• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar maalesef bugün de negatif sanirim yanlış test kurbanı oldum ya da kimyasal

Umutlar eylül sonu annesi olmaya kaldı sanırım
Belki de idrar testinde sonucun çıkması için henüz erkendir canım. İnşallah hayırlısı olsun, hepimiz eylül annesi olabiliriz inşallah

Belki de idrar testinde sonucun çıkması için henüz erkendir canım. İnşallah hayırlısı olsun, hepimiz eylül annesi olabiliriz inşallah
Belkide canım ben de sizlerin güzel haberleriyle sonuna yetisirim belki :)
Hayırlısiyla olsun benim tek dileğim o
2 yıl a yakın geçti ama tek dileğim mevlam bana hayirlsiyla sağlıklı sihhatli versin
Çok çok aman illa olsun dediğim konulardan hep sınav oldum hayatta
O sebeple sakince beklemeyi istiyorum
(Hergün test yapiyorum o ayrı:))))

2 yıl a yakın geçti ama tek dileğim mevlam bana hayirlsiyla sağlıklı sihhatli versin
Kuzum inşallah ben de hamile kalırsam sonlarına doğru yetişicem, daha adet dönemim yeni bitti eylülün 20 si gibi gelir herhalde bebiş olursa :)
Kesinlikle çok istediğimiz şeylerden sınanıyoruz. Allah daha fazla hiçbirimizi bekletmesin, bu ay hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallah

Kan testi yaptırdın mı canım yoksa evde mi yapıyorsun,ne güzel söylemişsin Rabbim elbet bi zaman biçmiştir hamile kalacağın güne,umarım gönlünce olsun

Bende erken test yapanlardanım ultra erken gebelik testi yaptım bugün sonuç negatif çıktı

Kan testi yaptırdın mı canım yoksa evde mi yapıyorsun,ne güzel söylemişsin Rabbim elbet bi zaman biçmiştir hamile kalacağın güne,umarım gönlünce olsun
Kan testi yaptirmadim inatla negatifi görünce idrarda kafam allak bullak oldu oysa dun 2 tane yapmıştım ikisi de pozitif di bugünse tam ters 2 si de negatif toptan almistim idrar testi labaquik... habire yapiyom :bicak:

Bende erken test yapanlardanım ultra erken gebelik testi yaptım bugün sonuç negatif çıktı
Yumurtlmadan kac gun geçti
Ben tırım tırım hesap tutuyorum olayım stres ya da aşırı istemek değil
Benim olayım herşey e hakim olabilirim
Yok aslında oyle bisey...
Ama mukemmeliyetciligin kustahlik safhası benimkisi...

Yumurtlmadan kac gun geçti
Ben tırım tırım hesap tutuyorum olayım stres ya da aşırı istemek değil
Benim olayım herşey e hakim olabilirim
Yok aslında oyle bisey...
Ama mukemmeliyetciligin kustahlik safhası benimkisi...
Anlıyorum seni canım bende takıntıyım öğrenene kadar üstüne gidiyorum,1hafta geçti,sat tarihim 29 kasım

Anlıyorum seni canım bende takıntıyım öğrenene kadar üstüne gidiyorum,1hafta geçti,sat tarihim 29 kasım
Senin bence daha erken olabilir canım testte çıkması için. Erken gebelik testi bile olsa hemen sonuç vermiyolar. Hala umut var bence

Senin bence daha erken olabilir canım testte çıkması için. Erken gebelik testi bile olsa hemen sonuç vermiyolar. Hala umut var bence
Kendimi tutucam ve haftaya kadar test yapmıycam tekrar,hayırlısı artık

kızlar testler için ovulasyondan 14 gün geçmesi lazım canlar
kanda baktıracaksanız ovulasyondan 10 gün geçmesi lazım tabi bu gene sağlıklı bir sonuç olmaz o yüzden 2 gün sonra da kanda baktıracaksınız... ya da birileri gibi sabırlı olup veya heyecansız olup adetten epey geçmesini bekleyeceksiniz...
amaan olsun da tek dert beklemek olsun ...
bende beklemedeyim heyecanla
test günüm 28 aralık
hadi hayırlı sonuçlar hepimize...

