• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

N Nursultani1 benimde 3.gebeliğim olacak ve her defasında hiç yaşamamışım hissi var bi acemilik:KK66: 2.çocuğumda bata 4gün vardı normal testte çıkmıştı,aslında bu ay kazayla oldu başta ya tutarsa diye endişe edip şimdi niye yok diye üzüldüm:KK35:

Yarın asm de betahcg baktırsam erken mi,çünkü kullandığım slerjik astım ilaçlarım ve migren tedavisinde içtiğim ilacım vardı:KK17:ankayacsğınız kafam pek karışık:confused:hımm bu arada 2.çocukta kazayla olmuştu ondan bekliyordum:KK23:

Yarın asm de betahcg baktırsam erken mi,çünkü kullandığım slerjik astım ilaçlarım ve migren tedavisinde içtiğim ilacım vardı:KK17:ankayacsğınız kafam pek karışık:confused:hımm bu arada 2.çocukta kazayla olmuştu ondan bekliyordum:KK23:
Daha çok çok erken bence
Sen 5 gün daha bekle bence
3 gün kala test yap eğer çıkarsa ertesi gün tekrarla
Geçen arkadaşım adetgünü test yaptı hamileuim diye herkese söyledi
Meğer kimyasal gebelikmiş
Ben ilk 2 sinde sabırlıydım ya bu sefer böyle oldum
Sabırlı dediğim en azından bata 4-5 gün kalana kadar duruyordum
Şimdi maşallah yumurtlama gününden beri belirti düşünüyorum her şeyi ona yoruyorum

Yumurtlama gününe yakın mı oldu kaza :KK53:
Benim de tek günden beklentim

Sabah zaten gidecektim asm ye rahat edemicem galiba bthcg baktırırım:spor:

Ayy insaallah sonuna yetisirim ya eylül en sevdiğim ay doğduğum ay ben buraya sıkı sıkı tutundum önümde uzun bir süreç daha var Allah hayirlisindan saglikla huzurla versin inşaallah amin
Valla ben de bekleyemiyorum
Ben yabanci sitelerden buldugum bi scalada
Dpo
Yani yumurtlamadan 5 tam gün sonra beta hcgnin yavas yavas yukseldigi yaziyordu
Tabi bunun için yumurtlama gününüzü tam bilmelisiniz ben zaten yumurtlama günümu bildiğim için yaptim testi
10 gün gectigi gün yaptığım 2 testte pozitifti
Ama kimyasal oldu sanırım çünkü ertesi gün negatif ve çok çok silik pozitif cıktı
Sonrasi zaten hepten negatif oldu
Bu akşamda zaten adet sancısı :duduk:başladı bakalım eylül sonuna
nasip olacak mı :anneadayı:

ayy kızlar. benimde regl tarihim 25 . ve bende dayanamayım 6 gün kala kan verdim birşey çıkmadı. acaba umut var mıdır ki??
ayın 19 da verdim kanı. 0.1 çıktı değerim

ayy kızlar. benimde regl tarihim 25 . ve bende dayanamayım 6 gün kala kan verdim birşey çıkmadı. acaba umut var mıdır ki??
Canim kalan zaman çok bişey ifade etmiyor da ovulasyon gününden bugüne geçen zaman önemli çünkü hepimizin periyodu farklı ama
Ovulasyon ardından hepimizin tarihi bilimsel olarak ayni 14 gün
Eğer ovulasyondan sonra 8 gün gectiginde (6 gün kala...)
Kan da bakildiginda genelde negatifse negatiftir
2 yıldır yerli yabancı her türlü okudum
Aynı zamanda onlarca idrar ve kan testi yaptim yaptrdim
Hakkimizda hyrls canım

Canim kalan zaman çok bişey ifade etmiyor da ovulasyon gününden bugüne geçen zaman önemli çünkü hepimizin periyodu farklı ama
Ovulasyon ardından hepimizin tarihi bilimsel olarak ayni 14 gün
Eğer ovulasyondan sonra 8 gün gectiginde (6 gün kala...)
Kan da bakildiginda genelde negatifse negatiftir
2 yıldır yerli yabancı her türlü okudum
Aynı zamanda onlarca idrar ve kan testi yaptim yaptrdim
Hakkimizda hyrls canım

