- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Ya şu yüzden, ben cişi geldigini tahmin ediyorum ve lazimliga oturtmayı teklif ediyorum. Nitekim bugün iki kez altına çiş yaptı. Yani bazen söylüyor bazen söylemiyor. Ben de ya dışarıda altına isterse diye korkuyorum. Biz o külot bezleri bayadır bez diye kullanıyoruzay maşaallah geri neden bez bagliycaksin ki
dışarda çok korkuyorsan külot bez giydirsen sorun olmaz heralde ben büyük kızımda yolculuklarda giydiriyordum ama yapamiyordu beze yap yap dememe rağmen zaten öğretme süreci 1 hafta idi...
2ay oldu. Balık yediremiyoruz bari vitamini oradan alsın dedik.Cocuk doktoru da tavsiye etti. Bir küçük tatlı kaşığı civarında veriyoruz unutmasak tabikiteşekkürler canım ne zaman başladın
Sleepy gece kilotbezi bir nebze iyi ama çok çiş yaparsa o da sızdırıyorKilot bez kullanıp memnun kalan var mı? Gece de koruyor mu sızdırma durumu nasıl?
gündüz ne kullanıyorsun ?Kilot bez kullanıp memnun kalan var mı? Gece de koruyor mu sızdırma durumu nasıl?
TUrco kullanıyorum memnunum ama ile başlayınca anneme kolaylık olsun diye külot bez nasıl olur acaba dedim. Gece yine turco kullanırız da gündüz tutar mı bilemedimgündüz ne kullanıyorsun ?
ben hep goo n kullndim kullanıyorum
Ben 1 yaşından beri sleepy külot bez kullandım. Sızdırma konusunda, diğer bezlerden bir fark yok bence. Cırtlı bezlerin cirti esneyip açılıyordu (belki ben bağlamayı beceremiyorumdur) ya da çok sıkarım diye çekiniyordum. Sleepy bence iyiydi ama Prima çok çok iyi, bir kere şişme havuza Prima külot bez ile girdi, bez balon gibi bir şey olduKilot bez kullanıp memnun kalan var mı? Gece de koruyor mu sızdırma durumu nasıl?
biz de herseye olumsuz yaklaşan bir çocuk var ya da eşkıya mı desemKızlar sizinki de uykuya direniyor mu? Önceden yanıma yatırırdım saçımla oynardı uyurdu şimdi yatak odasına girmiyor, yatağa çıkarsam in in diyerek yataktan iniyor. Salondaki koltukta uyuttum artık ordan da iniyor. Millet gider mersine biz gidiyoruz tersine, bebeklikteki gibi kucakta dans ederek uyutuyorum artık nasıl uyusun da uyusun diye ama onu da anladı kucağıma gelip dans etmeyi seven çocuk uyuyacağını anladığı için gelmiyor. Zaten bel fıtığı oldum kesin. Deli gibi uykusu var ama resmen direniyor hatta uyumaaa diyor
Gece 00:30 da uyuyor babasıyla ben ayakta uyuyoruz o uyuyana kadar. Aralıkta işe başlıcam sabah 7 de işe gitcem zor olacak gece geç yatması. Öğlen 12 de uyudu akşam erken yatar dedim yine gece geç yattı. Artık saat 5 e kadar öğlen uykusu uyumamaya başlayınca bir gün hiç gündüz uyutmadım ki ertesi gün erken yatsın öğle uykusuna diye ama o gece yorgunluktan olsa gerek döndü durdu.
Bugün de öğle uykusunu kısalttım şimdi zar zor 23 e doğru uyuttum.
Sizde de uyku direnmesi var mı?
Hayır yani bebeklikten beri bir uykuyu sevmeme durumu var anasına çekseymiş biraz keşke.
Her şeye itiraz bizde de varbiz de herseye olumsuz yaklaşan bir çocuk var ya da eşkıya mı desem
uyumiycam yemiycem
oynamiycam sallanmiycam mesela ben yoruldum şu an yatağa geldim kendisi babasıyla haber prog. izliyor salonda
nereye birakacaksin aralikta kim bakacak?
ben şimdiden kreş bakıyorum
bi de oyun ablası deniycem
2. dönem kreşe vermek istiyordum bi tanesine bakmaya gittim rezillik resmen... çocuklar takır tukur öksürüyor
çoğunluğunun burnu akıyor
el kadar odada 7 çocuk fiyatlar 20 binden yukari...
ay inşaallah canım yaHer şeye itiraz bizde de var
Annem bakacak inşallah ama çok yorulursa yarım gün annemin yanına bakıcı tutmak istiyorum bilmiyorum inşallah bakabilir.
Kreştense bu yaşta bakıcı daha iyi sanki. İşe başlamadan 1-2 ay önce bakıcı tutup çocuğu alıştırmayı denesen?
