• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuanki durum bile mucize gibi 😃 çünkü öğlen bile ağzında memeyle uyumak istiyordu veya 1 saat sonra kalkıp emip yeniden uyumak istiyordu zor durumdaydım 🙄😃
Şimdi nasıl sevindiğini tahmin etmek hiç zor değil 😚😊

aslında hiç şikayet etmiyordu biliyor musun ben onu hep takdir ettim sabrını özellikle. öykü hala aynı, şimdi kardeşi de aynı onun gibi. biz diyorduk kardeşi uslu uyuyan bi bebek olucak diye ama bizi de yanılttı sıpa. geçer gider 2-3 seneye rahatlar o da daha düşünmüyor zaten Allah bilir de :)

emmeyi 2 ay önce bıraktırdım. emzikten daha çok korkuyorum bağımlı. yani saklıyorum gün içinde saklamasam ağzından hiç çıkarmaz zararlı. uykuda uykuy veriyorum bakalım inşallah şu saydıklarım da kolayca biter

evet o bırakmaya hazır ama ben değilim😂 evet evet çok ağırlaşmadan bitireyim diyorum doğumla yakın olursa tekrar altına yapmalar bez takmak istemeler başlayabilir kardeşinden gördükçe. iyice unutması lazım
Şikayet deyince iki saat zor uyuyorum o da eşimin desteğiyle diyordu, sen çocuğundan şikayet ediyordu gibi mi anladın. Hepimizin yaşadığı zorluklar oldu, onunki uyku ve ek gıdaydı diye hatırlıyorum. Biz uyuyoruz mesela ama ayakta olduğu zamanlar dünyayı dar ediyor, ben bunu buraya defalarca yazdım, çocuğumdan şikayet etmek için değil ama, beni anlayanlarla paylaşmak için, honey de o amaçla yazıyordu tabi ki.
Çok sevindim onun, senin ve diğer arkadaşların adına, ben de istiyorum ama korkuyorum desteğim yok, eşim çalışıyor ben çalışıyorum, babaanne de su koyvermeye başladı, annem zaten ben bakamam diyor cesareti yok. Ama Allah kararladıysa olur elbet, bir cesaret gelirse. 🤗

Merhaba birşey danışmam istiyorum 🙂 oğlum Aralık doğumlu emerek uykuya geçiyordu ve artık beni yalancı meme gibi kullanmaya başlamıştı . Bende gece beslenmesini kesmeye karar verdim . 3 gündür gece beslenmesi yapmadık . İlk gece çok kez uyandı ve emmediği için 1.5 saatte ancak uykuya geri döndü . 2. Gün 2 kere uyandı ama hemen pış pış ve ninni ile geri döndü . Dün 1 kere uyandı ve su içip uykuya hemen geri döndü . Kızlar bu tesadüf mü acaba yoksa artık kesintisiz uyuyabilecek miyim artık ? Bu arada hala emerek uykuya geçiyor bunu kesmeye cesaretim hala yok . Çünkü uyku saatleri ileri gider diye çok korkuyorum . Bu olayı kesmeden deliksiz uyuma şansımız var mı acaba aranızda tecrübeli anneler var mı ?
Benim bebeğimde de aynı aşamalar oldu ama kendisi kesti, ben değil. En son emerek uyumayı da kesti. Ben emzirip ayakta sallıyordum, bir süre sonra emmeden sallanmak istedi.

Şikayet deyince iki saat zor uyuyorum o da eşimin desteğiyle diyordu, sen çocuğundan şikayet ediyordu gibi mi anladın. Hepimizin yaşadığı zorluklar oldu, onunki uyku ve ek gıdaydı diye hatırlıyorum. Biz uyuyoruz mesela ama ayakta olduğu zamanlar dünyayı dar ediyor, ben bunu buraya defalarca yazdım, çocuğumdan şikayet etmek için değil ama, beni anlayanlarla paylaşmak için, honey de o amaçla yazıyordu tabi ki.
Çok sevindim onun, senin ve diğer arkadaşların adına, ben de istiyorum ama korkuyorum desteğim yok, eşim çalışıyor ben çalışıyorum, babaanne de su koyvermeye başladı, annem zaten ben bakamam diyor cesareti yok. Ama Allah kararladıysa olur elbet, bir cesaret gelirse. 🤗
yo kötü niyetle söylemediğini biliyorum canım, sadece cidden çoğu zaman hepimizden daha olumluydu bizi telkin ediyordu çocuk onlar olacak böyle vs vs diye. veya bizim şikayet ettiğimiz durumlarda (bu gece 4 kere uyandı gibi) bunu olumluyordu bize. teşekkür ederiz senin de kendi şartlarına göre doğru zamanda olur inşallah

yo kötü niyetle söylemediğini biliyorum canım, sadece cidden çoğu zaman hepimizden daha olumluydu bizi telkin ediyordu çocuk onlar olacak böyle vs vs diye. veya bizim şikayet ettiğimiz durumlarda (bu gece 4 kere uyandı gibi) bunu olumluyordu bize. teşekkür ederiz senin de kendi şartlarına göre doğru zamanda olur inşallah
İnşallah canım, inşallah bizim de bir kızımız olur 😍 En başı sağlık tabi ama kız olacağını bilsek hiç beklemeyiz.

Bu saydıkların dışında Evde havuz var çok sever,
bu ara evin içinde birde scooter sürüyor
Koltuklarımız da trambolin görevi görüyor 🙆🏻‍♀️
Ablasıyla oynuyorlar genelde
Yorulan yine ben
Ay ben bugün oyuncak sulu lavabo aldım her yer su oldu 🤣 Bir hevesle alıyorum, hüsran oluyor, amacına uygun kullansa keşke.

