Geçmiş olsun, geçen sene mayıs ayında bizimki de geçirdi. Ateş düşürücü dışında ilaç vermedi ve 3 günde kendiliğinden geçen bir hastalık.Hayir canim malesef. Gunduz emmelerine son vermistik. Sadece ogle ve aksam uykusundan once (ve tum gece) emiyordu. Ama gecen hafta 6. Hastalik gecirdi. Istahi tamamen kapandi, memeye sardi. Simdi yeni yeni duzeliyor. Bayramda kesmeyi dusunuyorum ama.
Benim de azaldı sanırım ama tam tersine süt azaldıkça daha çok memeye sarıyor. Bu arada emerek mi uyuyor? Emzirmeyi bıraksam da bağımsız uyumaya nasıl alıştırıcam bilmiyorumsanırım ramazanda sütüm azaldı belki bahaneyle bırakır da yemeğe yönelir diyorum bakalım artık nasıl bir yol olacak
Saol canim. 20. Ayda kesebilirsin demisti. Ah nasilnkesecegimi bilsem. Sabaha karsi araliksiz emiyor saatlerce. Bugun sabah 7 gibi tamam dedim artik kapattim. Su saate kadar meme diye agladi.
Ayni sorular...biz beraber uyuyoruz. Cok zor olacak ama onunde sonunda birakmak zorundalar. Bir de benimki sadece emmiyor. Bir eliyle de digerini tirnakliyor cok canim yaniyor. Ona izin verneyince de yaygara.Benim de azaldı sanırım ama tam tersine süt azaldıkça daha çok memeye sarıyor. Bu arada emerek mi uyuyor? Emzirmeyi bıraksam da bağımsız uyumaya nasıl alıştırıcam bilmiyorum
Tesekkur ederim canim. Biz de sadece ates dusurucu kullandik. Gecen hafta 3 gunluk yasaga denk gelmisti, o yuzden acile gittik. Dolven de verdiler, onu bikac kez kullandik calpolle donusumlu. Acilde 6. Hastalik oldugunu soylemediler. Viral enfeksiyon dediler ve onlem amacli antibiyotik de verdiler ama oglum icmedi (iyi ki). Sonra ates bitip dokuntuler baslayinca kendi doktoruna da goturdum. O soyledi 6. Hastalik oldugunu. Antibiyotik verme dedi o da.Geçmiş olsun, geçen sene mayıs ayında bizimki de geçirdi. Ateş düşürücü dışında ilaç vermedi ve 3 günde kendiliğinden geçen bir hastalık.
Doktor dolven ve calpol verdi ama diğer doktor dolveni covid dönemi kullanmayın dediği için calpol kullandık. Dolveni diğer doktora danışana kadar 1 kez kullanmış olduk. Çok etkili ateş düşürmede ama covid zamanı tehlikeli sanırım
İşteyken nasıl uyuyor emmeden? Bizimki de saçımı çekiyor emerken, boyun fıtığım var zaten, saçımı çektikçe boynum yamul yumul eğiliyor fıtık artmış olabilirAyni sorular...biz beraber uyuyoruz. Cok zor olacak ama onunde sonunda birakmak zorundalar. Bir de benimki sadece emmiyor. Bir eliyle de digerini tirnakliyor cok canim yaniyor. Ona izin verneyince de yaygara.
Tahlil yapmadan nasıl enfeksiyon denişler hayret. Bizim de geçen sene yasaklara denk gelmişti de hastanede bizden başka kimse yoktu AllahtanTesekkur ederim canim. Biz de sadece ates dusurucu kullandik. Gecen hafta 3 gunluk yasaga denk gelmisti, o yuzden acile gittik. Dolven de verdiler, onu bikac kez kullandik calpolle donusumlu. Acilde 6. Hastalik oldugunu soylemediler. Viral enfeksiyon dediler ve onlem amacli antibiyotik de verdiler ama oglum icmedi (iyi ki). Sonra ates bitip dokuntuler baslayinca kendi doktoruna da goturdum. O soyledi 6. Hastalik oldugunu. Antibiyotik verme dedi o da.
