Bir ara büyüyo marka ile mayaladık, şimdi şok’tan yayla kuru maya alıyoruz.
Yapabildikleri süper
Çok geçmiş olsun, ortakulak iltihabını nasıl anladınız?

Useniyor sanki cok komik ya :) neyle basladgni bilip sonunu getirmemek :)

Asla ikna olmuyor ayy 2 yasi dibine kadar yasiyoruz sanirim :) 1aydir tek bakiyorm babamizda yok huni takmama az kaldi :) denizde yuzecek ama simit ya da kolluk takmayacak ve tutmayacakmisim...ne yapacagmi sasiriyorm.
Bazen zorluyorm sonra kendimi kotu hissediyorm..zorla elinden tuttum parktan getirmek zorunda kaldim cunku yokus asagi kosuyordu eve gidiyoruz boyle yaptgn icin dedim elimi isirdi ya :)))))))
Omuzumu isirdi gecen.bu ara baska yerde oldugumuzdan surekli dur yapma etme demekten cocuk cok bastirildi.
En basiti yemek yediriyorm teyzemler hoop elini sil aman elini surmesin falan bir bakiyorm ben sanki magarada yetistirdim cocugu sjshshshshhshs :)

Topluma karisinca bariz degistik :)

Bir ara büyüyo marka ile mayaladık, şimdi şok’tan yayla kuru maya alıyoruz.
Yapabildikleri süper
Çok geçmiş olsun, ortakulak iltihabını nasıl anladınız?
Sağol canım. 10 gündür burun alıntısı vardı ama huzursuzluğu yoktu, iştahı da yerindeydi. Serum fizyo sıkıyordum ama çok çıkmıyordu, tukabıklık devam ediyordu. Burun aspiratörü bebekken hep aklıma gelirdi ama şimdi gelmedi, kullansaydık temizlenirdi orta kulak iltihabı olmazı belkş, arkadaş söyledi keşke kullansaydınız diye. Ne kadar doğru bilemem. Çok uzaatım biliyorum ama hani inşallah olmaz da nezle falan olursa kuzunuz aklınızda bulunsun diye yazıyorum. Benim aklıma ya kulak iltihabı olursa diye geliyordu 20. gün huzursuzlandı, doktora götürdük. İyi ki getirmişsiniz getirmeseniz bugün ateşlenirdi dedi. Kulak içi kızarmaya başlamış. Orta kulak iltihabı başlamış. Ama şimdi çok şükür iyi

Elini ısırmasına güldüm baya Benimki de geçen omzumu bir ısırdı çok acıdı dedğm bu seferde seviyor omzumu Ya çok sabırlı olmak lazım bazen sabredemeyip sinirleniyorum sesim yükseliyor çok pişman oluyorum ama bakıyorum yine bildiğüni okuyor. Bu seferde demek ki bağırmama üzülmemiş diye bildiğini okumasına seviniyorum Annelik=delilik
Neyi yapma dersen o çok çok cazip geliyor dimi? Bıçaklar tehlikeli diyorum, çok da iyi biliyor. Bulaşık malşnesini açar açmaz bıçağı almaya çalışıyor.
Aslında her şeyi kendileri yapmak istemeleri, bildiğini okuması falan çok zorlasa da bizi özgüvenlerine sevinmemiz gerek inşallah bu özgüveni kaybetmezler.

Inanilmaz ya.kuzeniminde ayni yasta aramizda 10 gun var cocuk yonerge aliyor,cevap veriyor gulceye anlatiyorm anlatiyorm sanki sarteller kapali.kizim gel buraya diyorum tam gaz kosuyor.gormezden gelin dedi doktor kizmayin dedi de elimde olmuyor iste bazen.valla cook cikmazda hissediyorum kendimi.dikkatini baska yere cekin diyorlar asla cekemiyorum ki:) hemen cirliyor ,kendini atiyor istedigi olmazsa birazda burada fazla simardi teyzeler falan her istedigi oluyor duzen bozuldu.evime gitmeyi iple cekiyorum vallahi:) kendim yiyecegim sevdasina her yeri batiriyoruz,yedireyim dersem isyan :)
Dönünce kres arastiracagim hemen.bu kadar sosyal olan cocugu eve hapsetmek de istemiyorum..benim ilgilendigimden daha verimli olacakmis gibi hissediyorum şu donem.

Bak çok sosyal, özgür ruhlu ve özgüvenli bir çocuk. Bir de böyle düşün bu çok güzel özellikler. Ben de işe başlayınca sosyalleşmesi açısından oyun grubu gibi yerler düşünüyorum bakalım. Bir o günler gelsin şu virüs de bitsin daha rahat gönderirim dicem de colombia varyantı, şu varyantı bu varyantı sinirin bozuldu.

