Canim ben sormadim doktora. Ama kahvaltidan 1 saat sonra gittim. Tatli bir sey de yemedim. Ama durmadi yavrum masallah. El salladi bize hep :)) sen de hafif tok git. Cunku olcum alamazlarsa tekrar tekrar gitmek zorunda kaliyormussun. Bilgin olsun.

Kizlar bir de benim doktor tekrardan hemogram yaptirdi. Kan verdim o gun. Kan degerlerine gore demir ilacina baslaticam dedi. Ve her ay hemogramina bakcaz dedi. Gercekten de ilk rutin testlerde kanim yuksek cikmisti. Simdi dusmus. Haftaya persembe gittigimde kan ilacina baslatcak ki ben regenesis max kullaniyordum onun icinde az miktarda demir olmasina ragmen dusmus.

Az bişey yiyim o zaman rezene ic dedi ama ac tok bişi demedi idrarla ilgilide bişi demedi
Bir önceki doktorum idrar yüzünden keseyi görememişti o yüzden idrara sıkıstıkta gitmem :)

Canim ben sormadim doktora. Ama kahvaltidan 1 saat sonra gittim. Tatli bir sey de yemedim. Ama durmadi yavrum masallah. El salladi bize hep :)) sen de hafif tok git. Cunku olcum alamazlarsa tekrar tekrar gitmek zorunda kaliyormussun. Bilgin olsun.
Ayy hic gerek yok ya zaten her gitme stres gibi oluyor bi aydır görüşmemişiz bide sorun var gibi gene gel derse yıkılırım :)

Değerler cok değişiyor değil mi

Evet canım çok haklısın. Ne kadar sakin gebelik o kadar uslu, mutlu bebek

Kizlaaar kan sonuclari cikmis. tsh 1.89 cikmis dusmus.cok iyi dedi.kan degerlerimde iyi cikmis bir tek dvitamini dusuk biraz dedi..biraz olsun icime su serpildi.umarim ikilide de boyle guzel sonuclar alirim haftaya ve o ense kalinlik degeri de boyle düsük olur..bugun is yerimde yeni dogum yapan arkadasimda ense kalinligina 2.5 dediler bosuna uzulmusum dedi.birinede kafasi buyuk galiba demisler tam 3 kisi ayni seyi soyledi.2lerde ciksa bile asil risk 3 v3 uzeriymis..bizzat yasayanlari gorunce daha rahatladimmmsizleri seviyorum

Ayy hic gerek yok ya zaten her gitme stres gibi oluyor bi aydır görüşmemişiz bide sorun var gibi gene gel derse yıkılırım :)
Az bir sey yiyip, oyle gidersin canim. Hareketsiz olsa bile oksur arada 2 3 kez pozisyonu degisiyor. Ama hareketli olani durdurmanin yolu yok :))))

Değerler cok değişiyor değil mi
Evet canim. Benim kan degerlerim tavandi. Cok ciddi dusmemis ama dusmus kissca. Hem de multivitamin kullanmama ragmen, icinde demir olmasina ragmen dusmus. soguk sıkım pekmez alip ona da baslayacagim. Gebelikte demir onemli.

Gozun aydin tatlim. Bu ikili test stresli evet, bizim ense 0.9 mm cikti. Doktor cok iyi dedi. 3 mm olup cok saglikli evladi olanlari da gordum forumda. En buyuk duam. Saglikla gelsin yavrularimiz. Biz de bebisimizle seni seviyoruz teyzesi :))

Buarada sende hic oluyormu bilmiyorum ama
Bende dün ani tansiyon yükselip düştü
Bi anda nefesim kesildi on dk arayla tansiyonum 11/9 la 8/6 oldu
Kalp ritmi hızıyla kan pompalanmasıyla alakalıymıs ama cok korkutucuydu

Canim bak bugun 10+3 de gittim sordum ense kalinligina vs bakilacak mi diye 12.hafta bitince 13 e dogru bakalim 2 hafta sonra gelin dedi. İcin rahat olsun insallah hic bir sikinti yoktur.

Canim bir yerde okumustum. Gebelikte anne ne kadar stresli, sorunlu gecirirse bebek de yaramaz demek istemiyorum o kelimeden hoslanmiyorum ama oyle oluyormus. Sinirli cocuklariniz olsun istemiyorsaniz sakin bir 9 ay yasayin diyordu. Sakin, stressiz bir gebelik yasiyorum cok sukur. Insallah da boyle devam eder. Moralim hep yuksek, neseliyim. Enerjim dusuk olsa da kendimi salmamaya dikkat ediyorum. Hepimizin guzel gecsin gebeligi. Mutlu, neseli ve uslu bebislerimiz olsun insallah :)) simdi listeye baktim da.. kiz geliyormusss netlesti galiba.. oh oh bizim topik kiz topigi olcak herhalde. Hakkimizda hayirlisi hepimizin

Buarada sende hic oluyormu bilmiyorum ama
Bende dün ani tansiyon yükselip düştü
Bi anda nefesim kesildi on dk arayla tansiyonum 11/9 la 8/6 oldu
Kalp ritmi hızıyla kan pompalanmasıyla alakalıymıs ama cok korkutucuydu
Cok sukur bir kac gundur iyiyim ben. Galibsa bebegi gordum toparlandim. Dun gunduz uykusu uyudum 3 saat kadar. Acaip uykum vardi. Ama tansiyon fena degil bu ara. Oyle oldugunda ayaklarini kalp hizasindan yukari kaldirmaya calis. Is yerindeyken olursa nasil yaparsin bilemedim ama. Evde olursa oyle yap. Yorgunluk var mi bu ara? Ondan da olmus olabilir.

Olabilir dün aksamda dısardaydık iyi kötü yoruldum tabi
Nefes alıs verişim hızlandı aglamaya falan basladım bi anda cok kötüydü ya Rabbim yasatmasın bidaha
Ben gündelik hayatıma aynı hızda devam ediyorum ama demekki vucut isyan ediyor bi dur diye

Herkese merhaba! Ben de uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu. Bugün nasip oldu yazmak. 11.haftadayim çok şükür. Ama hala korkum var bir sorun olacak diye. Umuyorum hepimiz bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…