Pzrt çift çizgiyi gördüm hala şaşkınım. Önceden istiyrdm kızım biraz daha büyüsün deyip rafa kaldırmıştık. 2. Süpriz yumurta olacak yani😌

Pzrt çift çizgiyi gördüm hala şaşkınım. Önceden istiyrdm kızım biraz daha büyüsün deyip rafa kaldırmıştık. 2. Süpriz yumurta olacak yani😌
Aaa hadi gözünaydın 🥰🧿
Çoktandır yoktun sende bi süprizle geldin

Ay ben bugün oyuncak sulu lavabo aldım her yer su oldu 🤣 Bir hevesle alıyorum, hüsran oluyor, amacına uygun kullansa keşke.
Şimdi çocukları uyutuyorum elime teli aldım
Mesajını görünce de çok güldüm 😂
Az önce kırılan su tabancalarına bakıp keşke diye senin cümleni kurmuştum
Yalnız değilsin yani 😅
Genel olarak suya dayanamıyorlar

Şimdi çocukları uyutuyorum elime teli aldım
Mesajını görünce de çok güldüm 😂
Az önce kırılan su tabancalarına bakıp keşke diye senin cümleni kurmuştum
Yalnız değilsin yani 😅
Genel olarak suya dayanamıyorlar
Ben de oyalansın diye aldım, cidden yarım saat başından kalkmadı, ama işte musluğunu çıkardı, dört bir tarafa su akıttı, bir de üstü tepsi gibi, onu çekip kaldırmayı keşfederse bütün su boca olur 😅

Benim bebeğimde de aynı aşamalar oldu ama kendisi kesti, ben değil. En son emerek uyumayı da kesti. Ben emzirip ayakta sallıyordum, bir süre sonra emmeden sallanmak istedi.
Hiç sallanmadı o yüzden bilmiyor sallanmayı . Sanırım emmeyi bıraktığı zaman kendi uyuyacak . Bu akşam emdi ama uyuyamadı . Biraz kızdım açıkçası sonra pişman oldum ama olan oldu🥺 ninni açtım kendi döne döne pış pışla uyudu . Sanırım biraz o yola girmeye başladı gibime geliyor . Siz gece beslenmesini bırakınca uyanma sayısı kaça düştü ?

Valla bizde de farklı degil. İlk aylarda beni yalnız biraktigi için içten içe kızıyordum ama artık ben de sadece Bilgeyle yatmak istiyorum 😄 yani şikayetçi değilim. Eşim gelince rahatım bozuluyor. Yani karı koca ilişkisi çocukla evriliyor bence. Öncesine dönmek zor. Her ilişki özen istiyor ama niyeyse Türkiye de bu kısmı sadece kadınlar düşünüyor. Erkeklerin umru değil. Herhalde bir kaça yıla toparlar, yani umarım.🙈
AYNEN YAAA
teşekkür ederim🥰
dogum yapanlar: honey bunch, shinsegi, oznur_efe
hamileler: ben, koalacikk, serra_rana, labazop bilmem nicklerden hatırlarmısın😬
VALLA ŞOKTAYIM HAYIRLI OLSUN HEPINIZE Arkadaşlar oznur efe nin 2. mi 3. mu
ShinSeGi ShinSeGi hayırlı olsun canim
honey en çok şaşırtan oldu beni de öykü baya zor bir bebekti Allah kolaylık versin inşaallah

biz hala cop cop emiyoruz 😆🤣
wc eğitimi falan da şuanda ben hazır degilim
ama klozet aldık ...

kollu mayo soran arkadaşım okuyorsa
carters kullaniyoruz biz...

Yahu siz bu bebeleri tüm gün nasıl oyaliyorsunuz? 15 dk lego, 15 dk kitap okuma, 7 dk resim... Ee sonra? 😬
Ozellikle esimin is cikis saatine yakin 2 saat park :))))))) dayanamiyorummmmmmmm :) simdi tatildeyiz hos ne kadar tatil tadimiz kaldi mechul malum milas yaniyor :KK43: biz de tam bodrumdaydik..her neyse deniz falan cok iyi geldi kuzuusuma cikmam diye agliyoruz.

Eve donuste nasil oyalarim hicbir fikrim yok..ben ve cevremdeki herkes kresi oneriyor arrtik donunce arastiracagim ben de.onun yalniz hali beni de uzuyor arkadas istiyor,gordugu ilk arkadasla hemen oyun kuruyor vs.e ben de asiri bunalmis durumdayim ise donmek istiyorum.en guzeli kres olacak bizim icin,dönünce ilk is tuvalet meselesine dokunacagim isilik oluyor popisimiz hemde cekisiriyor istemiyoruz bezi ama tuvaletede oturmuyoruz nasil olck anlamadm bezsiz dolasacakms :))))

sonrada dogruuu kres :) bol sabirlar artik

Son düzenleme:
AYNEN YAAA

VALLA ŞOKTAYIM HAYIRLI OLSUN HEPINIZE Arkadaşlar oznur efe nin 2. mi 3. mu
ShinSeGi ShinSeGi hayırlı olsun canim
honey en çok şaşırtan oldu beni de öykü baya zor bir bebekti Allah kolaylık versin inşaallah

biz hala cop cop emiyoruz 😆🤣
wc eğitimi falan da şuanda ben hazır degilim
ama klozet aldık ...

kollu mayo soran arkadaşım okuyorsa
carters kullaniyoruz biz...
öznurun 3. bu.
birbirimizden gaz aldık hepimiz 😂

Back