good morning everybody. bugün doctor kontrolum var, 9 haftalikken doktor neye bakiyor aceba? tahliller felanmi yapilacakki, bilemedim
Daha 9 haftalıkken detaylı birseye bakmaz sanırım en fazla detaylı tahlil ister kan değerlerin için

merhaba kızlar ben 11+5 günlük hamileyim. ve çoğu şeyden tiksinir oldum, et yemeklerinden bir çok çorbadan, yumurtadan, hatta salçalı yemeklerden bile. tek yediğim zeytin ekmek ve meyve var mı böyle olan, ne zaman geçer acaba

Son düzenleme:
A101 e baktı eşim 9 buçukta kalmamış diyor her yer küçük kızıma alicaktim stok az gelmiş falan ikeanin vardı bende vermiştim 50 tlye almıştım 108 olmuş joker de cıvıl de bir de e bebekte var uygun sayılabilecek fiyatta

Merhaba canım, var var merak etme bende 1-2 haftadır çoğu şeyi yiyemez oldum, hele ben pişiriyorsam tam kabus. Biri hazır yapıp önüme getirirse ne ala. 12.haftada geçiyor diyorlar inşallah geçer

Günaydin...2li teste kadar zaman nasil gececek bilmiyorum..sabah kalktim ilk kez yumurta yedim...bu kez zor olmadi.onun kotu olabilecegi dusuncesindense her seye katlanabilirmisim gibi geliyor..zor uyudum umarim degerler 1 haftaya kadar daha da artmaz diye dua etmekten baska yol yok..doktorun bugub sonuclari yazmasini bekliyorum telefonda ths bakacakti..bir de bu ense kalinligi cidden bebegin iriligi gelisimiyle alakali olabilir mi ? Var mi bilgisi olan ?

Benim de canım kuru şeyler çekiyor sulu yemek falan hiç yiyemiyorum kahvaltı tost salata ve börek cesitleri:)

İşte insanlar 2li testti yaptırmaktan bile bu sebeple kaçıyor. %100 doğru olmayan bir sonuç yüzünden hamilelik zehir oluyor diye. Kuzum eğer 10.haftadan belli olsaydı ikili testi 10.haftadan yaparlardı rahat ol. İkili test normalde 11.haftada yapılmaya başlandığı halde daha iyi sonuç versin diye çoğu doktor 12. Hatta 13. Hafta yapıyor o zamana bebeğin vücudu daha düzgün hale gelmiş oluyor sanırım. 10.haftada çoğu doktor ense kalınlığı ölçmüyor bile

Merhaba canım, var var merak etme bende 1-2 haftadır çoğu şeyi yiyemez oldum, hele ben pişiriyorsam tam kabus. Biri hazır yapıp önüme getirirse ne ala. 12.haftada geçiyor diyorlar inşallah geçer

çevremde hiçkimse benim gibi çok olmamış herkese tuhaf geliyor ne nazlısın diyorlar ama görmek bile istemiyorum ya hayırlısı 13.haftada geçmedi inşallah geçer bi yerden sonra beslenemiyorum diye korkuyorum

Benim de canım kuru şeyler çekiyor sulu yemek falan hiç yiyemiyorum kahvaltı tost salata ve börek cesitleri:)

kuru şeylerrrr aynen öylee inşallah hemen geçer şöyle canı bi şeyler çeken iştahlı hamişlerden oluruz

Bas agrisindan oldum bugun parol ictim bi tane nane yagiyla masaj yaptim dua aldim hala az bisey agrim var sizler iyisiniz insallah herkeze iyi aksamlar

ay valla dün benim de öyleydi çatladı resmen
naptıysam geçmedi eve gidince erkenden yattım
dönem dönem olabilirmi acaba bilemedim valla.

Cevreye bakma sen herkes ayrı yasıyor
Bi arkadasım on küsür kilo verip doguma girdi
Baska bir arkadasım 4-5aylıkken hamile oldugunu öfrendi reglide devam ediyormus
Benim ablam 8ay kustu bende kusma öğürme harici olmadı
Aynı ailede bile herkes farklı yasayabiliyorken sen sakın kendini ben niye böyleyim diye üzme

Bana bir Dr yüzde 50 doğruluğu var demişti strese girme hiç çocuğu down sendromlu doğacak diye aldıran biliyorum dedi çocuk sapasağlammis 3 çocuğumda da yaptırmadım sadece 3 boyutlu ultasona girmiştim o da yüzlerini net göreyim diye herkesin kendi tercihi tabi içiniz rahat edecekse yaptırın :)

Cok cok haklisin..nerdeyse onu bile yaptirmak istemiyorum suan..keske bana soylemeseydi diyorum gorsede..simdi deger artar mi iner mi dusun dusun dur.. kuzenimle aradamda bir hafta var 3.2 cm bebisin boyu bizimki 3.58 10.haftada. acaba bunun etkisi var mi önden mi gidiyor ne bileyim ne dusuncegmi sasirdim..kuzenim genetik testi yaptircakmis 2li yaptirmicam dedi.bir seferde belkide rahatlar daha iyi gibi..beslenmeme cok dikkat etmiyordum bugun guzel kahvalti yaptim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…