Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladimCanım nub için küçük görünmüyor birde
Progestan felan vermiş miydi doktorun ? Tek sefer bi şey olmaz herhalde.Ya kizlar sindi yinebemden sutlu kahve akinti geldi tek sefer yani daha da gelmedi agrim felan yok ne bilim midemde bulaniyo bisey olmamistir yani demi
Bi iki kere daha oldu gittigimde korkulacak bisey yok dedi kirmizi olmadiktan sonra progestana gerek duymadiProgestan felan vermiş miydi doktorun ? Tek sefer bi şey olmaz herhalde.
Hosgelfin :) hemde cinsiyeti belli olmuş anaaammmmBende eylül annesi olarak aranıza katıldım prensesim le merhaba diyorum bizede yer varmı:)
Devamı gelmezse bence de korkma canım. Dikkat et kendineBi iki kere daha oldu gittigimde korkulacak bisey yok dedi kirmizi olmadiktan sonra progestana gerek duymadi
Hoşbulduuum bizimki erken belli etti :))))) rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin sağlıkla gelsin mercimeklerHosgelfin :) hemde cinsiyeti belli olmuş anaaammmm![]()
Valla biz deli gibi kız istiyoruz aslında ama oğlan hissediyorum o yüzden bu fikre alisiyorum kız olursa ekstra seviniriz galiba. Bunlar laf tabi ilk bebeğimiz zaten ikisine de hasret doluyuz..Bende kızları duydukça kiz hissiyatım yükseliyordu :) benjm ocakti bakalım erkek kiz teori tutacak mi
Çok gözüm kalıyor şuan sizde helede kız ihtimali yükseldikçeBende aralıkta yumurtladımbakalım iki güne belli olur nasipse
Geçmiş olsun canım bir haftadır ilaçsız direnen biri olarak söylüyorum öksürmek ve grip daha zararlı imiş . bence doktora gitmelisin ihmal etme. Valla dün ilaç aldım bugün ayağa kalktım ... Kesinlikle bı uzmanla görüş yani.. geçmiş olsun tekrardanSlmlar kızlar çok bakamadım hem okul açıldı yoğunum hemde çok kötü hastayım ilaç almıyorum boğaz berbat öksürük akıntı baş ağrısı hepsi mevcut ilacsiz önerilerinizi bekliyorum bu arada 3 kişi öğrenmiş cinsiyet hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın umarım.
Bende ilkimin hep kız olmasını isterdim. İlkokulda bile :) çok şükür oldu. Allah herkese gönlündekini sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahValla biz deli gibi kız istiyoruz aslında ama oğlan hissediyorum o yüzden bu fikre alisiyorum kız olursa ekstra seviniriz galiba. Bunlar laf tabi ilk bebeğimiz zaten ikisine de hasret doluyuz..
Canım kese atmaya çalıştım ama hata oluştu diye uyarı cıktı. Bebek kesede sağda yer alıyor 6. Haftada. Ve şekli fasulye gibi ve sırtı sağa yapışık gibi.Kese resminş atar mısın 6-7 haftalık olan
12+0 da ogrendim. Yuksek ihtimal dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar gidecegim. Netlesir dedi.Cinsiyet öğrenenler kaçıncı hafta da öğrendiler
İnş hayırlı bir sekilde ben de öğrenirim 12 hafta 3 günken ikili test randevum var o zaman belki bende öğrenirim12+0 da ogrendim. Yuksek ihtimal dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar gidecegim. Netlesir dedi.
Bizimde ilk bebek cinsiyet farketmez aslında sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez. Ben baştan erkek diyordum sonra kız hissetmeye başladım aşırı ve nedensizce hep kızım diyorum :) hayırlısı olsunValla biz deli gibi kız istiyoruz aslında ama oğlan hissediyorum o yüzden bu fikre alisiyorum kız olursa ekstra seviniriz galiba. Bunlar laf tabi ilk bebeğimiz zaten ikisine de hasret doluyuz..
Canım kese atmaya çalıştım ama hata oluştu diye uyarı cıktı. Bebek kesede sağda yer alıyor 6. Haftada. Ve şekli fasulye gibi ve sırtı sağa yapışık gibi.
Kese de tam bir büyük D harfi gibi. Ultrasonu kendime tuttugumda D harfinin düz tarafı üstte. Yanı dev bir gülen agiz gibi kese ve bebek sagda
Buyrn tabiki analı kızlıBende eylül annesi olarak aranıza katıldım prensesim le merhaba diyorum bizede yer varmı:)
Ay inşallah erkektir senin zaten. Dua editörüm sana bol bolAnladım canım kesede sağda olduğuna göre karından bakıldı ise kız gibi zaten, benim kızın birinde de kese fasülye gibiydi ama sağdaydı. Bunda hem fasülye gbi, hem solda