Gözünüz aydın darısı bizlere

Maşallah maşallah darısı bize canım. Öperim mercimek yavrunu

Hepinize teşekkür ederim kızlar.
Shut Up_ lekeler genellikle kahverengi gibi çamurumsu ama bugün biraz kırmızıya döndü. Daha önce sadece silerken peçeteye geliyordu ama bu akşam çamaşıra da geldi. Artıyor gibi yani. Yine de belli olmaz tabii

Benim de aynı sekilde doktor ilac verdi iciyorum ama icimde hep bi tedirginlik hep bi korku iyi olur insallah kesilir hemen

Bende yaptırdımmmm adete 1 hafta kala meraktan beta yaptırdım 16 çıktı , 2 gün aralıklarla 111 ve 399 çıktı betam simdi Allah izin verırse kese için beklıyoruz ama ben erken ogrendım daha dün bat idi benım

korkuyorum bende evet aslında ne kadar erken görsek o kadar iyi olur ama. bilenler olanlar falan aydınlatsa bizi biraz. zor mu vajinal ultrason. çekiniyorum ben doktordan
Ya bence yaptırmayın vajınal muayene yanı bunun için prof bir bilgiye ihtiyaç YÖK daha kucucuk kesesı bile yenı olusuyorken allah korusun dısardan bor mudahale enfeksıyon rıskı falan hazır kendı adıma bir kayıp 1 bucuk yıllık bekleme Rahim filmi defalarca alttan muayene acısından sonra bebegımı asla rahatsız etmek istemem :)))

Hayır bu kötü bir şey değil tabikiii hayırlı olsun öncelikle :) aklına kötü seyler getırme lütfen ben düşüne düşüne kötü ne düşündüysem başıma geldı sımdı akıllandım hersey Allahtan rahat ol değerin baya yüksek 2 haftayı beklemeyedebılırsın ama 2 hafta beklersen en azından gittiğinde kalp atısınıda duyarsın büyük ihtimal :)

Tüm hamilemiğini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı olarak kucağımızada alırız en son salı gün kan verdim 900 çıktı haftaya cuma doktora gözükücem kesenin görüneceğini düşünüyorum inşallah :)

Hayirli olsun Rabbim saglikli bisekilde kucaklarimiza almayida nasip etsin

gözün aydın canım. bende 6+4de gidicem duyabilme ihtimalim var sanırım. hep duyamam diye düsünüyodum :))

Ben şoklar içindeyim, oğlum dört kızım iki yaşında ve ben bugün test yaptım pozitifti. Hiç beklemiyordum ve olması mümkün de değildi ama Rabbim ol deyince engel kalmıyor demek ki...

Ben şoklar içindeyim, oğlum dört kızım iki yaşında ve ben bugün test yaptım pozitifti. Hiç beklemiyordum ve olması mümkün de değildi ama Rabbim ol deyince engel kalmıyor demek ki...
Hayirli olsun vardir Rabbimin bi bildigi kurban oldugum ne guzel aratmadan veriyor size cok sukur

Kizlar cok sukur kalp atisini dinledik.Rabbim cumlesine nasip etsin.Cok yorgun aygin baygindim ama cok guzel bir duygu cok sukur.Mide bulantim icin de hap verdi o da biraz iyi geldi yani cok sukur en azindan iyi gelen bir sey var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…