- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Cidden bana öyle sorsalar ben dalga geçer gibi cevap veririm hepEvet hobi olarak yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden bana öyle sorsalar ben dalga geçer gibi cevap veririm hepEvet hobi olarak yapiyorum
Yani bir miktar mecbur ağlayacak ne yazıkki oda en fazla 2 gün sonra alışıp kabul edecek durumu . Düşünsene 24 ay emmişsin bir anda en sevdiğin şey elinden alınıyor bende olsam bende ağlarımUykudan çok çeken biri olduğum halde uyku eğitimine ben sıcak bakmadım hiç. Bebekler genelde dişten dolayı uyumuyorlar. Diş dönemi geçince uykular bir nebze düzeliyor. 17 aya kadar saat başı uyandık. 17. ay sürekli diş çıkardı. Son azılar kaldı inşallah 2,5 yaşında gelir Neyse 17. ay uykuları düzene biraz girdi çok şükür. Tabi herkesin kendi tercihi uyku eğitimi verip memnun olan da var.
Memeden kesmeyi ağlatmadan yapmak istiyordum ama görünen o ki emzirmeyi azaltsam da ağlatmadan kesmek pek mümkün görünmüyor. Hayırlısı bakalım
Evet ya İşte hissettirmeden de bıraktırmak mümkün değil artık büyüdüler cin gibi her şeyden anlıyorlar maşallh beni bile ayakta uyutuyor Eylülde bıraktırmam lazım. Nasıl olcak bilmemYani bir miktar mecbur ağlayacak ne yazıkki oda en fazla 2 gün sonra alışıp kabul edecek durumu . Düşünsene 24 ay emmişsin bir anda en sevdiğin şey elinden alınıyor bende olsam bende ağlarım
İlk önce olayı anlatmakla başlamalısın sonra çok kararlı olmalısın ( burası en zor olanı bence ) gündüz bir şekilde oyalanır dışarda vs suyla oynar . Uykuya geçerken zorlanırız birazcık ama bana İnan en fazla 2 gün . Mecbur uyuyacak sonra alışacak doğanın kuralı bu keşke ilk memede uyuma alışkanlığı olmasaydı daha iyiydi . Ama benim oğlum da ciddi bir meme reddi başlamıştı ve asla mama kabul etmedi hep uyurken emzirdim . Normalde yanına yatardım kendi uyurdu çok iyiydi . Sonra böyle bir mecburi alışkanlık oldu . Ben korkmuyorum açıkçası mesela çift uykudan tek uykuya nasıl düşer nasıl alışır dayanır vs diyorum çünkü sabah erken uyanıyordu 06:30 gibi mesela . Sonra 2 gün bocaladı ve alıştı su akıyor yolunu buluyor kendim şahit oldum o yüzden rahatımEvet ya İşte hissettirmeden de bıraktırmak mümkün değil artık büyüdüler cin gibi her şeyden anlıyorlar maşallh beni bile ayakta uyutuyor Eylülde bıraktırmam lazım. Nasıl olcak bilmem
Kararlılık en zoru dediğin gibi. Bıraktıracağım dönem kararlı olurum inşallah. Ağlayınca kıyamıyorsun ama mecbur bıraktırcaz artık.İlk önce olayı anlatmakla başlamalısın sonra çok kararlı olmalısın ( burası en zor olanı bence ) gündüz bir şekilde oyalanır dışarda vs suyla oynar . Uykuya geçerken zorlanırız birazcık ama bana İnan en fazla 2 gün . Mecbur uyuyacak sonra alışacak doğanın kuralı bu keşke ilk memede uyuma alışkanlığı olmasaydı daha iyiydi . Ama benim oğlum da ciddi bir meme reddi başlamıştı ve asla mama kabul etmedi hep uyurken emzirdim . Normalde yanına yatardım kendi uyurdu çok iyiydi . Sonra böyle bir mecburi alışkanlık oldu . Ben korkmuyorum açıkçası mesela çift uykudan tek uykuya nasıl düşer nasıl alışır dayanır vs diyorum çünkü sabah erken uyanıyordu 06:30 gibi mesela . Sonra 2 gün bocaladı ve alıştı su akıyor yolunu buluyor kendim şahit oldum o yüzden rahatım
Ben de öyle yapıcam bundan sonra. Düzgün açıklama yapmak sonuç vermiyor nasıl olsaCidden bana öyle sorsalar ben dalga geçer gibi cevap veririm hep
Daha küçükken vardı da kapı stoperi aldıktan sonra pes ettiSizin de çocuklarınızda kapı açıp kapama takıntısı var mı
Stoperlerı çıkarıyor. Kapı kapatıp açmaya da hala bayılıyorDaha küçükken vardı da kapı stoperi aldıktan sonra pes etti
Halka şeklinde bir stoper, kapının en üstüne takınca çıkaramıyorStoperlerı çıkarıyor. Kapı kapatıp açmaya da hala bayılıyor
Ben de takipteyim bu konuyuBebisle tatile giden var mi? Tavsiyelerinizi alalim. mutlaka almalisiniz dediginiz neler var? Nelerde zorlandiniz vs.
