• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlaaar
Biz memeyi kendi kendimize biraktik 😅 cok agrisiz sancisiz..once gunduzleri azaltti sonrada geceleri talep etmedi 3 gun unuttu sonra 4. 5.gun meme falan dedi bu kez hazir kestik bende vermedim cok olagan bir sekilde bitti gitti 😆 yeme durumu dis zamani cok azaliyor kahvaltida genelde tikaniyordum ama bu ara yine duzeldi sukur ki...arada yemediginde (ki yemekle cok sorunumuz olmadi) sinir harbi yasiyordum yani sizi cok iyi anliyorm bende asla yemeyen annemi tabak elinde dolastiran bir cocuktum ama kizim bana benzemiyor hiç cidden karakter yapisi 🤭 ve her sey geciyor..bizim doktorda şekilci olduklarini bu ara şeklini begenmedigi seyleri yemeyecegini soyledi...tek reddetmedig sey çorba.. 7 24 çorba yiyebilir..sanirim ek gida da hep boyle devam ettigim icin diyorum artik..pek kati sey vermemistim koftelere vs sonra gectim mucver fln pek sevmez ama sebze corbasi yapsam bayilir 🤭

Bizim derdimiz de asiri asiriii hareketlilik ve ergenlik gibi olan 2 yas sendromu 4 dis birden(2azi 2kopek) cikti ustten ,dusunun halimizi 🤪 neyse ciktilar sukur tum bunlar olmusken baharda gelmisken odasini ayiriyoruz yatagini vs aldik 🤣 derkennnn bende diyete basladim,bir yandan ramazan oruc firsata cevirmeye calisiyorum , yavas yavas eskiye donuyor olmak bir ohhh dedirrtiyor🤩
Ayyy iki yaş sendromu erken başladı bizde🤦‍♀️😀 İstediği olmayınca yere oturuveriyor kaldıramıyorum, mesela dün çok sakin güzel düm düz bir yeşil alana götürdük koşsun düşsün kalksın dedim, yan taraftaki yola çıkmak istedi, yolun ortasında durdu. Kenara çekmek için gel diyorum gelmiyor yolun ortasına oturuyor😂
Kilolar gidiyor yavaş yavaş, doğum öncesine son 3 kaldı bakalım😀 Zaten yeni kilomu kabul etmediğim için zayıflamam gerek diye kendime yeni şeyler almayı hep reddettim, çok az şey aldım. Sorunlu muyum neyim😂

iyi olmuş meme olayının da kolayına bakmışsınız
😁
canım inan sinirler harap oluyor...
iştah/yeme sorunu+uyku düzensiz ve az +aşırı aşırı ve tehlikeli hareketlilik durumu

resmen acı yi onemsememe tirmancak atliycak

mesela zipliyor mu sizin kuzular
vera zipliyor sürekli ve arada ponciginin üstüne düşüyor
bişey alacak bi yere takılmış elini ip kesmesi pahasına çekiyor el kıpkırmızı...
yapboz takamasa çığlık çığlık 🤣

yapma etme demek çok saçma ve kötü ama rekleksif olarak yapma annem etme yawrum diyerek akşam oluyor
şu virüs bitsin inşaallah oyun grubuna v.s. götürmeyi 4×4gozle bekliyorum

diyet iyi olmuş ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum boğazım çok değerli 😁
+7 deyim
ucretsizdeyim
işe başlayınca giderler
diye düşünüyorum evden hiç çıkmıyorum...
Ziplama olmaz mi zaten surekli kosar haldeyiz bir ara teyzemler kaldi bizde buna baktikca kadin yoruldi kiz bacaklarin yamulacak artk diyor ahahahahah :) ben bi ara uzun uzun arastirdim bu cocuk kesin hiperaktif diye..yapboz diyorsun mesela asla popo ustune oturup bir sey yapamayiz her seyimizbhizli hizli yrmek yememiz 10 dk surmez eli de o kdr cabuk ki kasla goz arasnda ne duvar kaliyor ne koltuk halledilmeyen 🤣 +7 bir sey degil benim rahat 10 15 var 🤣

