• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya bir de biz 5 aydır yazlık bir yerdeyiz. Her gün denize götürüyorum ama kalan sürede ne yapacağımı şaşırıyorum. Dışarıda da peşinde koşmaktan perişan oldum. Yani bir yere götürünce de dinlenemiyorum.
uyuyana kadar dinlenmek yok maalesef 😬 bizde kuzen vs çok yakın da oturuyoruz sık sık görüşüyoruz vakit geçiriyorlar

Odayı mecburen bebek doğmadan ayırdık ama çok iyi oldu. Artık çok şükür sabaha kadar deliksiz uyur oldu. Zaten ayırmam zor olacakmış çünkü aynı odada yatınca bebekle birbirlerini uyandırıyorlar. Eşim çalışmıyor yani evden çalışıyor gibi bişey sağolsun onun yardımı oluyor başka yardım yok 😬 ama 1 aydır kp nin yazlığındayız burda en azından ev işi derdi yok, kızda bahçe deniz derken oyalanıyor bebek de elden ele dolaşıyor.. Burda rahat ettim biraz 🤭

Sizler nasılsınız?
Evet canım hatırlıyorum eşinin evde olduğunu. Dün o kadar yordu ki beni, kardeş mevzusunu kapattım. Arkadaşlarla buluşuyoruz, onların çocukları hiç böyle değil, dediğini yaptırana kadar kendini paralıyor ağlamaktan, uyku saati 5 dk geçsin ağlama ve yerde yuvarlanma krizi, evde zaten bi duvarlar bi koltuklar kaldı her şeyi kaldırdık, düz duvara tırmanıyor. Kız olacağını bilsem ben de isterdim ikinci çocuğu. Yaz tatilinden dolayı 1 aydır evdeyim, arada tatile memlekete vs gittik ama orada da burnumuzdan getirdi yine. Yalnızken nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum. Sonra da canı sağolsun deyip bugünümüze şükür diyorum işte. 😊

Ben kızım 12 aylıkken hamile kaldım 🤭 ben de hamile kalamıyorum nasılsa kafasındaydım. Şuan 3 aylık oldu oğlum. Hamilelik sürecinde iyi bir planla herşey yoluna giriyor merak etme. Ben kızımın önce kademe kademe emzirmesini azalttım ama kesmedim tandem gittik şuanda da günde 1-2 kere emiyor hala. Doğum yakın da sallamadan uyutmaya alıştırdım ama çok şükür buna hazırdı hemen adapte oldu, sonra da kademeli olarak odasını ayırdım. Bunlar 2. bebekte daha rahat olmamı sağladı. Yarı blw yaptığım için zaten yemeğini de çoğu zaman kendi yer olmuştu çok şükür
Maşallah 🧿 Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

İki çocuklu hayata hoşgeldiniz diyorum 🥰

Yahu siz bu bebeleri tüm gün nasıl oyaliyorsunuz? 15 dk lego, 15 dk kitap okuma, 7 dk resim... Ee sonra? 😬
Bu saydıkların dışında Evde havuz var çok sever,
bu ara evin içinde birde scooter sürüyor
Koltuklarımız da trambolin görevi görüyor 🙆🏻‍♀️
Ablasıyla oynuyorlar genelde
Yorulan yine ben 🤪

teşekkür ederim🥰
dogum yapanlar: honey bunch, shinsegi, oznur_efe
hamileler: ben, koalacikk, serra_rana, labazop bilmem nicklerden hatırlarmısın😬
Maşallah hepsine 🧿
Nickleri biliyorum zaten özelden görüştüğüm kimse yok canım
Herkes kaybolunca haliyle kimseden haber alamadım
Hepsine selam söyler misin 🥰

Merhaba kızlar birkaç gündür kaka yapmadan önce söylüyor benimki bez de çok pişik yapıyor perişan oluyor çocuk.Tuvalet eğitimine başlasam mı diyorum havalar da sicakken 22aylikken verenleri de izledim yotubeden ogrenir belki de. Bez çok gıcık yaa.Aranizda öğreten oldu mu hiç?

