Demek ki 2 yaşın cilveleri bunlar.Dün 14:30 da uyudu 2 saat sonra uyandı akşam da 22:30 da uyudu bugün 7:30 da kalktı inşallh bugün düzene girer gerçi 22:30 a razıyım ideal yani ama gece 12 zorluyor insanı.

eski öğrencilerimden
hem maddi destek olurum dedim anaokulu deneyimi vardı ama şu an kaç lira kaç saat faslndayiz ne vermeliyim
saat /ücret
Süper en azından güvenilirdir, internette 30 lira da gördüm 150 lira da (saatlik)

Aynen odaya götürünce ya ağlıyor ya da yalandan acıktım diyor

Bebişin yatağını değiştirmeyi düşünüyorum.Park yatak kullanıyoruz ama artık ona tırmanmaya çalışıyor.Memnun kalıp kullandığınız model var mı?

Kizlar ben mooosehen diye bir isimle kayit olmustum.2019 eylul annesiydim.kizimi agustos 27 de dogurdum.ve simdi tekrar kayit oldum.Bu sayfayi aradim.Ilk yazdiklarima baktim.bir kac isim hatırladım.Ve ne yalan soyleyeyim duygulandim.cocuklar suan 2 yasindalar .Suan ikinciyi dusunuyorum.Sizzde durum nasil

Basta ben de 2.yi dusunuodum simdi assslaaaa

Allah bağışlasın. Büyüyor şükür bizimkiler de. Biz ikinciyi düşünmüyoruz, eşim hiç ama hiç düşünmüyor.

Nedennn.Ya ben de biraz daha beklesem.mi diyorum kafam karisik.esim istemiyor.ama ben bir kardesi olsun istiyorumm
Benim içim de bir kardeşi olsun istiyor ama eşimin istemediğini bildiğim için bütün sorumluluğun bana kalacağının da farkındayım. Yaş geçiyor hayat geçiyor, pandemi var. Ay ne bileyim hayırlısı hepimiz için :)

Haklisiniz iyice düşünmek lazim.yas olayi aynen bakalim artik.zamanla ne olur dusuncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…