• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbime sukurler olsun bugun kesemizi gorduk adete gore 5+3 ama usgde 3 4 haftalik falan dedi 15 gun sonra kalp atisina cagirdi bakalim insallah saglikla devam eder Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah cokta korkuyorum bisey olcak die

Merhabalar; ben panik olunca aklim cok saglikli calismiyor size de sorayim istedim , gitmek istedigim doktorun cok yogun oldugundan dert yaniyorlar genelde , ( onun disinda cok iyi bir doktor) artik kadin dogum uzmanlarinin cogu öyle sanirim ne yapayim karar veremedim ? Var mi öneriniz?
Yoğun olup hastalarına özel ilgi gösteren gerçekten insanı iyi hissettiren doktor da var, yoğun olmayıp hastasının suratına bakmayan da var. Bence doktor secimi tamamen karşılıklı enerji ile alakalı.

Eğer olumlu elektrik alıyorsanız ve güveniyorsanız gerisi çok önemli değil bence

Hayırlı cumalar kızlar bu gün nasılsınız bakem
Hanımlar herkese merhaba, bugün randeuya gittim 5+3 teyim, keseyi gördük kese düzgünmüş ama bebek gözükmüyor dedi :( bhcg 27bin çıktı, bu şartlarda çoktan oluşması gerekiyordu dedi genel olarak olumsuz konuştuçok üzüldüm 10 gün sonra tekrar çağırdı Allah hayırlısını versin bilgisi olanlar bana yardımcı olur mu sizce haftaya bebeği görme ihtimaliniz var mıdır hala

Hanımlar herkese merhaba, bugün randeuya gittim 5+3 teyim, keseyi gördük kese düzgünmüş ama bebek gözükmüyor dedi :KK43: bhcg 27bin çıktı, bu şartlarda çoktan oluşması gerekiyordu dedi genel olarak olumsuz konuştuçok üzüldüm 10 gün sonra tekrar çağırdı Allah hayırlısını versin bilgisi olanlar bana yardımcı olur mu sizce haftaya bebeği görme ihtimaliniz var mıdır hala
Benim de sadece kese gorundu 5.haftada.doktor oyle bir sey demedi herkes ayni olcak diye bir sey yok.moral bozmaya bayiliyorlar mi ne.bize iki hafta sonra gelin dendi kalp atisi icin.Yani sonunu gormus gibi konusmus Allahim ya bozmayin moralinizi.Insallah 10 gun sonra gorur de ne diyecegini sasirir.

Hanımlar herkese merhaba, bugün randeuya gittim 5+3 teyim, keseyi gördük kese düzgünmüş ama bebek gözükmüyor dedi :KK43: bhcg 27bin çıktı, bu şartlarda çoktan oluşması gerekiyordu dedi genel olarak olumsuz konuştuçok üzüldüm 10 gün sonra tekrar çağırdı Allah hayırlısını versin bilgisi olanlar bana yardımcı olur mu sizce haftaya bebeği görme ihtimaliniz var mıdır hala
.

Bu süreçte bence hep olumlu düşünmek gerekiyor, ben ilk hamileliğimde hiç böyle endişelere girmedim aman keseymiş falanmış, testte + gördüm hemen koştum doktora,gittim herşey normaldi, şimdi burda sizleri okudukça aa acaba kese görünecek mi , görünmeyecek mi diye düşünüp duruyorum bende , çok saglıklı bir hamilelik geçirmeme rağmen hastane, doktor arayışında aman dedim yoğun bakım olmazsa olmaz , dilimden bi yoğun bakım düşmedi( ki hiç olumsuz birşey yoktu doğana kadar) doğdu ve bir çok mühim bir rahatsızlıkla direk yoğun bakımda , yani diyeceğim o ki ne olursa olsun hep en iyisini düşünelim☺️

Benim de 5+1 de kese göründü doktor birşey demedi bebek var yok gibi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Beta hcg bile baktırmadı. Bence moral bozmayın henüz oluşmamış olabilir hafta olarak ileri durumda olmadığınız için

Merhabalar; ben panik olunca aklim cok saglikli calismiyor size de sorayim istedim , gitmek istedigim doktorun cok yogun oldugundan dert yaniyorlar genelde , ( onun disinda cok iyi bir doktor) artik kadin dogum uzmanlarinin cogu öyle sanirim ne yapayim karar veremedim ? Var mi öneriniz?
Canım benim doktorum da çok yoğun
Randevu almak için aradım 21 gün sonrasına randevu alabildim ( acil bir durum olursa hemen alıyor allah korusun ) , bir sonraki randevuyu gittiğimde alacağım
Çok yoğun ,arada acil Doğumu çıkıyor 1-2 saat beklediğimiz oldu . Ama her sorduğuma yanıt veriyor acilse acil diyorum telefonumu açıyor
Msj atıyorsam bir iki saat içinde cvp yazıyor
Pozitif bi doktor seviyorum onu ,o yüzden yoğunluğunu gözardı ediyorum eşim de diyor başka doktor Bulalım da ben istemiyorum başka doktor

