dogumu dusundukce uykularimda kaciyor..neyse alacagm pakette psikologta var daba fazla evhamlanmadan belki destek olur :KK43:
Hiç doğumu düşünüp stres yapma. Ağrısız doğum diye birşey var.
Düşün ben kabiz olsam dayanamiyorum acisina sezeyan ile bir kizim var. Narkozdan da korkuyordum. Tup bebek tedavilerinde 3 defa narkoz aldim.
Şimdiden doğuma kafa yorma, herşey olacağına varıyor. Rahat olup gebeliğinin keyfini çıkar. Ben 1. De cikaramadim stresten. Cok şükür nasip oldu 2. De rahat olacağım. Inşallah kucagimiza da alırız.

Gittim acile ve ayni dediginiz gibi igne yapildi. Progestan yazdi birde. Kesenin cevresinde kanama alani olusmus.
Gecmis olsun cnm igne kesti benim o akintiyi cok sukur gelmiyor artik kesenin etrafinda bendede kanama vardi iste nolcak bilmiyom progestani vajinal olarak al daha etkiliymis dr.ole dedi

Hiç doğumu düşünüp stres yapma. Ağrısız doğum diye birşey var.
Düşün ben kabiz olsam dayanamiyorum acisina sezeyan ile bir kizim var. Narkozdan da korkuyordum. Tup bebek tedavilerinde 3 defa narkoz aldim.
Şimdiden doğuma kafa yorma, herşey olacağına varıyor. Rahat olup gebeliğinin keyfini çıkar. Ben 1. De cikaramadim stresten. Cok şükür nasip oldu 2. De rahat olacağım. Inşallah kucagimiza da alırız.
Epidral sezeryan mi oldunuz.sezeryanda daha sonra agri aci vs oldumu ? Evet normalde kuaforde agda da falan hayret ederdi kadin ama bu konuda biraz yanlis seyler fazla dinledik sanirim ilk gece korkusu yasayanlar gibi bende de dogum kabus olmus :)))) dusunmemek cok istiyorum bu tarz yorumlarda cok iyi geliyor herhlde insnlar 2.yi yapmazdi oyle olsa diyorum ama azicik kramp girsin canım sıkılıyo :))))

Arkadaşlar ben epidural sezeryan oldum 5 hafta da doğum sancısı çekmiştim ya neyse. Çok basit çok kısa. Belden iğne hissedilmiyo acısı. Sonra hemen uyusuyo vs başlıyorlar 5 dk da cikiyo bebek :) sonra bebek temizlenirken falan başlıyorlar dikmeye. Tabi doğumdan çıkınca anestezi geçmeye başlayınca ağrı başlıyo biraz ama bebisler herşeyi unutturuyor. 10 güne de geçiyor tamamem sıkıntılar

Allah razi olsun simdi dr geldim kesenin etrafinda hafif kanama varmis ama cok onemli bisey degil dedi pronulut igne vurdu progestana devam dedi kesenin yerlesimi ve sekli gayet guzel dedi beklicez dedi Cok agzida duali bi doktor Rabbim bilicek artik gerisini dedi ama umitsiz konusmadi 3 ay her 10 kadindan 8inde bu kahverengi akintilar olur hatta agri bile olur coknormal dedi 9 ay boyunca kirmizi kanama geciren cok hastam oldu Allahin izniyle dogum yaptilar dedi bilmoyorum artik Rabbim biliyor
Ya çok sevındım kötü bırsey olmadıgına inan dunden berı aklımdan cıkmadın hep dua ettım Allah herseyın hayırlısını versın hepımıze bende yarın 5 hafta lık oluyor kese için gitmedım daha doktora

Canim pihlasma cikmasina ragmen nasil hemen baslamaz igneye kafam karisti bende normalde pihtilasma cikmadi ama drun soledigi demekki gebe kaldinda pihtilasma oluyor dedi o yuzden kanda tespit edildigi andan itibaren baslicaz dedi bi arkadasimdada genetikte pihtilasma cikmisti o anda hemen igneye baslatti o ayda gebe kaldi baska bi dr daha mi sorsan yada pihtilasmanin derecesini suan coraspin karsiliyor olabilir
Bende bir kürtajım var doktor test yapmadan kan pıhtılasmasından olur bor dahakı denemelerınızde coraspırın kullan dedı 5 haftalık hamıleyım hala kullanıyorum doktorum devam et dedı

Sanırım grip iyileşme seyrine göre kendi geçecek. Duydugum her şeyi denedim evde. Doktora da gittim sana ilaç veremem dedi.
limonlar içtim. Ballı karışımlar yaptım. Ama bitki cayi icmedim. Zararlı sen de icme sakin. Sadece ihlamur içtim onuda 1 kez.
Ben de bir kere ıhlamur içtim ve doktorum aynı şekilde ilaç veremem dedi. Içime sinmiyor zaten ilaç da bitki çayı da. Ballı süt boğaza çok iyi geliyor yumuşatıyor canım. Bir de benim doktorum çörek otu yağını burnun tikaliysa burnuna sür dedi doğal ya çok sa faydalı. Benim burnumu açtı tıkaniksa onu deneyebilirsin.

Bende yumurta takibi yaptırdığım için ya hamileysem diye birsey içemedim en son acile gittim doktor iğne yapmak lazım toparlayamazsın dedi durumu anlatınca gargara ve burun spreyi verdi içinde de hamileler kullanabilir diyor 3güne ayağa kalktım en azından nefes aldım

Merhana herkese gecime sonucu testim pozitif cikti kan testimi verdim bugun yuksek ihtimal aranizdayim..bana ultrasona biraz gec git dediler gozukmuyo kalp atmiyo denilince moralin bozuluyo denildi 4.5 hafta suan biraz daha bekleyecgim sanirim.simdilik bu kadar :) ha bir de siz de de kramp sanci gece uyuyamama var mi :)
Benimde değerlerim düşmüştü ama ikizse eğer birini kaybettiğin zaman düşüyor değerler çünkü kana iki değil tek bebek hcg hormonu salgılıyor. Benimde ikizdi biri ilk ay düştü seninki gibi oldu yazdıklarını geri giderek okudum umudunu kesme rabbim hayırlısını versin güzel haberler alırsın inş

Yasamayan bilmiyo ben boyle olumsuz bir sey yasasam eminm simdi olmasi icin endiselenirdim..bende ki de aci cekmekten korkmak..dedigim gibi adette bile gogus agrima dayanamazdim..sancilar oldukca dogumu dusundukce uykularimda kaciyor..neyse alacagm pakette psikologta var daba fazla evhamlanmadan belki destek olur :KK43:
Ben doğuma yakın her gece farklı senatolarla Doğum yaptım çok nazlıyım ben normalde serum bağlasalar dayanamaz bayılırım sezeryana alacak dedi doktor annem kayınvalideme yandık bu kız 2ay iyileşmez demiş ama anne olmak insana güç veriyor Nası bu kadar çabuk toparlandım bende anlamadım ama insan mecbur toparlanmaya çünkü savunmasız yardıma ihtiyacı olan o minnak seni bekliyor artık kendini düşünme vakti çoktan geçmiş oluyor

Back