• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminnn inşallah hepimizin yavrusunu Rabbim saglıkla kucaga almayı nasip etsin
Valla her gittigim de bir sorun cıkıyor
İlk gittigimde degerim 1500 olmasına ragmen kese görünmedi
Sonraki muaynede kese göründü ama cok asagıda dedi
Bi sonrakinde kese büyüdü ama bebek gözükmüyo dendi
Şimdi bebek görünüyor ama kalp ritmi düşük oldu
Hayırlısı artık saglıklıysa benle devam eder ne diyeyim :) bakalım daha nelerle karsılasıcam
Farklı doktora gittiniz mi bazıları çok kötümser olabilir. Kendi doktorunuz mu

Iyi pazarlar kizlar.
Benim hâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor ustelik ilacta kullaniyorum ne zaman kesilecek cok uzuluyorum :(

Arkadaslar yardim edin cuma gununden beri kahverengi camur gibi akintim var progeston verdi dr ama sanki bugun dahada artti nolur dua edin bebegime bisey olmasin :cry:

Ben de ayni durumdayim bir suredir boyle bir ara durmustu tekrar basladi ilacta kullaniyorum moralim cok bozuk Allah yardimcimiz olsun :(

Iyi pazarlar kizlar.
Benim hâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor ustelik ilacta kullaniyorum ne zaman kesilecek cok uzuluyorum :KK43:
Sabret bakalım düzelir inş, aktif kanaması olup atlatan çok oluyor bozma moralini canını da hiç sıkma
Kendini dinlendir bi güzel :anneadayı:

Farklı doktora gittiniz mi bazıları çok kötümser olabilir. Kendi doktorunuz mu
İlk üc gittigim işyerime yakın kücük bir hastaneydi
Simdi asıl hastaneme asıl seçtiğim doktor kalp ritmini düşük buldu cok kötü değil ama takip etmemiz lazım stres yapma yorulma cinsellik yasak iki hafta sonra bi bakalım vs dedi
Cok kötü konusmadı ama hani iyide değil görünen
Tansiyonumda gerci baya düşüyor 7/5 civarları geziyorum belki onunda etkisi vardır

Kalp atışını duyanlar adına çok sevindim. Tebrik ediyorum inşallah sağlıkla devam eder bir şey sormak istiyorum kalp atışını duyanlara karından mi bakıp gördüler vajinal mi? Benim de haftaya kontrolüm var acaba duyabilir miyim ki?
Karından tatlım

Merhabalar benim de sat 5 aralık, sürpriz bir gebelik oldu benim için, 9 ocakta testim pozitif çıktı, kanda beta hcg 268, 26 aylık oğlum var, bakalım sürpriz yumurtam ne olacak

Igneyi once recete ettirmek gerekiyor ama dimi dr yat surekli diyo wc disinda kalkma diyo normal dio bide cleaxne kullaniyorum progesteron aliyorum dr bugun klinikte yok devlettede kopek gibi azarliyolar oraya gidince moralim bozulacak daha kotu olucam diye gitmiyorum dilerim bu kadar kayiplarin ardi dan mucizem gelir sende cok cekmissin kiyamam sana Rabbim hayirlisini versin ilk uc ay icinde ya hep ya hic kurali var demisti ilk dusugumde gunde 10 tane progesteron alsan 50 tanede dusuk ignesi vurunsan dusecekse duser demisti ayaklarimi diktim yatiyorum esim saolsun bugun yardi ediyor ama 3 ay naparim bilmiyorum cunku kimsem yok k.v hasta kendine hayri yok kendi annem hastanede yatiyor kardesinin 3 cocugu var gelmesi imkansiz napicami bilmiyorum
rabbim yardimcimiz olsun cnm hakkimizda hayirlisi olsun allaha sigindik o korusun bebislerimizi

Kızlar selamlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepsini okudum. İnşallah hepiniz duyarsınız kalp atışlarını. Baş popo mesafesi 4.10 mm yazıyor kağıtta. Kese boyutunu bilmiyorum. Kalp atışını gösteren kağıdı verdi bir de. Bi dahakine keseyi sorarım. Her hafta gitmem gerekiyormuş önceki düşük diye. Kısmet

Benim her gittigimde değişiyor
Aradaki fark kapanıyor yavas yavas
Ama tabi sorunlar hala devam ediyor :)
Sat a göre 6+5 ancak bebek büyüklügüne göre 6 haftalık hamileyim
Bakalım iki hafta sonraki kontrol de herşey normalleşecekmi :)
Canım öyle fark olması sorun mu ki? Benim doktorum bunu hiç sorun etmedi. Geç döllenme olmuştur dedi zaten siklusum 34 gün ortalama.

Topik annemizzz... hayirli haberlerini bekliyoruzzz... ben ve mercimegim seni kocaman optuk:anne::KK200::nazar:
T tuboz kızlar silik olunca kimyasal riski mi var? Benim testim günlerce negatif çıktı, 10. gecikme gününde silik çıktı, iki gün sonra doktora gittim beta hcg 450. Doktor adetin 5 gün geçmiş gibi düşün dedi. Vajinal usg ile kese görünmedi, 500'ün üstü olunca görünecekmiş. Peki arkadaşlar dış gebelik olsa farkeder miydi dr? Benim böyle bi ihtimalim var mı?

Dr da kirmizi yada pembe olmadivi surece korkma dedi ama benim ilk dusugumde bole basladi cok korkuyorum nolur dua edin bu 7 kaybim olucak Allah rizasi icin
Allahım inşallah evladını sana bağışlar. Çok yürekten diliyorum moralini bozma canım. Iyi düşün.

T tuboz kızlar silik olunca kimyasal riski mi var? Benim testim günlerce negatif çıktı, 10. gecikme gününde silik çıktı, iki gün sonra doktora gittim beta hcg 450. Doktor adetin 5 gün geçmiş gibi düşün dedi. Vajinal usg ile kese görünmedi, 500'ün üstü olunca görünecekmiş. Peki arkadaşlar dış gebelik olsa farkeder miydi dr? Benim böyle bi ihtimalim var mı?
korkma cnm idrara gec geciyor hcg. Benim testlerimde cok silikti baslarda. En koyu olanda 64 cikmisti cok sukur yukseldi. Yarin kese gormeye gidecegim. 1000 leri gecsin oyle gel dedi.

Eklentiler

• F59A9FFC-FBDC-4A4B-B026-B876245D94AA.jpeg
    F59A9FFC-FBDC-4A4B-B026-B876245D94AA.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 43
korkma cnm idrara gec geciyor hcg. Benim testlerimde cok silikti baslarda. En koyu olanda 64 cikmisti cok sukur yukseldi. Yarin kese gormeye gidecegim. 1000 leri gecsin oyle gel dedi.
Benim de yarından sonraki gün bakılcak canım o zamana 1000 leri geçmiş olması gerekiyor.

Back