• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahminleri sonradan değişebiliyor hevesle alışverişe vermeyin kendinizi sakın. Bizim gelinin kızdı, 17.hafta erkek dendi.

Çok gözüm kalıyor şuan sizde helede kız ihtimali yükseldikçe :KK51: amaan hayırlısı yaa. Yıllar önce bı karikatür görmüştüm. Anne karnından bebeğin düşünceleri yazıyı işte baloncukta . Bebek diyoki acaba annem sarisinmi babam uzunmu işte şöyle mı böyle mi sonrada diyoki ammaaaan sağlıklı olsunlar da :KK16: o hesap önümüzdeki 6-7 ay sağlıklı olsunda geyiğini yaocaz bol bol.. rabbim gönlümüze göre versin en hayırlı şekilde
Benim daha belli değil cinsiyet kıskanma yahu :) belki sana nasip olur
Gercekten saglıklı olsunlar en önemlisi o tabi bizde :)

Ya kizlar sindi yinebemden sutlu kahve akinti geldi tek sefer yani daha da gelmedi agrim felan yok ne bilim midemde bulaniyo bisey olmamistir yani demi
Bendede olmustu 6.haftalarda, birgün önce biraz Yürüyüsü fazla yapmistim ona bagladim.lekelenme olunca hemen doktora Kostum,birsey yok dedi Ama yinede progestani günde 2 kullaniyordum 3 e cikarttik.icten kanama görmüstü doktorum tesbir Amacli progestani 3 e cikardik. Sen yinede bir görün derim. Banada söyledigi suydu kirmizi görene kadar korkma,Rabbim göstermesinde kimseye

Bizimde ilk bebek cinsiyet farketmez aslında sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez. Ben baştan erkek diyordum sonra kız hissetmeye başladım aşırı ve nedensizce hep kızım diyorum :) hayırlısı olsun :anne:
Aynen canım aynı şekilde ... Benimde hissiyatim hiç kuvvetli değildir normalde ama yoğun bı şekilde erkek hissediyorum. Tabi ne kadar kesin olmadığını bilsem de buradaki çeşitli cinsiyet tahminlerinde hep erkek çıkmasıda beni yonlendirmis olabilir :110: aslında bana hiç farketmez de eşim çok istiyor ilk kızı olsun... Sanki korkuyorum oğlan olsa sevmeyecek... Aslında hiç de düşünmüyordum cinsiyet olayını hep Pircici Pircici nin yüzünden o öğrenince benimde bı heyecan kapladı :dua:en hayırlısı olsun hepimiz için insallah

Affınıza sığınarak soracağım. Benim gibi çok istifra eden arkadaşlar boğazınızda bir ağrı, bir rahatsızlık hissediyor musunuz? Boğazım çok fena oldu, sanki bademciklerim şişmiş bi kitle varmış gibi. İstifra etmekten boğazım tahriş mi oldu, yoksa tiroid bezlerim de mi bir sorun var bilemedim.

Affınıza sığınarak soracağım. Benim gibi çok istifra eden arkadaşlar boğazınızda bir ağrı, bir rahatsızlık hissediyor musunuz? Boğazım çok fena oldu, sanki bademciklerim şişmiş bi kitle varmış gibi. İstifra etmekten boğazım tahriş mi oldu, yoksa tiroid bezlerim de mi bir sorun var bilemedim.

Canım bende de oluyor ılık suya bak koy karıştır iç, boğaza çok iyi

Back