Geçmiş olsun, şimdi iyisinizdir inşallah. Haklısın gelişimine engel olmuş oluyor insan ama emzirdiğim için covid beni daha çok korkutuyor çünkü virüs bulaşması halinde ilaç kullanmak gerekir ve memeye çok düşkün bir çocuğu birden sütten kesmek çok stres yaratır çocukta. Allah korusun hepimizi.
Çok şükür iyiyiz canım çok sağol ben ve çocuklara bulaşmadan atlattım inşallah birdaha gelmez diyorum çok zor zamanlar özgürce takılamıyor çocuklar parkta bahçede

Ya elini hemen ağzına almasa sorun değil evde yıkarım elini zaten de işte o an hemen elini ağzına alıyor. Oral dönemden çıkamadı bizimki, hala bazı oyuncakların bir tadına bakmak istiyor.
Dışarda etraf daha cazip geldiği için elini ağzına götürmeyi unutuyor sanırım 🙂 Evde bizimki de yapıyor yoksa hala.

Ayyy iki yaş sendromu erken başladı bizde🤦‍♀️😀 İstediği olmayınca yere oturuveriyor kaldıramıyorum, mesela dün çok sakin güzel düm düz bir yeşil alana götürdük koşsun düşsün kalksın dedim, yan taraftaki yola çıkmak istedi, yolun ortasında durdu. Kenara çekmek için gel diyorum gelmiyor yolun ortasına oturuyor😂
Kilolar gidiyor yavaş yavaş, doğum öncesine son 3 kaldı bakalım😀 Zaten yeni kilomu kabul etmediğim için zayıflamam gerek diye kendime yeni şeyler almayı hep reddettim, çok az şey aldım. Sorunlu muyum neyim😂
Yaaa o haller yok mu 🤭 ust komsumuzun kziida 21 aylik bugun karsilastik kadincagiz nasil yakiniyor :) o daha fena cikarken apartman inliyor gecen gece odumuz koptu gulce ciglik atti sandik 😱 istedgi olmasin bizimki de basiyor cigligi 🤣 ben de kendime almayi reddettim cunku gulcostan sira gelmiyooooorrrr..lanet olasi kiz seyleri cok guzel 🤣

Ziplama olmaz mi zaten surekli kosar haldeyiz bir ara teyzemler kaldi bizde buna baktikca kadin yoruldi kiz bacaklarin yamulacak artk diyor ahahahahah :) ben bi ara uzun uzun arastirdim bu cocuk kesin hiperaktif diye..yapboz diyorsun mesela asla popo ustune oturup bir sey yapamayiz her seyimizbhizli hizli yrmek yememiz 10 dk surmez eli de o kdr cabuk ki kasla goz arasnda ne duvar kaliyor ne koltuk halledilmeyen 🤣 +7 bir sey degil benim rahat 10 15 var 🤣
kaşla göz arasında iş bitiricikik bizde de var artik bu yıl bekliycez gelecek yıl boya
halilar duvarlar boya içinde
ya da biri yanlislikla kahve kupasını unutsun hemen nasıl görüp koşuyor ve kupayı tepeye dikmesiyle her yer kahve ya da çay 🤣

ay sen benden de mi çok aldın 17. haftaya kadar gram kilo almamıştım geri kalan 22 haftada neredeyse haftada bir kilo alarak +16civarinda tamamladim🤣

1. de böyle olmuştu fakat yoğun çalıştığım için hızlı gitmişti bunda +7ise dönüşü bekliyor 😁

Kızlar sabahları ıhlamura alternatif bir içecek öneriniz var mı bebeler için😀 Kuru kuru kahvaltı olmuyor☺️
Ben şekersiz komposto yapıyorum üzümden, çilekten vs, ya da kuşburnu marmeladini suyla karıştırıyorum, suyunun içine portakal sıkıyorum... Ama karnını boşuna sisirip, iştahını kapamasin diye, kahvaltıdan ya da yemekten sonra veriyorum.

