Hiç bilmiyorum fiyatını ama A101 deki ve english home daki birebir aynısı ikeaninkinin.canim ikedakinin fiyatindan bilginiz varmi aceba?
İnşallah gerek kalmaz :)Evet biraz rahatsiz edici bir sey ama can yanmasi olmuyor. Genelde aciyor mu diye kadinlar kendi arasinda soruyor diye acimadigini belirtmek istedim. :)))
aa cok iyi o zaman, bir bakiyim ben bugün.Hiç bilmiyorum fiyatını ama A101 deki ve english home daki birebir aynısı ikeaninkinin.
Ne bileyim hic yapmayınca insallah gerek kalmaz :)Çok kolay bir işlem canım hiç korkmagerek kalmaz yüksek ihtimal ama
Yaaa deme öyle valla korkuyorumHahahahah :) tabikiiiii. Normal Doğum için bakıldığı zamanlarda neler neler sokuyorlar :) bu saatten sonra bize bol bol bi şeyler olacak
Daha 9 haftalıkken detaylı birseye bakmaz sanırım en fazla detaylı tahlil ister kan değerlerin içingood morning everybody. bugün doctor kontrolum var, 9 haftalikken doktor neye bakiyor aceba? tahliller felanmi yapilacakki, bilemedim
Merhaba canım, var var merak etmemerhaba kızlarben 11+5 günlük hamileyim. ve çoğu şeyden tiksinir oldum, et yemeklerinden bir çok çorbadan, yumurtadan, hatta salçalı yemeklerden bile. tek yediğim zeytin ekmek ve meyve var mı böyle olan, ne zaman geçer acaba
Benim de canım kuru şeyler çekiyor sulu yemek falan hiç yiyemiyorum kahvaltı tost salata ve börek cesitleri:)merhaba kızlarben 11+5 günlük hamileyim. ve çoğu şeyden tiksinir oldum, et yemeklerinden bir çok çorbadan, yumurtadan, hatta salçalı yemeklerden bile. tek yediğim zeytin ekmek ve meyve var mı böyle olan, ne zaman geçer acaba
İşte insanlar 2li testti yaptırmaktan bile bu sebeple kaçıyor. %100 doğru olmayan bir sonuç yüzünden hamilelik zehir oluyor diye. Kuzum eğer 10.haftadan belli olsaydı ikili testi 10.haftadan yaparlardı rahat ol. İkili test normalde 11.haftada yapılmaya başlandığı halde daha iyi sonuç versin diye çoğu doktor 12. Hatta 13. Hafta yapıyor o zamana bebeğin vücudu daha düzgün hale gelmiş oluyor sanırım. 10.haftada çoğu doktor ense kalınlığı ölçmüyor bileGünaydin...2li teste kadar zaman nasil gececek bilmiyorum..sabah kalktim ilk kez yumurta yedim...bu kez zor olmadi.onun kotu olabilecegi dusuncesindense her seye katlanabilirmisim gibi geliyor..zor uyudum umarim degerler 1 haftaya kadar daha da artmaz diye dua etmekten baska yol yok..doktorun bugub sonuclari yazmasini bekliyorum telefonda ths bakacakti..bir de bu ense kalinligi cidden bebegin iriligi gelisimiyle alakali olabilir mi ? Var mi bilgisi olan ?
Merhaba canım, var var merak etmebende 1-2 haftadır çoğu şeyi yiyemez oldum, hele ben pişiriyorsam tam kabus. Biri hazır yapıp önüme getirirse ne ala. 12.haftada geçiyor diyorlar inşallah geçer
Benim de canım kuru şeyler çekiyor sulu yemek falan hiç yiyemiyorum kahvaltı tost salata ve börek cesitleri:)
Bas agrisindan oldum bugun parol ictim bi tane nane yagiyla masaj yaptim dua aldim hala az bisey agrim var sizler iyisiniz insallah herkeze iyi aksamlar
Cevreye bakma sen herkes ayrı yasıyorçevremde hiçkimse benim gibi çok olmamış herkese tuhaf geliyor ne nazlısın diyorlar ama görmek bile istemiyorum yahayırlısı 13.haftada geçmedi inşallah geçer bi yerden sonra beslenemiyorum diye korkuyorum
kuru şeylerrrr aynen öyleeinşallah hemen geçer şöyle canı bi şeyler çeken iştahlı hamişlerden oluruz
Bana bir Dr yüzde 50 doğruluğu var demişti strese girme hiç çocuğu down sendromlu doğacak diye aldıran biliyorum dedi çocuk sapasağlammis 3 çocuğumda da yaptırmadım sadece 3 boyutlu ultasona girmiştim o da yüzlerini net göreyim diye herkesin kendi tercihi tabi içiniz rahat edecekse yaptırın :)İşte insanlar 2li testti yaptırmaktan bile bu sebeple kaçıyor. %100 doğru olmayan bir sonuç yüzünden hamilelik zehir oluyor diye. Kuzum eğer 10.haftadan belli olsaydı ikili testi 10.haftadan yaparlardı rahat ol. İkili test normalde 11.haftada yapılmaya başlandığı halde daha iyi sonuç versin diye çoğu doktor 12. Hatta 13. Hafta yapıyor o zamana bebeğin vücudu daha düzgün hale gelmiş oluyor sanırım. 10.haftada çoğu doktor ense kalınlığı ölçmüyor bile
Cok cok haklisin..nerdeyse onu bile yaptirmak istemiyorum suan..keske bana soylemeseydi diyorum gorsede..simdi deger artar mi iner mi dusun dusun dur.. kuzenimle aradamda bir hafta var 3.2 cm bebisin boyu bizimki 3.58 10.haftada. acaba bunun etkisi var mi önden mi gidiyor ne bileyim ne dusuncegmi sasirdim..kuzenim genetik testi yaptircakmis 2li yaptirmicam dedi.bir seferde belkide rahatlar daha iyi gibi..beslenmeme cok dikkat etmiyordum bugun guzel kahvalti yaptim..İşte insanlar 2li testti yaptırmaktan bile bu sebeple kaçıyor. %100 doğru olmayan bir sonuç yüzünden hamilelik zehir oluyor diye. Kuzum eğer 10.haftadan belli olsaydı ikili testi 10.haftadan yaparlardı rahat ol. İkili test normalde 11.haftada yapılmaya başlandığı halde daha iyi sonuç versin diye çoğu doktor 12. Hatta 13. Hafta yapıyor o zamana bebeğin vücudu daha düzgün hale gelmiş oluyor sanırım. 10.haftada çoğu doktor ense kalınlığı ölçmüyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?