Merhaba kızlar. Bugün kan verdim. 5+6 da 8700 bhcg çıktı. İnş yarın da doktora gidicem
Merhaba hosssssgeldiiiiin.... Hayirli ugurlu olsun bebisin... saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim

onlar ne disney prensesleri mi
her gebelikte istiyorlar mı o dediklerini de?
Hahahaha ilahiiii ☺ toxoplasma- kefi diskisindan, pismemis etlerden vs bize gecebilen bir parazitin sebep oldugu hastalik... rubella-kizamikcik testi... elisa-hepatit ve turevleri b c vs...bunlar 3 gunde falan cikiyor..... ilk yazdiklarim tam kan sayimi biyokimya falan hepsi ayni gun cikar.

Oo rahat rahat kesen gözükür bakalım ☺

Kızlar bu arada doktorum eti çok yoğun tüketmemek lazım haftada 1 maksimum 2 olsun çünkü kanı katılaştırır. Gebelikte cıvık kan isteriz biz dedi
Dogru demis canim. Kirmizi et zaten cok saglikli oldugunu dusundugum bir sey degil. Hafta 1 kere sadece kofte yiyen ben, gecen hafta ne kadar kirmizi et varsa hepsinden yedim. Aserme dedikleri sey bu olsa gerek... halbuki kirmizi etteki proteinle fasulyedeki protein ortalama ayni oranda. Bakliyat daha faydali. En azindan bol lifli...

zaten vejetaryenim gerek yok bunlara
çok sagol canım :)

Kacis yok canim... yedigimiz sebzelerde de olabiliyor o toxo paraziti... illa ette olacak diye bir sey yok.... zaten doktorun isteyecek bunlari, yaptirmam deme. Cok onemli.
ister zaten büyük ihtimal ona da ben vejetaryenim diye çemkiremem güzel sonuclar cıkar insallah

Hakkaten dediğin gibi doktorlar ne söylesem de kafasına taksa diye düşünüyor gibi :)
Kizlar cok sukur kese göründü bugün vajinal ultrasonla
Maşallah canım çok sevindim seni rahatlatmaya çalışan ben bugün sonucumun 5200 çıkmasıyla acayip gerildim çünkü hiç yüksek diye sorun olduğunu duymamıştım ama araştırınca rahatladım
Tekrar gözünaydın
Ben daha gitmedim canım
Amiiiin inşallah hayırlısıyla o zamanları görürüz
Hatta Doğum hikayelerimizi paylaşırız inş
Ben de söylemedim daha kızıma
Karnım çıkmaya başladığında söylerim diyorum 5-6 aylıkken .. çok çok istiyor özellikle bi kız kardeşi olmasını , her gün sorar herhalde ...
Ay canım ya bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Neden öyle oldu eğer üzülmeyeceksen
Çok sevindim aramızda olmana sorar dururuz artık sana
Amiiin inşallah
Hadi bakalım inşallah şahidiz
Ben 2 gebeliğimde dediğin gibi güzel geçirdim Bebek aldı ben aynı kaldım şükür ama bu gebeliğimde istediğim kilodan 5 kilo fazla ile hamile kaldım ve iştahım açıldı bakalım bu sefer nasıl olacak
Ay çok teşekkürler bu bildiler için
Çay nasıl yasak yaaaa
Maşallah canım gözünaydın
Has bakalım sıra kalp atışında
Yaaa üzülme nasibiyle gelir evinizi bereketinizi huzurunuzu arttırır inşallah
Ablamında öyle oldu o da ilk zamanlar şaşırdı üzüldü ama şimdi iyi ki iyi ki deyip duruyor İnanın

Kizlar bir sorum olacak. Aile sagligi merkezlerine bildirdiniz mi hamile oldugunuzu?
Bildirmedim zırt portakal arıyorlar
Şu test kilo takibi vs uğraştırıyor walla
Doğuma yakın gidip haber vericem
Hayırlı olsun canım
Canımmm grup kurucumuz nasılsın
Sende gebelik yok değil mi batın ne zaman
Merhaba kızlar. Bugün kan verdim. 5+6 da 8700 bhcg çıktı. İnş yarın da doktora gidicem
Maşlallhhhhh gözünüzaydın
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar birşey soracağım. Biraz kritik süreçten geçiyoruz malum acaba bu aşamada cinsel ilişki yasak mi?

Kızlar birşey soracağım. Biraz kritik süreçten geçiyoruz malum acaba bu aşamada cinsel ilişki yasak mi?
Canim ilk gebeligimde ( bos gebelikti, dusuk ve kuretajla sonuclandi) doktor henuz bos gebelik oldugunu ogrenmeden once ilk 3 ay iliski onermiyorum demisti. Bir hafta sonra ayni hastanede baska doktora gittim kontrole o da ayni seyi soyledi. Gebelik saglikli olsa da biz onermiyoruz dedi. O sebeple simdi evcilik oynayan gunlerimize geri donduk. Bebekten onemli degil dusuncesiyle hareket ediyoruz esimle. Bol bol sariliyoruz. 2.trimester zamaninda doktora danisacagim. Ama simdilik no no no ☺

Evet düşük riski oluşturabiliyor diye biliyorum ben de. Biz de no no no modundayız :)

Teşekkür ederim canım çay açık bir iki bardağı geçme çok seviyorsan demiri bağlıyor ya o yüzden kısıtlıyorlar yemeklerden sonra 1 saati geçsin en azından

Evet düşük riski oluşturabiliyor diye biliyorum ben de. Biz de no no no modundayız :)
A aaaaaa yazık sizin kocalara
Bu 3. Gebeliğim Doğuma kadar yolu var prensibiyle devam diyoruz
Şaka bir yana tabi herkesin durumu kendine özel
Bana da doktorum yasak deseydi ben de tabiki doktorumu dinlerdim canım
Sen yine de bi doktoruna sor sonra no no no de

Teşekkür ederim canım çay açık bir iki bardağı geçme çok seviyorsan demiri bağlıyor ya o yüzden kısıtlıyorlar yemeklerden sonra 1 saati geçsin en azından
Tamam canım
Farkındalık oluştu şuvan
Geçen hamileliğimde tiksinmiştim içememiştim bunda ohh içebiliyorken içeyim dedim 10 gündür azaltırım dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…