Cok tesekkurler, hepsini not ettim.

Cok tesekkurler, hepsini not ettim.
Rica ederim Ben kolluk almadım, çocuk havuzunda oynadı genelde, büyük havuzda bizimle de yüzdü Denizden korktu, geçen yaz girmişti halbuki. Sabah su serin diye sanırım, dalga da vardı. Ama plajda çok güzel oynadı taşlar ve oyuncaklarla. İyi tatiller size de.

Tesekkur ederim. Insallah biz de guzel vakit geciririz. 3 yildir tatil yapmiyorum, cok ihtiyacim var. Bebisle de ilk olacagi icin heyecanliyim. Ben su meshur kolluktan aldim, ama suya tepkisi nasil olacak hic kestiremiyorum. Gecen sene iki kez gunubirlik gidelim dedik, ikisinde de dalga vardi denize giremeden geri donduk.

Gen yıl biz de birkaç kez günübirlik gitmiştik, o zamanlar ne kolaymış şimdi anladım Meşhur kolluktan gelecek yıl almayı düşünüyorum. Yüzmesini geciktirir diyenler de var ama bakalım.

Kızlar günaydın Emzirme döneminde aşı olan var mı? Emzirme bitince olmayı düşünüyorum ama aklıma takıldı.

Henüz hamile ve emzirenler üzerinde nasıl etki yapacağına dair yeterli veri yokmuş ondan tereddütlüyüm ama olmak da istiyorum bilemedim

Yaa ne guzelll,yenilenmissindir darisi bize.o kadar ihtiyacim var ki.onerebilecegin bir yerse adini alirim

Henüz hamile ve emzirenler üzerinde nasıl etki yapacağına dair yeterli veri yokmuş ondan tereddütlüyüm ama olmak da istiyorum bilemedim
Başta kararsız oluyor insan, bebeğim 6 aydan küçük olsa olmazdım sanırım. İlkokulları açmışlardı, aşı hakkım çıkınca oldum hemen, evde olsam düşünürdüm belki. Aşıdan 1-2 saat sonra eve gelince emzirdim, antikor geçer iyi olur diyordu doktorlar. İlk dozda hafif ishal gibi yaptı, 2. dozda bir etki görmedim bebeğimde, 2. dozda eve gelmem biraz gecikmişti, bir saat kadar daha. Ama beni fena yamulttu.
Arkadaşım emzirmiyor, o hastanelik oldu. Doktor eğer covid olsan çok ağır geçirirmişsin demiş. Eşimde hiç etkisi olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor.

Tatile gideceğim için olmayı düşünüyordum aslında. Evde olsam olmazdım. Gerçi mantıklı olan emzirmeyi bırakmak ama başkayamadım bir türlü

Kızlar ayağının üstü tombik olan bebekler için önerebileceğiniz terlik var mı, terletmeyecek, plajda giyebileceği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…