• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canım ya benim 8.hafta vajinal bakıldı herşeyi çok net belliydi bugün karından bakıldı belli belirsizdi kuzum . Gerçi ultrason cihazı da fark oluşturmuş olabilir bugün gittiğim devlet hastanesiydi

Vajinal daha net sanirim ki 11.haftada bakicam dedi..olabilir canim hee cihaz farkli.ay ama ellerini yuzune kapatmisti cihazi hafif hafif dokundurdukca nasil tepki veriyo..inanilmaz bir sey
Kuzum endişelenme 11-14 haftalar arası yapılıyor bu test 10. Hafta çok erken. Ölçmesi bile saçma olmuş. Riskli gibi düşünme. Ferah tut içinş

Bana soylemeseydi iyidi :)) yani madem oyle ensesime 11.haftada bakalim de..11haftada konusalim deyince bir sey varda gizliyor gibi oluyor..iyi bir kadincagiz ama riskli gebeliklere baka baka her seye odaklaniyorda olabilir.uzun uzun inceledi

Vajinal daha net sanirim ki 11.haftada bakicam dedi..olabilir canim hee cihaz farkli.ay ama ellerini yuzune kapatmisti cihazi hafif hafif dokundurdukca nasil tepki veriyo..inanilmaz bir sey

Bana soylemeseydi iyidi :)) yani madem oyle ensesime 11.haftada bakalim de..11haftada konusalim deyince bir sey varda gizliyor gibi oluyor..iyi bir kadincagiz ama riskli gebeliklere baka baka her seye odaklaniyorda olabilir.uzun uzun inceledi
Kalbinizi ferah tutun. Ikili testin en uygun yapıldığı hafta 12. Haftadır. Dediginiz gibi riskli gebelik uzmanları her türlü olumsuz duruma adapte oldukları için bu şekilde konuşmuştur. Rabbim hepimizin kuzularına sağlık versin ins

Peki kizlar kalp atisini neden dinletmek istemedi.kalbini gorduk atisini hizli hizli ama duymadik.sesini dinletmedi
Kalp atışını dinlemek zaten 3 ay dolmadan özellikle zararlı o yüzden dinletmemistir benim doktorum 3 gidişinin 3unde de dinletti ama cok kisa hatta ben tamam dinlemeyelim dedim rahat bi kadın pipiriklenme mantığında ondan muhtemelen ama dinletmemesi iyi bence. Diğer durum için de endiselenme canımm iyi düşün inan iyi olur sen kötüyü çağırma. Daha çok erken bence yorum yapmak için.

Bu arada bugün ben de doktordaydim. 10 gunluk kontrol sürelerinde de çağırdı beni doktorum önceki kayıptan dolayı takibi sıkı tuttuğundan. Yine hareket halindeydi büyümüştü biraz da. 12 haftalık dedi haftası normalmiş. Şükür ultrasonda her şey normal görünüyor. Kaşıntım iki gun oldu diye sordum ona da alerji olmus olabilirsin dedi bugun de gecti kasintim. Cinsiyet icin bu defa da bi taraftan bakınca kız bi taraftan bakınca erkek şu an net bi şey diyemeyiz dedi. Bi daha da taa 1 ay sonra çağırdı o zaman her şey net belli olur dedi. Nasıl geçecek zaman :anneadayı:

Nasıl yani ikili test vajinal mi yapılıyor ?
Pircici Pircici senin nasıl yapıldı kuzum
Karindan yapti canim. Eger ultrason cihazi net goruntusu vermiyorsa vajinal bakabilirler. Siz her ihtimale karsi uygun gidin canim. Ne olur ne olmaz. Ben hszirlikli gittim. Ama karindan bakti...

Ne yorması kuzum ben dedim tahmin yaparım diye, nub fotolarında karından vajinal önemli değil. Nubu düz kız gibi, keseye göre ne demiştik
Yuvarlakti top gibi:) kiz demistin yine :) saglikla gelsinler valla bugun onu cok iyi anladim..