Geç mi? Bilge sadece bildiği kelimeleri söylüyor o da canı isterse geçmişler olsun. Ben de activia ile mayaliyordum artık evde yoğurt varsa ondan da mayaliyordum. Hazır yoğurt da yediriyorum

+1 bilge bazen beni kovuyor bile, diiittt, ditt, eliyle bye bye yapıp gidiyor dışarıda beni hiç aramıyor. Bence böyle rahat olması güzel bir durum.

Evet ben de plan yapiyorm ama eylulde yine kapanabiliriz :)

Geç mi? Bilge sadece bildiği kelimeleri söylüyor o da canı isterse geçmişler olsun. Ben de activia ile mayaliyordum artık evde yoğurt varsa ondan da mayaliyordum. Hazır yoğurt da yediriyorum
Geç derken şöyle: oğlumdan 5 ay büyük çocuk telefonu alıp arayıp anneannesiyle sohbet ediyor. Onu görünce herhalde geç diye düşündüm ama o kuzu erken konuştu demek ki

+1 bilge bazen beni kovuyor bile, diiittt, ditt, eliyle bye bye yapıp gidiyor dışarıda beni hiç aramıyor. Bence böyle rahat olması güzel bir durum.
Bir ara beni aramamasi falan kacingan baglanmasindan mi dedim.ama orada seni gordugunde de tepki vermezmis.mesela eltim aliyor saatlerce kaliyor gelince guluyor anni diye atliyor bunu da gormesem depresyona girerdim :)))))) hem hosuma gidiyor elbette boyle olmasi ama hem de cok zorlaniyorum hepiniz gibi :)

Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin ama ben de takat kalmadi bir gulce gibi cocugu daha kaldiramayabilirim :) uyku yeme icme zorlamasi ama hareketi beni bitirdi.surekli tek basima bakmak cok yipratti.

doner donmez spiral dusunuyorum..baska bir korunma yolu icime sinmiyor.o da sinmiyor ama en azindn onlemimi alayim.en azindan bir 5 yas oldugunu goreyim sonrada kesin usenirim 2.ye :))))))) kesin yaparim kardes diyordum ama yiprandim ve akisina biraktim.zaten ortalik malum.maddi manevi kaldiramam sanirim şu donemde :)

Bizde de anneanne ve babaanneyi görünce beni direkt satış var Hatta ben bir şeye izin vermeyince onlara koşuyor. Ahat olması daha iyi bence de, anneye bağımlı olması anneyi de çocuğu da üzebilir. Özgüvenli olsun kuzucuklar.

Çok geçmiş olsun iyi ki götürmüşsünüz canım. Bizim de burun içinde kuru şeyler oluyor ve hiç temizletmiyor bana bu aralar.

5 yıl sonra en başa dönmeyi istemezsin bence de Arada bir sakin olduğu günler düşünüyorum ben de, ama diğer günler yok yok diyorum. Hele adet öncesi dönemde çok gergin oluyorum, sabrım zorlanıyor. Spiralle hamile kalan çok var diyorlar. Kesinlikle istemiyorsan birkaç yöntemi birarada kullanabilirsin.

Bekliyoruz sonucu merakla
Yazarim tabi ki
Amin tabi ki öncelikle hayirlisi herseyin.. çocukların bazen yorucu dönemleri oluyor ama şimdi Allah var oğlum uyumlu uykuları düzenli 1 yasindan beri geceleri kalkmıyor yeme içme problemi olmadi ( masallah diyeyim de yine ) tek skntimiz çok anneci surekli birlikte biseyler yapalım vs. Bisey yapmiosak da oturalım elimi kolumu tutsun tabi çalışmaya baslamnin da etkisi bunlar aksama kadar anneannede aksam da acısını çıkartıyor. 2. Bebek için bencede çok erken aslinda cok ilgiye muhtaçlar henuz diğer açıdan bakınca da bir arada büyürler zorluğu bi anda biter. Bende sizin dusunceseyim uoksa bi 5 yas yaşına gelelim

Hap falan da bana uygun degil ya arkdsm 7 yildir cok memnun:) kalanlarda var evet arrtik hayirlisi tedbir aldiktan sonrada oluyorsa :))))

Hap falan da bana uygun degil ya arkdsm 7 yildir cok memnun:) kalanlarda var evet arrtik hayirlisi tedbir aldiktan sonrada oluyorsa :))))
Hap ben de düşünmedim. Hemşire bir arkadaşım da hapa iğneye vs karşıydı, 3 çocuğu da kaza ile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…