• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba! Ben de uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu. Bugün nasip oldu yazmak. 11.haftadayim çok şükür. Ama hala korkum var bir sorun olacak diye. Umuyorum hepimiz bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Merhaba hosgeldin sende :)
Olumlu düşünüyoruz olumlu oluyor anne mutlu bebek mutlu :)

Hosbuldum :) arada olumlu düşünmeyi unutuyorum gerci ama çok şükür bugünlerimize:)
Hemen karnını sevmeye basla pozitif seyler düşün
İllaki hepimizde sorular aklımıza geliyor bende hala fazlasıyla mevcut ama aklıma her kötü sey geldiginde onu düşünüp mutlu olmaya calısıyorum :)

Hemen karnını sevmeye basla pozitif seyler düşün
İllaki hepimizde sorular aklımıza geliyor bende hala fazlasıyla mevcut ama aklıma her kötü sey geldiginde onu düşünüp mutlu olmaya calısıyorum :)
Evet ben de hemen en stresli zamanlarımda elimi karnıma götürüp bebisim le konuşuyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel duyguymuş:KK68:

Slmlar kızlar çok bakamadım hem okul açıldı yoğunum hemde çok kötü hastayım ilaç almıyorum boğaz berbat öksürük akıntı baş ağrısı hepsi mevcut ilacsiz önerilerinizi bekliyorum bu arada 3 kişi öğrenmiş cinsiyet hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın umarım.

Canim bak bugun 10+3 de gittim sordum ense kalinligina vs bakilacak mi diye 12.hafta bitince 13 e dogru bakalim 2 hafta sonra gelin dedi. İcin rahat olsun insallah hic bir sikinti yoktur. :KK200:
Benim doktorun isguzarligi oldu.sagol canim:KK200:

9. Hafta dönüm noktası tatlım. Bebek artık plesantadan beslenmeye geçiş yapıyor. Bu haftayı atlattın mı düşük riski çok azalıyor. Kalp atışından sonraki ikinci dönüm noktası bu. Sonra da 12 geliyor ztn :) güzel haberlerle gel inşallah
Canim doktordan geldim cok sükür hersey yolunda,yaklasik 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Ense kalinligina felan bakicakmis.rabbim hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip etsin ins.bugünde kan verdim eksik testlerime bakicakmis

Ocakta yumurtlayanlarin çoğunda oğlan olacak sanki. Arkadaş bakmisti ya bı takvimden genelde öyle çıkmıştı. Aralık olanlar kız Ocak olanlar erkek gibiydi... Bakalım gorucez hayırlısıyla... :KK11:
Bende kızları duydukça kiz hissiyatım yükseliyordu :) benjm ocakti bakalım erkek kiz teori tutacak mi

Ocakta yumurtlayanlarin çoğunda oğlan olacak sanki. Arkadaş bakmisti ya bı takvimden genelde öyle çıkmıştı. Aralık olanlar kız Ocak olanlar erkek gibiydi... Bakalım gorucez hayırlısıyla... :KK11:
Bende aralıkta yumurtladım :P bakalım iki güne belli olur nasipse

Back