Hayırlı cumalar kızlar bu gün nasılsınız bakem

Hayırlı Cumalar canım
İyiyim elhamdulillah başım dönüyor azıcık halsizlik ama şükür diyelim, tatlı şeyler yiyemiyordu bugün Aşerdim resmen doyamadım yemeye
Şimdi de öyle bi tatlı uyku geldi ki anlatamam
Merhaba canım
5+3 çok erken zaten bebeği görmek için
Bence kendini boşuna üzüyorsun
Bekle inşallah 10 gün sonra görürsünüz
Ben bu sorunlar yüzünden 2 aylık olana kadar doktora gitmiyorum
Benim de sadece kese gorundu 5.haftada.doktor oyle bir sey demedi herkes ayni olcak diye bir sey yok.moral bozmaya bayiliyorlar mi ne.bize iki hafta sonra gelin dendi kalp atisi icin.Yani sonunu gormus gibi konusmus Allahim ya bozmayin moralinizi.Insallah 10 gun sonra gorur de ne diyecegini sasirir.
Katılıyorum :KK9:

Rabbime sukurler olsun bugun kesemizi gorduk adete gore 5+3 ama usgde 3 4 haftalik falan dedi 15 gun sonra kalp atisina cagirdi bakalim insallah saglikla devam eder Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah cokta korkuyorum bisey olcak die
Peki keseye bakmak adete göre mi hesaplanıyor yani ben adete göre 4+5teyim. Gittiğimde görünmüyor haftaya gel dedi doktor

Bende bes bucuk altı haftalık hamileyken kesem net görünüyordu ama bebeğe dair bişey demedi
Haftaya gel kalp atısını duyalım dedi
Moralini bozma

Ya çok teşekkür ederim okuyunca biraz moralim düzeldi ağla ağla strese girdim :( Vajinal usg yaptı Keseye de 30mm dedi Allah hayırlısını versin inş kesen de büyük dedi ne bileyim öyle içim bi hoş oldu muayenede ağlamaya başladım zaten hala durup durup gözlerimden yaş akıyor

Ya çok teşekkür ederim okuyunca biraz moralim düzeldi ağla ağla strese girdim :KK43: Vajinal usg yaptı Keseye de 30mm dedi Allah hayırlısını versin inş kesen de büyük dedi ne bileyim öyle içim bi hoş oldu muayenede ağlamaya başladım zaten hala durup durup gözlerimden yaş akıyor
Karından bakmadı mı

Karından bakmadı mı
Yok haftan küçükmüş diye direk vajinal yapalım dedi, sonra da keseye büyük bu kadar kesede bebek olmalıydı dedi ama 5 haftalığım 30mm kese büyük mü normal mi yanlış mı ölçtü hiç de anlamıyorum bu konulardan

Yok haftan küçükmüş diye direk vajinal yapalım dedi, sonra da keseye büyük bu kadar kesede bebek olmalıydı dedi ama 5 haftalığım 30mm kese büyük mü normal mi yanlış mı ölçtü hiç de anlamıyorum bu konulardan
Doktorunu acilen değiştir
Gercekten 4 haftalıkken bile doktorum ilk karından baktı
Haftan kücük vs demeden

Canim oncelikle derin derin nefes alip,sakin olmaya calis tamam mi? Ultrason kagidina baksana. 30mm yerine 3mm demis olmasin? Hem tum gebelikler farkli. Kiminin kesesi kucuk kiminin buyuk yani bu bunyeden bunyeye degisiyor. Sen sakin olmaya calis ve su an bol bol dua et. Her sey olacagina variyor. Uzme kendini demeyecegim ama uzmemeye calis. 1 hafta 10 gun sonra baska doktora git. Tamam mi?

Canim oncelikle derin derin nefes alip,sakin olmaya calis tamam mi? Ultrason kagidina baksana. 30mm yerine 3mm demis olmasin? Hem tum gebelikler farkli. Kiminin kesesi kucuk kiminin buyuk yani bu bunyeden bunyeye degisiyor. Sen sakin olmaya calis ve su an bol bol dua et. Her sey olacagina variyor. Uzme kendini demeyecegim ama uzmemeye calis. 1 hafta 10 gun sonra baska doktora git. Tamam mi?
30 mm yazıyor doktor hanım kese büyük kese büyük dedi durdu :( tamam teşekkür ederim pircici sana ve herkese.. bi hafta daha bekleyip belki başka bi doktora gitmek en doğrusu galiba :( inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız

30 mm yazıyor doktor hanım kese büyük kese büyük dedi durdu :KK43: tamam teşekkür ederim pircici sana ve herkese.. bi hafta daha bekleyip belki başka bi doktora gitmek en doğrusu galiba :KK43: inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız
Amin amin amin Allah yar ve yardimcimiz olsun canim. Bizi haberdar et gelismelerden.

Back