İyi bari,yalnız olmadigimiza sevindim çünkü sahildeki diğer çocukları gözlemliyorum onlar hiç böyle değiller

Aferin minnosa ya bilge kendi cişi geldigini farketmiyor. Bazen bezi takılı değilken isiyor sonra kendi benden çok sasiriyo bazen çiş ya da kaka diyo, tuvalate götürüyorum ama yok... Biraz bekleyeceğim ben.

Ne güzel ya abisinin olması büyük avantaj çocuklar birbirinden daha güzel öğreniyor.Biraz daha beklemeye karar verdim ben de hem kasları gelişir hem de hiç hazır hissetmiyorum kendimi Gündüz öğrenince geceyi de öğreniyorlar heralde ama bizimki bezi dolu uyanıyor henüz

Bizimki de öyle koşarak yürüyor çantalı tutma ipi aldım bazen onunla yürütüyorum el tutmayı da hiç sevmiyor önce tedirgin olmuştum köpek tasmasi diye elestirirler diye ama disarda görenler de sevdi ya ne güzel biseymis diyolar

Kizlar ya aranızda erken gebelik testi yapıp doğru sonuç alan oldu mu acaba ?

aynen canım
hadi kolay gelsin
o da benim bu da benim

Kizlar ya aranızda erken gebelik testi yapıp doğru sonuç alan oldu mu acaba ?
kız noluyor Eylül anaları
canım ben de pek merakliydm
erkenden öğrenmeye ve hemen öğrenmiştim
erkenle normal arasında çok da fark yok
sabah yoğun idrarla
yumurtlamadan 8 gün sonra
regl e 6 gün kala çıktı benim
beta hcg 5 ken falan silik çıkmaya başladı

Yaa ne güzel. Benim adet gecikmesinin 13. günü çıktı, geç yumurtluyordum sanırım. İki adet arası da 35 gündü o zamanlar. Hatta o gün bile negatif çıkmıştı, o hafta yaptığım testler hep negatifti, o gece çöpte pozitife dönmüş, ertesi gün farkettim ve hemen gidip iki tane test aldım. Birini yaptım pozitif çıktı. Eşim işten gelince kapıyı açtığımda sırıtmamdan anlamış, 2. testi yaptık da öyle inandı

Yaaa
Gecen hafta suphelendim ben biraz da reglime de 5 gün var aslında 2. Bebek düşüncem yok yani ama insan merak da ediyor. Oglum daha küçük diyorum kendi işimizi kurduk orada calisiyorum 7 aydir yani olursa çok büyük supriz olur bu sefer bize

Bekliyoruz sonucu merakla

Ohoo 2. Dile geçmiş bıdık maşallh yarın görüşürüz baye diyr benimkide. En çok kullandığımız kelimeleri ezberliyrlar sanrm

Ay me güzel, bizimki küçükken no no no diyordu, şimdi o da yok

Kızlar bizimki geç de olsa üç kelime cümleler kurmaya başladı, gerçi benim pek acelem yoktu ama konuşunca d hoşuna gidiyor insanın
Bunun dışında 7 e kadar sayıyor, 6 renk biliyor, kare, üçgen ve daireyi tanıyor. Renkleri buzdolabının üstündeki renkli uğur böceği magnetleriyle öğrettim. Bir de miniyo renkli kovalar şarkısıyla oyun yaparak pekiştirdik. Mesela şarkıda kırmızı diyorsa hemen kırmızıyı bulmaya çalışıyoruz koştur Bunun dışında tuvalet eğitimini hala aklımın ucuna getirmiyorum nedense
10 gün önce nezle oldu şimdi orta kulak iltihabı başladığı için antibiyotik verdi dr onu kullanıyoruz. Haberler böyle.

Kızlar ben yoğurdu hep activia ile mayalıyorum bebekliğinden beri. Biraz da farklı bir marka deneyeyim diyorum, siz nasıl mayalıyorsunuz?

Son düzenleme:
Sizinkilerde de alip basini gitme olayi var mi? Acaba ben fazla mi serbest biraktim ? Dogdugundan beri ozgur bir ruhu var diyordum ama inanilmaz hal aldi.mesela deniz kenarinda sezlonglardayiz kosakosa bar kismina gidiyor ne dersem diyeyim arkasina asla bakmiyor herkes guldu bugun artk kumsalda halime kosarken pesinden neyse ust kata ciktik inelim derken inmedi bende gidiyorum dedim..inanin bir 10 dk gorunmeyen yerde bekledim cocugun umrunda degil.orada takiliyor birilerinin yanina gidiyor.boyle olunca tehlikesen vs.den de haberi olmuyor.asla elimi tutmuyor zaten.salincaga ip bagladim ona bile bagiriyor neden cekiyormusum...

Bir yerde hata mi yaptim ya.babasiyla sıksık odtuye kampuse goturur cim var diye salariz orada kaybolsa bile aramiyor bir sekilde buluyor gozumuzle takipte kalip izliyoruz ogrencilere laf atiyor yediklerindem aliyor foto karelerine giriyor ahshhshshshs :) insanlari kendiyle oynamaya mecbur birakip geri dönüyor...

Bir diger konuda isterse cani "anne şuna bak havhav" gibi cumle kursada arrtik her seyin ilk hecesini soyluyor.
Mesela karinca ka.
Deniz de.
Gözlük.gö

Gecen isilik olmus poposu anne gö diyior hahshshshhshs kasittti.
Cicek ci...
Bu sekilde konusuyor yaaaaa cok saskinim dogrusunu soylesemde boyle bir arkdsmizin daha olmus bu sekilde konusuyor cocuk video atmisti var mi ayni durumlar?

Dun gece boyunca bezini cikartti sabah bt baktim bezini cozmus ve hic cis yapmamis.cok ters zamana denk geldi uzgunum ya insallah donene kadr sinyalleri kacirmis olmayiz.

Onun disinda da denizden cikmayacagim diye agliyoruz :) tatil yorucu ama guzel oluyor

Alıp başını gitme bizde de var. Bir d balkondan bir şeyler atma huyu var nasıl vazgeçircem bilmiyorum. Geçen gün kitap attı kapıcı aldı geldi sağolsun. Elini tutmaması, salıncak için bağırması vs her şeyi kendi yapmak istediğinden bence. Mesela benim yapmam gereken bir şeye karşı çıkıyorsa, kendi yapmak istiyorsa “ önce ben yapiim benden sonra sen yaparsın” diyorum öyle ikna ediyorum.

Benimkide elini zor tutturuyr. Kaybolmavs korkuları yok o yüzden alıp başlarını gidiyrlar. Cümleleri bormalde tam söylüyorsa bu dönemde belki söylemek istemiyrdur:) anne leb demeden leblebiyi çözün istiyorda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…