Selam kızlar
Yumurtladığınızı anladığınız akıntı ayda bir kere mi oluyor yoksa 2-3 gün içerisinde en yoğun olduğu sefer mi yumurtladığınızı anlıyorsunuz?
Ben bi Pazar bi de Salı o akıntıyı farkettim
Ya da 2 kez mi yumurtladım
İlkini değerlendirdik, tek ilişki ile şansım çooooodüşük biliyorum ama yine de ümitliyim
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bat ın ne zaman
Benim 2 Ocak
Evde gebelik testi var ama ben erken gebelik alayım diyordum 26 Aralık’ta falan belli olur diye
Az önce gördüm bide ultra erken gebelik testi varmış :bicak:
Ben Pazar günü yumurtladıysam
3 gün döllenme , 6 gün Rahime ulaşma yerleşme derken 25 Aralık’ta anca bi parça bthcg olur vücütümda :anneadayı::KK200:kafamda deli sorular

Ne heyecanlı günler kızlar kıymetini bilin :) ben 27 aralıkta öğrendim gebeligimi regl olmama 7 gün kala hemde, şimdi küçük kızım yatağında uyuyor❤ ne günlerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin☺
Aaaaaaa 7 gün kala nasıl öğrendiniz ben şokkkkl
Ultra erken gebelik testi ile mi yoksa
Güle güle büyütün kızınızı

Ama 7 gün kala gözükmesi çok çok çok zor
Acaba erken mi yumurtladınız
Olabilir canım :) ilk kızımı reglim 8 gün kadar geçmişti çok hastaydım ağır gribal enfeksiyon geçiriyordum herseyden midem bulaniyordu öyle ki geciktigimin bile farkında değildim bir arkadaşım test al demişti hiç aklımda yoktu gebelik testi aldım saniyesinde kıpkırmızı çıkmıştı :)

2. Kızım da hissetmiştim bir de meme çevrem karardı damarlarım sismisti ondan 1 gün önce test yaptım negatif ti ertesi gün meme ucunu sıktım süt geldi hemen test aldım çok silik ikinci çizgi çıktı kan verdim 17 lerde beta-HCG seviyem çıkmıştı. Dediğim gibi 1 hafta kala öğrendim herkes senin gibi şok olmuştu :D

Ama 7 gün kala gözükmesi çok çok çok zor
Acaba erken mi yumurtladınız

Olabilir canım :) ilk kızımı reglim 8 gün kadar geçmişti çok hastaydım ağır gribal enfeksiyon geçiriyordum herseyden midem bulaniyordu öyle ki geciktigimin bile farkında değildim bir arkadaşım test al demişti hiç aklımda yoktu gebelik testi aldım saniyesinde kıpkırmızı çıkmıştı :)

2. Kızım da hissetmiştim bir de meme çevrem karardı damarlarım sismisti ondan 1 gün önce test yaptım negatif ti ertesi gün meme ucunu sıktım süt geldi hemen test aldım çok silik ikinci çizgi çıktı kan verdim 17 lerde beta-HCG seviyem çıkmıştı. Dediğim gibi 1 hafta kala öğrendim herkes senin gibi şok olmuştu :KK70:
Senden cesaret alıp ilk testimi yapmış bulunuyorum 12 gün kala :oha:
Tabiki eser yok

Eklentiler

• 4DEEA41C-F12B-4DB0-B92C-9D5B2605282F.jpeg
    4DEEA41C-F12B-4DB0-B92C-9D5B2605282F.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 116

2. Kızım da hissetmiştim bir de meme çevrem karardı damarlarım sismisti ondan 1 gün önce test yaptım negatif ti ertesi gün meme ucunu sıktım süt geldi hemen test aldım çok silik ikinci çizgi çıktı kan verdim 17 lerde beta-HCG seviyem çıkmıştı. Dediğim gibi 1 hafta kala öğrendim herkes senin gibi şok olmuştu :KK70:
Öyle haberin olmadan sürpriz hamilelik en sevdiğim
En güzeli
Allah bağışlasın kızlarını
Benim de 3. Gebeliğim olucak allah nasip ederse ve hepsinde yumurtlamadan bata kadar hop oturup hop kalktım ,ilkinde bata 3 gün kala hayalet çizgi ile öğrendim
2. De bata 4 gün kala yine hayalet çizgi ,hiçbir belirti yoktu
Batta kan verip öğrenmiştim ikisindede ama hiçbir belirti yoktu

Dedim ve bugünde yaptım:deli:sonuç negatif
Bat ın ne zaman
Benim 2 Ocak
Evde gebelik testi var ama ben erken gebelik alayım diyordum 26 Aralık’ta falan belli olur diye
Az önce gördüm bide ultra erken gebelik testi varmış :bicak:
Ben Pazar günü yumurtladıysam
3 gün döllenme , 6 gün Rahime ulaşma yerleşme derken 25 Aralık’ta anca bi parça bthcg olur vücütümda :anneadayı::KK200:kafamda deli sorular
bat 28 aralık canım

Senden cesaret alıp ilk testimi yapmış bulunuyorum 12 gün kala :oha:
Tabiki eser yok
:olamaz:olur olur beklemeyi bi becerebilsek

Back