Ben evden calisiyorum, yarim gun. Oglen uyutup ben derse geciyorum. Ya da dersim sabahsa ders bittikten sonraya denk geliyor uykusu. Eger uyumadiysa bakici arabasiyla parka goturuyor oyle uyuyor. Baska sekilde asla uyumaz.İşteyken nasıl uyuyor emmeden? Bizimki de saçımı çekiyor emerken, boyun fıtığım var zaten, saçımı çektikçe boynum yamul yumul eğiliyor fıtık artmış olabilir
Kan tahlili yaptilar canim. Kaninda hafif enfeksiyon var dediler. Bogazinda da kizariklik var dediler. Kendi doktoruna gidince o da kan tahlili istedi. O da viral dedi. Bu hastaliktan galiba kanda cikiyor.Tahlil yapmadan nasıl enfeksiyon denişler hayret. Bizim de geçen sene yasaklara denk gelmişti de hastanede bizden başka kimse yoktu Allahtan
Evet bizim doktor da kan tahlili yapmıştı ve viral demişti. İlk şüphelendikleri enfeksiyon oluyor onun için tahlil istiyorlar. Ben ilk etapta online doktora danışmıştım ve adam büyük ihtimal 6. hastalık demişti. Ama bizde döküntü olmadı.Kan tahlili yaptilar canim. Kaninda hafif enfeksiyon var dediler. Bogazinda da kizariklik var dediler. Kendi doktoruna gidince o da kan tahlili istedi. O da viral dedi. Bu hastaliktan galiba kanda cikiyor.
uyuma karışık bazen emerek bazen sallarak bazen karanlıkta yan yana yatarak bazen de çok gectiyse saati halı üstünde yapışık vaziyette uyuya kalarakBenim de azaldı sanırım ama tam tersine süt azaldıkça daha çok memeye sarıyor. Bu arada emerek mi uyuyor? Emzirmeyi bıraksam da bağımsız uyumaya nasıl alıştırıcam bilmiyorum
benim de onu kucağımda taşımaktan tepeme tırmanma oyunundan arttı boyun fıtığım covid biterse gideceğimİşteyken nasıl uyuyor emmeden? Bizimki de saçımı çekiyor emerken, boyun fıtığım var zaten, saçımı çektikçe boynum yamul yumul eğiliyor fıtık artmış olabilir
benimki de kulağıma parmak sokmaklarAyni sorular...biz beraber uyuyoruz. Cok zor olacak ama onunde sonunda birakmak zorundalar. Bir de benimki sadece emmiyor. Bir eliyle de digerini tirnakliyor cok canim yaniyor. Ona izin verneyince de yaygara.
bizimki de öyle bir bağırma yok memeeeeeSaol canim. 20. Ayda kesebilirsin demisti. Ah nasilnkesecegimi bilsem. Sabaha karsi araliksiz emiyor saatlerce. Bugun sabah 7 gibi tamam dedim artik kapattim. Su saate kadar meme diye agladi.
Biz emziği bıraktık 2hafta önce çok korkuyorum ama korktuğum gibi olmadı.Meme nasıldır bilmiyorum bizimki 1yasinda kendisi bırakmıştı.Bir iki gün uykuya geçerken zorlandı ama çok şükür alıştı.Yatagina koyuyuyorum battaniyesini tutarak ısırarak uyuyor.Hep o battaniye ile uyuyor.Yerine birsey koyarak biraktirirsin aşama aşama.Benim de azaldı sanırım ama tam tersine süt azaldıkça daha çok memeye sarıyor. Bu arada emerek mi uyuyor? Emzirmeyi bıraksam da bağımsız uyumaya nasıl alıştırıcam bilmiyorum
Bu covidin biteceği yokbenim de onu kucağımda taşımaktan tepeme tırmanma oyunundan arttı boyun fıtığım covid biterse gideceğim
artti yani bariz biliyorum yine saga sola dönerken tutuluyor sağ kolumda güç kaybı vs. vs. artti da bakalım napicaz
Eskiden olsa daha rahat bırakırdı belki ama şimdi daha çok memeye düştü. Mesela dün yemekten önce emmek istedi, yemez diye emzirmek istemedim. Bu savaşım 5 dk sürdü, çıldırdı emmek için bir de hiç yapmadığı şey göğsüme vurarak ağladı emzirmedim diyeBiz emziği bıraktık 2hafta önce çok korkuyorum ama korktuğum gibi olmadı.Meme nasıldır bilmiyorum bizimki 1yasinda kendisi bırakmıştı.Bir iki gün uykuya geçerken zorlandı ama çok şükür alıştı.Yatagina koyuyuyorum battaniyesini tutarak ısırarak uyuyor.Hep o battaniye ile uyuyor.Yerine birsey koyarak biraktirirsin aşama aşama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?