- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Sabah uyku saati normal bence benim oğlum da aynen öyle en geç 07:30 öyle olunca çok iyi oluyor aslında ama 06:30-07:00 civarı kalkıyor . Odada karartma olmadan önce 06:00 da başlıyordu Çok kötüydü ben uykusuzdum . Sizin sorun bence öğlen uyku saati cidden berbatmış çünkü o saatte artık uyuyup uyanıyor olması lazım . Doğal olarak ta gece uykusu ileri saate gidiyor. Bizim şuan asıl sorunumuz inanılmaz bir huzursuzluk var . Oto koltuğuna oturmak istemiyor mesela oturuyor sonra inmek istemiyor ona ağlıyor gibi baba gidiyor diye ağlıyor . Bisikletine oturmamak için ağlıyor sonra inmek istemiyor ağlıyor . Suyla oynamak istiyor balkonda saatlerce su açık izin veriyorum suyu aşağı tutma lütfen diye binlerce kere uyarıyorum ve sürekli tutuyor inadına kapatınca veya kısınca ağlıyor . Bir oyuncakla 30 saniye oynuyor sadece içimden sayıyorum resmen hiç bir etkinlik yapamaz olduk . Neden anlam veremiyorum Ve 2. Doz bıontech aşı oldum öyle güçsüzüm öyle ağırlarım var ki çocuk kendini yere atıyor ağlıyor ve kaldıracak gücü kendimde bulamıyorum11 saat gece uykusu 8 saate inmiş durumda bizim. Gündüz uykusu da şaştı anlamadım. Büyüdükçe uyanıklık süresi uzuyor galiba. Sabah 6:30 da ayakta max 7 de uyanıyor. Öğlen 3-3:30 da uyuyor Gece de 22:30.
Akşam 9 da uyuduğunda 2 saat kendime ayırırdım ben de ama şimdi yorgunluktan onunla birlikte uyuyorum.
Öğlen uyandırma işini öbceden 1-2 kez yapmışımdır ama gece acısını sık uyanarak çıkarıyordu. Ben de müdahale etmiyorum artık. Memeyi bırakalı çok şükür gece uyanmıyor ya da su içmek için uyanıyor. Gece sık uyanmasın da geç yatmaya razıyım Ama bende alışkanlık olmuş o uyanmasa da ben gece bir kaç kez uyanıyorum
Son düzenleme: