• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım üstteki fotoya keseye göre yorum yapıyorum alttaki daha nub için erken.
Usg karından bakıldı ise erkek gibi, vajinal bakıldı ise kız gibi
Resim parlaktı Canım tekrar düzenledim, bi kez daha bakabilir misin:KK200: Bu arada ikisi de karından Havalianne__ Havalianne__

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzum parlaklık için değil bu haftada nub belli olmuyor daha
Hımm anladım canım teşekkür ederim, doktora da ısrar ettim de bugün, illa birşey diyeceksem erkek diye atarım dedi :-) Bi tane oğlum var, gönlümden kız geçiyor ama Yüce Rabbim hayırlısını nasip etsin:21:

Hemogramda ki hgb yi diyorsun sanırım. Galiba 11 çok düşük bir değer değil zaten 12.haftada doktorun demir ilacı başlatır, eğer doktorun sorun görmediyse takılma. Kuru üzüm, pekmez, kırmızı et ye canım hemşire tembihledi bana da bunu
Aynen cnm hgb değerim direk kanım diye yazmışım pardon. Banada drum tahlillere baktığında sorun yok dedi ebe biraz korkuttu çok düşük hamilelere göre fln dedi nasıl ilaç başlatmadı normal der deyince bende şaşırdım.

Aynen cnm hgb değerim direk kanım diye yazmışım pardon. Banada drum tahlillere baktığında sorun yok dedi ebe biraz korkuttu çok düşük hamilelere göre fln dedi nasıl ilaç başlatmadı normal der deyince bende şaşırdım.

Canim bende de dusukluk var ve doktorum ilerleyen donemde ilac veririm simdi versem ilac bulantilarinı daha da arttiracagi icin sıkinti olur demisti.

Bas agrisindan oldum bugun parol ictim bi tane nane yagiyla masaj yaptim dua aldim hala az bisey agrim var sizler iyisiniz insallah herkeze iyi aksamlar

Canim bende de dusukluk var ve doktorum ilerleyen donemde ilac veririm simdi versem ilac bulantilarinı daha da arttiracagi icin sıkinti olur demisti.
Bende en çok ondan korkuyorum etkilerde doğru söylemiş drun. Bekleyelim bakalım beslenmemize dikkat edelim 12 de başlarız inslh

Karindan yapti canim. Eger ultrason cihazi net goruntusu vermiyorsa vajinal bakabilirler. Siz her ihtimale karsi uygun gidin canim. Ne olur ne olmaz. Ben hszirlikli gittim. Ama karindan bakti...
Ben hic vajinal muayne olmadım içeri bişey sokuyor görmek icin değil mi:KK17:

Ben hic vajinal muayne olmadım içeri bişey sokuyor görmek icin değil mi:KK17:
Evet biraz rahatsiz edici bir sey ama can yanmasi olmuyor. Genelde aciyor mu diye kadinlar kendi arasinda soruyor diye acimadigini belirtmek istedim. :)))

Bak mama sandalyesi konusunda önerim var. Brn o şatafatlılardan almıştım ama kızım hep kayıyordu içinde. Tam dik oturamazdı. Bi gün arkadaşımınkini denedim onunki ikeanınkinden. Öyle düzgün oturduki . Rahatça yedi ve inanılmaz rahat etti. Tüm arkadaşlarıma tabsiye ettim herkes memnun. O şatafatlı modellerden memnun kalmayıp buna dönen çok oldu. İkea modelinin benzerleri çok başka markalarda da. Ben e bebekten almıştım bir arkadaşıma. Hatta eltim dahil 3 arkadaşa hediye aldık mama sandalyesi hepsi memnun.
Ilk aldiginin markasi neydi peki canim?chicco polly varmis birde.ikeaninkini herkes cok öneriyor ama bilmiyorum ki kafam allak bullak :(

Ilk aldiginin markasi neydi peki canim?chicco polly varmis birde.ikeaninkini herkes cok öneriyor ama bilmiyorum ki kafam allak bullak :KK43:
Canım bende pier cardin var. O yazdigin chicco pollyy modeline benziyor. Kullanımı rahat ama çok hantal. Ve zaten çocuk ta 1 yıl ancak oturdu.
Şimdik8 aklım olsa ikea modeli alırdım. A 101 de 45 tl ye geliyor bugün. Ihtiyacin varsa kaçırma.

Canım bende pier cardin var. O yazdigin chicco pollyy modeline benziyor. Kullanımı rahat ama çok hantal. Ve zaten çocuk ta 1 yıl ancak oturdu.
Şimdik8 aklım olsa ikea modeli alırdım. A 101 de 45 tl ye geliyor bugün. Ihtiyacin varsa kaçırma.
canim ikedakinin fiyatindan bilginiz varmi aceba?

Yazmayı unutmuşum e bebekten avent anne sütü saklama kabı aldım 10lu. Indirimdeydi. 119.90 dan 85 e düştü. Internet yorumlarında kapakları tam oturmuyor yazmışlar ama denedim kapakları da oturuyor ve çevirmeli. Ilerde ek gıdaya geçince de mama kabı olarak kullanılabilir. Üstüne yazı da yazilabiliyor. Tavsiye ederim ben beğendim.
Dün gebe okulundan mesaj geldi 3 derslik gebelik ve doğum kursuna katıldım. Iyi geldi bir sürü hamile ile birlikte olmak.

Back