Geçmiş olsun darısı başımıza.Kac gündür iştahsızlık ve ateş problemi vardı boğaz enfeksiyonu geçirdi.Ateşi düşürdük çok şükür apartmandaki tüm çocuklar hasta oldu.Dede babaanne baba ve ben de hastayız.Dededen hepimize bulaştı İştahsızlık problemi hala var kokulara karşı aşırı duyarlı yemek kokusuna bile öğürüyor.Asimizi daha olmadık iyileşince yaptırırız artık.Biz de bugun 2 yas asisini olduk. Cok sukur simdiye kadar bir sikinti yapmadi.
Ama bugun resmen mutluluktan ucuyorum. Inanamiyorum, oglum resmen bugun konusmaya basladi. Bir gunde dile geldi cocuk. tek sozcukle ve geldik, bitti gibi basit tek sozcuklu cumlelerle idare ediyordu simdiye kadar. Bugunse kendi kendine cumleler kurmaya basladi. Sabahtan beri saskinlikla izliyorum. Cocugu mincirasim var, minciriyorum da. O kadar tatli soyluyor ki. anne isin bitti dedi az once ben bulasiklari bitirince. sabah da asiya gitmeden once babasi bana hazir misiniz diye sordu, kendisi de diger odadan ben hazirim diye bagirdi butun gun boyle yeni yeni cumleler kurdu, hayretler icindeyim.
Baba gitti.Baba burdaymis.Anne geldi diyor bizimki de.Dilleniyorlar iyice konuştukça daha tatlı oluyorlar hakikaten