Tesekkurler. O siyah bez koruyucuyu cikarabiliyor mu bebisler?Kendi deneyimlerime gore,
1.crocs ya da benzer terlikler: giydirmesi çıkarması kolay, bebeklere çok yakışıyor, ıslandı ıslanmadi derdi yok, kaymiyor. Yaz başından beri başka hiç bir şey giydirmedim.
2. Uzun kollu mayo (eğer erken vakitte denize, havuza gireceksiniz)
3 güneş kremi elbet.
4. Doğal sinek kovucu
5. Mayo bez ( kizlar ben bunları tekrar tekrar kullanıyorum, kaka yapmadigi müddetçe, su tutmadığı için kuruyunca tekrar kullanılıyor) yani paket paket almanıza gerek yok.
6. Takarsa şapka, güneş gözlüğü
7. İnce muslin örtü: yeri geldiğinde havlu niyetine, yeri geldiğinde battaniye, her işe yarıyor
8. Kıyafet çok sık kirleniyor. Cicili bicili şeyler yerine hafif, birbiriyle uyacak rahat kıyafetler. Çok koşturup düşen bir çocuksa, dizlerini örtecek ince penye altlar.
9. Oyuncak
10. Arabayla uzun yolculuk yapılacaksa araba camına takılan güneşi kesen siyah bez koruyucular
Aklıma gelenler bunlar. Geldikçe eklerim
Rica ederim ne demek, bizimki denemedi ama kapiyi açıp komple takıyorsun kapıyı kapatınca çıkaramaz.Tesekkurler. O siyah bez koruyucuyu cikarabiliyor mu bebisler?
Super. Biz de arabaya yapisanlardan takmayi dusunduk ama sonra bizimki onu cikarir diye dusunduk. Bu bez olanlar iyiymis.Rica ederim ne demek, bizimki denemedi ama kapiyi açıp komple takıyorsun kapıyı kapatınca çıkaramaz.
Cam filmi var ama yeterli olmaz mı bilemedim. Siyah bez koruyucu görüntüyü engellemez mi bizimki arabada dışarıyı izlemeyi seviyor.Rica ederim ne demek, bizimki denemedi ama kapiyi açıp komple takıyorsun kapıyı kapatınca çıkaramaz.
Ben de geçenlerde yemek yedirirken “ayak diriyorsun” dedim bizimki ayağını getirdi kucağıma koyduAy bu cocuk beni öldürüyor bu sabah gelir misin ? Diyorum
Gelemem,gelmemmmm diyor
Iyimisin diyorum iyi miyim ? Diyor ahshabbshaha cok komik degiller mi ya
Film, bir dereceye kadar kesiyor. Örtü uyurken iyi oluyor. Aslinda olmazsa olmaz değil, çok güneş geldiğinde bir örtü filan da sıkıştırılabilir. Uzun saatler arabayla gidilecekse diye önerdim.Cam filmi var ama yeterli olmaz mı bilemedim. Siyah bez koruyucu görüntüyü engellemez mi bizimki arabada dışarıyı izlemeyi seviyor.