• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya çok teşekkür ederim okuyunca biraz moralim düzeldi ağla ağla strese girdim :KK43: Vajinal usg yaptı Keseye de 30mm dedi Allah hayırlısını versin inş kesen de büyük dedi ne bileyim öyle içim bi hoş oldu muayenede ağlamaya başladım zaten hala durup durup gözlerimden yaş akıyor
30 mm şaşırtıcı ama gerçekten benim 5+1 de 6 mm idi :KK35:

Erken döllenme olduysa betahcg ve kesen erken gelişmiştir belki ama bence moral bozma ve bir başka doktora görün

30 mm şaşırtıcı ama gerçekten benim 5+1 de 6 mm idi :KK35:

Erken döllenme olduysa betahcg ve kesen erken gelişmiştir belki ama bence moral bozma ve bir başka doktora görün
Sikluslarım 25-26 gün 12. gün ovulasyon günüm genelde belki erken döllenmiştir dediğiniz gibi teşekkür ederim sağolun

Merhaba herkese
Benim durum da yarın az çok belli olur sanırım. Bugün tüm gün ayaktaydım yoruldum. Kanamam biraz artmış sanki. O mu ektiledi bilmiyorum ama ciddi ciddi korkuyorum

Merhaba herkese
Benim durum da yarın az çok belli olur sanırım. Bugün tüm gün ayaktaydım yoruldum. Kanamam biraz artmış sanki. O mu ektiledi bilmiyorum ama ciddi ciddi korkuyorum
Stres yapma inşallah geçer canım. Bir defa iğne mi vuruldun sadece? Kalp atışı?

Merhaba herkese
Merhaba
Neden kanaman var doktor ne dedi

Stres yapma inşallah geçer canım. Bir defa iğne mi vuruldun sadece? Kalp atışı?
Evet dün ilk iğne yapıldı canım. Daha öyle şeyler yok kese göründü sadece ama benim tarihimle uyumlu değil dün 4+3 görünüyordu. Yarın tekrar gidicem.
H honey bunch nedenini bilmiyorum. Geç döllenmeyse yerleşmeyle ilgili olabilir düşük riski olabilir. İğne verdi

Evet dün ilk iğne yapıldı canım. Daha öyle şeyler yok kese göründü sadece ama benim tarihimle uyumlu değil dün 4+3 görünüyordu. Yarın tekrar gidicem.
H honey bunch nedenini bilmiyorum. Geç döllenmeyse yerleşmeyle ilgili olabilir düşük riski olabilir. İğne verdi

Inşallah kazasız belasız alırsın kucağına yavrunu. Olumlu düşünelim olumlu olsun.

İnşallah sen de sağsalim hayırlısıyla alırsın kucağına Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba herkese
Kanama olması iyi değil evet ama iyi düşünelim biz dua et bol bol. Birbirimize de ediyoruz inşallah her şey düzgün gidecek ve sağlıkla yavrularımıza kavuşacağız. Cok zor biliyorum ama olumlu düşünmenin cok etkisi olduğunu düşünüyorum. Allah bize bağışlasın yavrucukları.

Teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin okumanın yaşı yok nasılsa ama keşke daha kolay bir bölüm okusaydın çalışma şartları ağır :KK66:
Brn ztn yüksek lisans mezunuyum. Yıllarca da özel sektörde çalıştım. Annem hemşire ondan biliyorum ne zor olduğunu. Ama gönül istedi bi kere

Benim de hâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor ilacta aliyorum. Moralim cok bozuluyor :(

:anneadayı: ayy ne güzel neresinden ? bi de doktora kime gidiyorsun?
Kuzum brn can hastanesine gidiyorum. Cenk güven e. Çok seviyorum doktorumu. İnanılmaz rahatlatan bir doktor. Cerrahisi de çok iyiymiş herkes öyle diyor. Benim diğer bebik karnımda öldüğünde kürtajımı da o yapmıştı. Bak hiç sorunsuz gebe kaldım çok şükür

Kızlar bizim randevu yrındı ama biz bu akşam doktora yetişebildik şükür. Hem kese gördük hem de kalp atışlarını dinledik 6+2 de. Bu sefer haftan uyumlu dedi doktorum. Allahım stresten tüm hafta uykusuz gezmiştim içim rahatladı. Darısı pıtpıtları duymayan arkadaşlarıma. Öpüyorum

Kızlar bizim randevu yrındı ama biz bu akşam doktora yetişebildik şükür. Hem kese gördük hem de kalp atışlarını dinledik 6+2 de. Bu sefer haftan uyumlu dedi doktorum. Allahım stresten tüm hafta uykusuz gezmiştim içim rahatladı. Darısı pıtpıtları duymayan arkadaşlarıma. Öpüyorum
Ooooo maşşallah hadi gözünaydın canımm:KK200::KK200:
Darısı bize inşaşlahhhh

Gozunaydin darisi bize canim :anneadayı::KK200:

Ayy cok sevindim. Hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun... biz de seni ve mercimegini optuk:anne::KK200:

Back