Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hosgeldin sende :)Herkese merhaba! Ben de uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu. Bugün nasip oldu yazmak. 11.haftadayim çok şükür. Ama hala korkum var bir sorun olacak diye. Umuyorum hepimiz bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Bu sene kız senesi demekki 3.sün kız haberi alan :)Banada bugün cinsiyette kız tahmininde bulundu doktor, tabi net degil dedi çıkıntı görünmüyor dedi benim için sağlıkla gelsin yeter
Nuba göre erkek gorunmustu
Hosbuldum :) arada olumlu düşünmeyi unutuyorum gerci ama çok şükür bugünlerimize:)Merhaba hosgeldin sende :)
Olumlu düşünüyoruz olumlu oluyor anne mutlu bebek mutlu :)
Hemen karnını sevmeye basla pozitif seyler düşünHosbuldum :) arada olumlu düşünmeyi unutuyorum gerci ama çok şükür bugünlerimize:)
Evet ben de hemen en stresli zamanlarımda elimi karnıma götürüp bebisim le konuşuyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel duyguymuşHemen karnını sevmeye basla pozitif seyler düşün
İllaki hepimizde sorular aklımıza geliyor bende hala fazlasıyla mevcut ama aklıma her kötü sey geldiginde onu düşünüp mutlu olmaya calısıyorum :)
Hadi bakalim :)))) Allah gonlune gore versin canim benimmmYrn akşam kontrol vaaaar çok heyecanlııı. Doktor kesin kız dicek :)
Ocakta yumurtlayanlarin çoğunda oğlan olacak sanki. Arkadaş bakmisti ya bı takvimden genelde öyle çıkmıştı. Aralık olanlar kız Ocak olanlar erkek gibiydi... Bakalım gorucez hayırlısıyla...Bu sene kız senesi demekki 3.sün kız haberi alan :)
Kasım için ne deniyor :)Ocakta yumurtlayanlarin çoğunda oğlan olacak sanki. Arkadaş bakmisti ya bı takvimden genelde öyle çıkmıştı. Aralık olanlar kız Ocak olanlar erkek gibiydi... Bakalım gorucez hayırlısıyla...![]()
Benim doktorun isguzarligi oldu.sagol canimCanim bak bugun 10+3 de gittim sordum ense kalinligina vs bakilacak mi diye 12.hafta bitince 13 e dogru bakalim 2 hafta sonra gelin dedi. İcin rahat olsun insallah hic bir sikinti yoktur.![]()
Canim doktordan geldim cok sükür hersey yolunda,yaklasik 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Ense kalinligina felan bakicakmis.rabbim hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip etsin ins.bugünde kan verdim eksik testlerime bakicakmis9. Hafta dönüm noktası tatlım. Bebek artık plesantadan beslenmeye geçiş yapıyor. Bu haftayı atlattın mı düşük riski çok azalıyor. Kalp atışından sonraki ikinci dönüm noktası bu. Sonra da 12 geliyor ztn :) güzel haberlerle gel inşallah
Bende kızları duydukça kiz hissiyatım yükseliyordu :) benjm ocakti bakalım erkek kiz teori tutacak miOcakta yumurtlayanlarin çoğunda oğlan olacak sanki. Arkadaş bakmisti ya bı takvimden genelde öyle çıkmıştı. Aralık olanlar kız Ocak olanlar erkek gibiydi... Bakalım gorucez hayırlısıyla...![]()
Bende aralıkta yumurtladımOcakta yumurtlayanlarin çoğunda oğlan olacak sanki. Arkadaş bakmisti ya bı takvimden genelde öyle çıkmıştı. Aralık olanlar kız Ocak olanlar erkek gibiydi... Bakalım gorucez hayırlısıyla...![]()
Selam hosgeldin sende hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim ben de![]()
Hosbulduk sagol herkese hayırlı olsunSelam hosgeldin sende hayırlı olsun :)
Ayy hadi inşlh bende çok istiyorum bi kızım olsun hayırlısı bakalım :)Bu sene kız senesi demekki 3.sün kız haberi alan :)