:D o kadar bilgilendin hı MaşAllah. tabi ki hayırlısı olsun. ne bileyim 4.5 yıldır korunuyordum. 1 oğlum var Allah bağışlar inş. 2. yi isteyince bıraktık korunmayı ben de heyecan yaptım. gelecek ay buluşuruz o zaman ;)

Ayy insaallah sonuna yetisirim ya eylül en sevdiğim ay doğduğum ay ben buraya sıkı sıkı tutundum önümde uzun bir süreç daha var Allah hayirlisindan saglikla huzurla versin inşaallah amin
Valla ben de bekleyemiyorum
Ben yabanci sitelerden buldugum bi scalada
Dpo
Yani yumurtlamadan 5 tam gün sonra beta hcgnin yavas yavas yukseldigi yaziyordu
Tabi bunun için yumurtlama gününüzü tam bilmelisiniz ben zaten yumurtlama günümu bildiğim için yaptim testi
10 gün gectigi gün yaptığım 2 testte pozitifti
Ama kimyasal oldu sanırım çünkü ertesi gün negatif ve çok çok silik pozitif cıktı
Sonrasi zaten hepten negatif oldu
Bu akşamda zaten adet sancısı :duduk:başladı bakalım eylül sonuna
nasip olacak mı :anneadayı:
Hıııııı işte bu yüzden test yapmak istemiyorum kimyasalla karşılaşıp yıkılmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum :ukala:
Ama kimyasal olması normalin de yakın olacağının habercisi bence
Kızıma hamile kalmadan 1 ay önce ben de yaşamıştım
Kocamı taksim meydanına götürüp baba olacaksın diye sürpriz yapmıştım
Sonra kan testi yapıp şok olmuştuk
Ertesi ay hamile kaldım
İnşallah sen de önümüzdeki aya kalırsın

6 gün kala yani dimi
Hiç bilemedim yaaa
Rabbim gönlüne göre versin
Yumurtlama tarihini biliyor musun
, o tarihten 7 gün sonra 0.5 in üzerinde çıkarsa umut var diye biliyorum

Hıııııı işte bu yüzden test yapmak istemiyorum kimyasalla karşılaşıp yıkılmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum :ukala:
Ama kimyasal olması normalin de yakın olacağının habercisi bence
Kızıma hamile kalmadan 1 ay önce ben de yaşamıştım
Kocamı taksim meydanına götürüp baba olacaksın diye sürpriz yapmıştım
Sonra kan testi yapıp şok olmuştuk
Ertesi ay hamile kaldım
İnşallah sen de önümüzdeki aya kalırsın

Ben de tutamiyorum boşver kız o da eğlenceli oluyo yani en azından benim için ay oldu olmadı testler v.s. simdi yine bi tomar test alicam bakalim bu sefer ne olucak
Dediğin gibi bu kez tutarsa
Pek bi güzel olur eylülün sonu görünüyor hesaplamalarda ama benim illaki 1 hafta önce alirlar (onceki sezaryen..)
e o zaman da 18 20 si gibi olur
Doğmamış degil olmamış çocuğa don biçtim
Hadi hayırlısı :halay:

Ben de tutamiyorum boşver kız o da eğlenceli oluyo yani en azından benim için ay oldu olmadı testler v.s. simdi yine bi tomar test alicam bakalim bu sefer ne olucak
Dediğin gibi bu kez tutarsa
Pek bi güzel olur eylülün sonu görünüyor hesaplamalarda ama benim illaki 1 hafta önce alirlar (onceki sezaryen..)
e o zaman da 18 20 si gibi olur
Doğmamış degil olmamış çocuğa don biçtim
Hadi hayırlısı :halay:

Ben de geçen hamileliğimde 25 tane almıştım ,4-5 tane kullanıp hamile kalmıştım ,sonra adetim geçti diyene eline tutuşturup banyoya sokmuştum zorla,geçen ay 3 tane yaptım bu ay 2 tane yaptım , 6 tane kaldı evde
Bata 11 gün var ,bugün yapmazsam test 2 Günde bir yapsam yeter bana
Batı 1 gün geçince yine yaparım çıkarsa ikinci çizgi battan 2gün geçince kana giderim
Çok ciddi hissediyorum Eminim neredeyse hamile olduğuma
Bakalım hislerim beni yanıltacak mı

Back