• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz varız ✋ öğle uykusuna 17den sonra yatıyor, gece de 12- 1 gibi uyuyup sabah 10 gibi kalkıyor. Ben işe başladım eve gelmem 17 yi buluyor malum bizimki hala emdiği için memeyi bekliyor. Durum böyle olunca erken kaldirmaya ben kıyamıyorum. Ama bugün öğle uykusuna yatirmadim 22 gibi uyudu. Sabah erken kaldirmaya çalışacağım ama ben de çok yoruldum artık... Uykular düzelecek diye bekledikçe sarpa sarıyor sanki...
Demek ki 2 yaşın cilveleri bunlar.Dün 14:30 da uyudu 2 saat sonra uyandı akşam da 22:30 da uyudu bugün 7:30 da kalktı inşallh bugün düzene girer gerçi 22:30 a razıyım ideal yani ama gece 12 zorluyor insanı.

Kızlar sizinki de uykuya direniyor mu? Önceden yanıma yatırırdım saçımla oynardı uyurdu şimdi yatak odasına girmiyor, yatağa çıkarsam in in diyerek yataktan iniyor. Salondaki koltukta uyuttum artık ordan da iniyor. Millet gider mersine biz gidiyoruz tersine, bebeklikteki gibi kucakta dans ederek uyutuyorum artık nasıl uyusun da uyusun diye ama onu da anladı kucağıma gelip dans etmeyi seven çocuk uyuyacağını anladığı için gelmiyor. Zaten bel fıtığı oldum kesin. Deli gibi uykusu var ama resmen direniyor hatta uyumaaa diyor😀
Gece 00:30 da uyuyor babasıyla ben ayakta uyuyoruz o uyuyana kadar. Aralıkta işe başlıcam sabah 7 de işe gitcem zor olacak gece geç yatması. Öğlen 12 de uyudu akşam erken yatar dedim yine gece geç yattı. Artık saat 5 e kadar öğlen uykusu uyumamaya başlayınca bir gün hiç gündüz uyutmadım ki ertesi gün erken yatsın öğle uykusuna diye ama o gece yorgunluktan olsa gerek döndü durdu.
Bugün de öğle uykusunu kısalttım şimdi zar zor 23 e doğru uyuttum.
Sizde de uyku direnmesi var mı?
Hayır yani bebeklikten beri bir uykuyu sevmeme durumu var anasına çekseymiş biraz keşke.
Aynen odaya götürünce ya ağlıyor ya da yalandan acıktım diyor

Bebişin yatağını değiştirmeyi düşünüyorum.Park yatak kullanıyoruz ama artık ona tırmanmaya çalışıyor.Memnun kalıp kullandığınız model var mı?

Kizlar ben mooosehen diye bir isimle kayit olmustum.2019 eylul annesiydim.kizimi agustos 27 de dogurdum.ve simdi tekrar kayit oldum.Bu sayfayi aradim.Ilk yazdiklarima baktim.bir kac isim hatırladım.Ve ne yalan soyleyeyim duygulandim.cocuklar suan 2 yasindalar .Suan ikinciyi dusunuyorum.Sizzde durum nasil

Kizlar ben mooosehen diye bir isimle kayit olmustum.2019 eylul annesiydim.kizimi agustos 27 de dogurdum.ve simdi tekrar kayit oldum.Bu sayfayi aradim.Ilk yazdiklarima baktim.bir kac isim hatırladım.Ve ne yalan soyleyeyim duygulandim.cocuklar suan 2 yasindalar .Suan ikinciyi dusunuyorum.Sizzde durum nasil
Basta ben de 2.yi dusunuodum simdi assslaaaa

Allah bağışlasın. Büyüyor şükür bizimkiler de. Biz ikinciyi düşünmüyoruz, eşim hiç ama hiç düşünmüyor. 😊

Nedennn.Ya ben de biraz daha beklesem.mi diyorum kafam karisik.esim istemiyor.ama ben bir kardesi olsun istiyorumm
Benim içim de bir kardeşi olsun istiyor ama eşimin istemediğini bildiğim için bütün sorumluluğun bana kalacağının da farkındayım. Yaş geçiyor hayat geçiyor, pandemi var. Ay ne bileyim hayırlısı hepimiz için :)

Benim içim de bir kardeşi olsun istiyor ama eşimin istemediğini bildiğim için bütün sorumluluğun bana kalacağının da farkındayım. Yaş geçiyor hayat geçiyor, pandemi var. Ay ne bileyim hayırlısı hepimiz için :)
Haklisiniz iyice düşünmek lazim.yas olayi aynen bakalim artik.zamanla ne olur dusuncem

Back