Canım benim bu gün çok fena ağrıdı başım zonklarcasına dayanamadım acilen gittim parol serum taktılar çok şükür baya hafifledi bide doktor parol hap yazdı ağrın olursa alırsın dedi tansiyonum 13/70 çıktı normalde hep düşük olur tansiyonun sanırım oda yaptı inşallah ağrımaz bir daha öyle
Canım cok gecmis olsun evrt tek alabildiğimiz ağrı kesici parol. Basın ağrıdığında ilk tansiyonuna bak yüksekse limon ic öyle bas ağrısı geciyor. Ama tansiyon sebep degilse paroldan baska care yok tabi

Kalp atışını dinlemek zaten 3 ay dolmadan özellikle zararlı o yüzden dinletmemistir benim doktorum 3 gidişinin 3unde de dinletti ama cok kisa hatta ben tamam dinlemeyelim dedim rahat bi kadın pipiriklenme mantığında ondan muhtemelen ama dinletmemesi iyi bence. Diğer durum için de endiselenme canımm iyi düşün inan iyi olur sen kötüyü çağırma. Daha çok erken bence yorum yapmak için.
11de vajinal bakacakmis zaten.simdi kuzenimle konusuyodum 10 haftalik 3.58 cm onun 11 de 3.2ymis iri bebek olabilir arkadasimada oyle oldu cokta rahat dogurdu dedi.acaba ense kalinligi iri bebek olmasiylada alakali mi ki?

Tsh eski tahlillerde yuksek cikmis yarin sonuclari yazacak doktorum ilac baslayabiliriz dedi.bir arkdsimada vermis doktor ama kullanmamis:KK57: icim rahat etmedi ilac icmeye diyo..

3.58 cm bu babasi gibi uzun olacak herhalde:KK53: bizim bir amcamiz var insan azmani cinsinden esimde yapili kafasi senin gibiyse zaten kalin cikar diyorum:işsiz: ay saka bir yana saglikli olsunlar dua edelim bolbol..
Ayy benim ki bile 1.96 çıktı 2 hafta önce 0.43 du çabuk büyüyorlar ya :) saglikla gelsinler insAllah 12 haftayı bi geçirelim gün sayıyorum şu önemli riskli :anne:aşamalar geçsin diye

Canım cok gecmis olsun evrt tek alabildiğimiz ağrı kesici parol. Basın ağrıdığında ilk tansiyonuna bak yüksekse limon ic öyle bas ağrısı geciyor. Ama tansiyon sebep degilse paroldan baska care yok tabi
Sağol canım Allah razı olsun zaten normalde de limon çok tüketiyorum hep düşüktü ya tansiyonum o yüzden hiç aklıma gelmemişti canım yükliseldiği için başımın çok ağrıdığı hastanede ölçtüklerinde anladım bir daha ağrıyınca hemen tansiyonumu ölçerim artık

Sağol canım Allah razı olsun zaten normalde de limon çok tüketiyorum hep düşüktü ya tansiyonum o yüzden hiç aklıma gelmemişti canım yükliseldiği için başımın çok ağrıdığı hastanede ölçtüklerinde anladım bir daha ağrıyınca hemen tansiyonumu ölçerim artık
Rabbim yardımcın olsun sapasağlam alalım kuzuları kucağımıza :)

Selam Kizlar, nasilsiniz? Sizi seviyorum,burada zaman gecirmek sizinle Fikir Alis verisinde bulunmak hosuma gidiyor, cevaplariniz icin Tsk ederim. Elimden geldigincd bakmaya calisiyorum Ama hiziniza yetisemiyorum malesef,evde yatili misafirlerim var.
Bebek arabasi olmayanlar ve Bakanlar,cuma günü ebebekte Mamas-Papas modellerinde 28% indirim olacak. Eger ihtiyaciniz varsa güzel bir indirimden faydalanabilirisniz. Biz baktik 4500 TL olan bebek arabasi yaklasik 3300 TL ye geliyor,600 tl lik pusetde arabasini alana 200 TL. Indirim gercekten Iyi gibi geldi bize,bilginiz yoksa eger söylemek istedim.belki isinize yarar.

Merhaba kızlar, ben de 10+0 hamileyim, benim bebişin de cinsiyetini tahmin eder misiniz Havalianne__ Havalianne__
Üstteki 6+2, alttaki 10+0

Eklentiler

• E5921326-9417-4319-8CFE-8D18A4CD3FB6.jpeg
    E5921326-9417-4319-8CFE-8D18A4CD3FB6.jpeg
    117,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 827B5B9E-181A-4708-8A12-E23FBC2AB153.jpeg
    827B5B9E-181A-4708-8A12-E23FBC2AB153.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Back