Merhaba kızlar birkaç gündür kaka yapmadan önce söylüyor benimki bez de çok pişik yapıyor perişan oluyor çocuk.Tuvalet eğitimine başlasam mı diyorum havalar da sicakken 22aylikken verenleri de izledim yotubeden ogrenir belki de. Bez çok gıcık yaa.Aranizda öğreten oldu mu hiç?
Merhaba canım nasılsın
Bezi mi küçük o yüzden mi pişik oluyo acaba?
İki gün önce akşam tuvaleti kullandık, yapacağı belliydi çiş dedi
Hemen koştuk küçüğü ara sıra yapıyordu ama büyük ilk kez yaptı
Bay bay filan yaptık 🙆🏻‍♀️
Neyse 11 saatlik uykudan uyandı bez kuruydu, yine tuvaleti kullandık

Bez bağlıyorum ama böyle böyle alıştırıyorum bakalım şimdilik beze devam

Merhaba canım nasılsın

Maşallah canım, bizimki de çiş demeyi öğrenmiş ama bez hep dolu 😂 Nerden öğrendi bilmiyorum, babaanneden şüpheleniyorum 😂 Senin kız mıydı erkek mi?

Merhaba canım nasılsın

İyiyiz canım çok şükür 🥰 6numara kullanıyoruz .Birçok markayı da denedik ama sırt kısmını hep kasıyor tertetiyo sıcak ya.Yanimizda kaka yapmaktan da utanıyor genelde başka odada yapıyor sanki öğrenebilir gibi geliyor bakayım kendimi de hazır hissedersem denemeyi düşünüyorum.İnsallah kolayca öğrenir kuzular.Biz hiç kuru uyanmadik çok su içiyor çünkü 💞

teşekkür ederim🥰
dogum yapanlar: honey bunch, shinsegi, oznur_efe
hamileler: ben, koalacikk, serra_rana, labazop bilmem nicklerden hatırlarmısın😬
Aaa honey doğum mu yaptı, hayırlı olsun, kız mı erkek mi? Sana da hayırlı olsun canım kaç aylık oldun
evet erkek onunki. 3 aylık oldu olacak sanırım o da.
sağol canım, 10 hafta bitti benimki yeni henüz :)
sağlıkla gelsin inşallah 🥰

İyiyiz canım çok şükür 🥰 6numara kullanıyoruz .Birçok markayı da denedik ama sırt kısmını hep kasıyor tertetiyo sıcak ya.Yanimizda kaka yapmaktan da utanıyor genelde başka odada yapıyor sanki öğrenebilir gibi geliyor bakayım kendimi de hazır hissedersem denemeyi düşünüyorum.İnsallah kolayca öğrenir kuzular.Biz hiç kuru uyanmadik çok su içiyor çünkü 💞
Canım ben bezinin içine bel tarafına bebekken kullandığımız ağız bezlerinden koyuyorum katlayarak. Külot bez kullanıyoruz, özellikle sleepy beline pişik yaptı, prima külot beze devam etmek zorunda kaldım ben de. Minies aldım arada kullanırız diye, o da biraz kalın geldi ama sleepy’den daha çok sevdim.

Maşallah canım, bizimki de çiş demeyi öğrenmiş ama bez hep dolu 😂 Nerden öğrendi bilmiyorum, babaanneden şüpheleniyorum 😂 Senin kız mıydı erkek mi?
Rahatsız olması da birşey 🤣
Bizimkide erkek canım

Allah iyilik versin ❤️
Sabah kuru değilse biraz bekle canım
Gündüz tuvalet gece bez moduna geçme sakın
Bizimkide çok su içiyor
Anne sütünüde bıraktı gece kalkıp bi bardak su içiyor 😉
Bende şaşırıyorum bu duruma ama aceleci davranmak istemiyorum

Back