3 yaş için kreş düşünüyorum ben de. Arkadaşlarımın çocukları 3 yaşındaydı ikisi de ve kreşe çok mutlu gidip geliyorlardı. Bir de 3 yaşında kendilerini çok iyi ifade ediyorlar. Hem belki 3 yaşa geldiklerinde covid falan da kalmaz inşallah.
Sen ne zaman başlayacaksın işe?
İyi düşünmüşsün, 1 yıl uzatmayı ben de düşündüm ama idari olduğu için izin vermezler diye tereddüt ettim. Bir de 2 yıl evde bunaldım biraz.ay inşaallah canım ya
ben ücretsize devam edecem
5 yıllık memura 1 yıl isteğe bağlıyi istiycem
ben de öyle düşünüyorum yani 36 aylık kreş ama daha önce demiştim benim çok istiyor birileri olsun aralarına karışsın vs. oyuzden oyun grubuna baslatacaktim ama kresini o halini görünce geri çekildim yani korkum vera ya da onun alışmamasi vs.. değil kresin uygunsuzlugu ve hasta çocuklar vs.☹
36 aylık olduğunda aklimdaki baska bi yere gonderiyim diyorum bakalim
oyun ablası buldum ara ara onu alacam kismetse eve...
ne idari canım sen öğretmen miydinİyi düşünmüşsün, 1 yıl uzatmayı ben de düşündüm ama idari olduğu için izin vermezler diye tereddüt ettim. Bir de 2 yıl evde bunaldım biraz.
Biz varızKızlar sizinki de uykuya direniyor mu? Önceden yanıma yatırırdım saçımla oynardı uyurdu şimdi yatak odasına girmiyor, yatağa çıkarsam in in diyerek yataktan iniyor. Salondaki koltukta uyuttum artık ordan da iniyor. Millet gider mersine biz gidiyoruz tersine, bebeklikteki gibi kucakta dans ederek uyutuyorum artık nasıl uyusun da uyusun diye ama onu da anladı kucağıma gelip dans etmeyi seven çocuk uyuyacağını anladığı için gelmiyor. Zaten bel fıtığı oldum kesin. Deli gibi uykusu var ama resmen direniyor hatta uyumaaa diyor
Gece 00:30 da uyuyor babasıyla ben ayakta uyuyoruz o uyuyana kadar. Aralıkta işe başlıcam sabah 7 de işe gitcem zor olacak gece geç yatması. Öğlen 12 de uyudu akşam erken yatar dedim yine gece geç yattı. Artık saat 5 e kadar öğlen uykusu uyumamaya başlayınca bir gün hiç gündüz uyutmadım ki ertesi gün erken yatsın öğle uykusuna diye ama o gece yorgunluktan olsa gerek döndü durdu.
Bugün de öğle uykusunu kısalttım şimdi zar zor 23 e doğru uyuttum.
Sizde de uyku direnmesi var mı?
Hayır yani bebeklikten beri bir uykuyu sevmeme durumu var anasına çekseymiş biraz keşke.
Ahaha nedenki acabaya benimki gibi herseyin olumsuzunu söyleyen var mi ?
mesela
aç demek için kapat ya da aksi...
sallancam demek icin sallanmiycam
yiycem demek icin yemiycem
Oyun ablasi ben de düşünüyorum, nasıl buldun? Bazı siteler var ama güvenilir mi bilemedim. Bir de oyun ablasi gelip aktivite filan yaptırıyor değil mi? Oyun grubu mu oyun ablasi mi daha mantıklı kararsızım ben de...ay inşaallah canım ya
ben ücretsize devam edecem
5 yıllık memura 1 yıl isteğe bağlıyi istiycem
ben de öyle düşünüyorum yani 36 aylık kreş ama daha önce demiştim benim çok istiyor birileri olsun aralarına karışsın vs. oyuzden oyun grubuna baslatacaktim ama kresini o halini görünce geri çekildim yani korkum vera ya da onun alışmamasi vs.. değil kresin uygunsuzlugu ve hasta çocuklar vs.☹
36 aylık olduğunda aklimdaki baska bi yere gonderiyim diyorum bakalim
oyun ablası buldum ara ara onu alacam kismetse eve...
Oyun ablasi ben de düşünüyorum, nasıl buldun? Bazı siteler var ama güvenilir mi bilemedim. Bir de oyun ablasi gelip aktivite filan yaptırıyor değil mi? Oyun grubu mu oyun ablasi mi daha mantıklı kararsızım ben de...
eski öğrencilerimdenOyun ablasi ben de düşünüyorum, nasıl buldun? Bazı siteler var ama güvenilir mi bilemedim. Bir de oyun ablasi gelip aktivite filan yaptırıyor değil mi? Oyun grubu mu oyun ablasi mi daha mantıklı kararsızım ben de...
Hayır memur 657. Ama baktım idari diyor, doğum sonrası olan kanuni.ne idari canım sen öğretmen miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?