kaşla göz arasında iş bitiricikik bizde de var artik bu yıl bekliycez gelecek yıl boya
halilar duvarlar boya içinde
ya da biri yanlislikla kahve kupasını unutsun hemen nasıl görüp koşuyor ve kupayı tepeye dikmesiyle her yer kahve ya da çay 🤣

ay sen benden de mi çok aldın 17. haftaya kadar gram kilo almamıştım geri kalan 22 haftada neredeyse haftada bir kilo alarak +16civarinda tamamladim🤣

1. de böyle olmuştu fakat yoğun çalıştığım için hızlı gitmişti bunda +7ise dönüşü bekliyor 😁
Ay aynisi ya 🤣🤭 62yle hamile kaldim hamilelikte bise almadim..10 kg almstm emzirme belasiiiindannnn 🤣 ha sut geldi gelecek derken 80leri gordum..sonra 75 simdi bir 4 kg gitti ama ramazan girdi araya 😑 bakalim hallolacak bir sekilde :) bende ugrasmadim bu zamana kadr emzirmeyide kestik madem bir cekiduzen vereyim dedim

Hayırlı ramazanlar herkese

Sagol canim size de..nasilsiniz 😍🤗
Sağol canım🌸
Perşembe günü doktora gittik
İshal oldu o da yara yaptı hemen kanadı
Enfeksiyon dedi ilaç verdi
Çok şükür iyiyiz şimdi ama yaralar henüz bitmedi
Siz nasılsınız canım küçük hanım nasıl 🌝❤️

Sağol canım🌸
Perşembe günü doktora gittik
İshal oldu o da yara yaptı hemen kanadı
Enfeksiyon dedi ilaç verdi
Çok şükür iyiyiz şimdi ama yaralar henüz bitmedi
Siz nasılsınız canım küçük hanım nasıl 🌝❤️
Cok gecmis olsun bu ara cocuklar hep hasta :( biz iyiyiz cok sukur..dis cikarma biti,emzirmeyi kestik,odamizi ayirdik evlerde tıkılı oturuyoruz :( cok bunaldik iste o var

Cok gecmis olsun bu ara cocuklar hep hasta :KK43: biz iyiyiz cok sukur..dis cikarma biti,emzirmeyi kestik,odamizi ayirdik evlerde tıkılı oturuyoruz :KK43: cok bunaldik iste o var
Allah razı olsun canım benim 🌸

Evet ya okudum sayfada ama cevap yazacak fırsatım olmadı.
Çok iyi olmuş valla bende ayıracağım kısmetse
Ama emzirmeye devam, şuan için bırakmaz beyefendi.
Bizim de 16 diş var iki yaştan sonra yine azılar gelecek hayırlısıyla 🌝

Öyle gerçekten Bunaldık iyice, tövbe çekiyorum bol bol 🤲🏻

Kızlar sabahları ıhlamura alternatif bir içecek öneriniz var mı bebeler için😀 Kuru kuru kahvaltı olmuyor☺️
Bizimki caydanligi gordukce cay cay diyordu. Ben de heves ediyordur diye azicik suya pekmez karistirip cay diye veriyorum. Normalde pekmez yemezdi, boyle sulandirarak cay niyetine veriyorum. Bardaktan icmek de hosuna gidiyor.

Bizimki caydanligi gordukce cay cay diyordu. Ben de heves ediyordur diye azicik suya pekmez karistirip cay diye veriyorum. Normalde pekmez yemezdi, boyle sulandirarak cay niyetine veriyorum. Bardaktan icmek de hosuna gidiyor.
Çok mantıkı bunu bi denicem😀 Bu arada aklıma geldi, emzirmeyi kesmeyi düşünüyordun bir ara sanki,kestin mi?

Çok mantıkı bunu bi denicem😀 Bu arada aklıma geldi, emzirmeyi kesmeyi düşünüyordun bir ara sanki,kestin mi?
Hayir canim malesef. Gunduz emmelerine son vermistik. Sadece ogle ve aksam uykusundan once (ve tum gece) emiyordu. Ama gecen hafta 6. Hastalik gecirdi. Istahi tamamen kapandi, memeye sardi. Simdi yeni yeni duzeliyor. Bayramda kesmeyi dusunuyorum ama.

Aslinda pekmez diye verdigim sey karadut ozu. Simdi bi yerde okudum, karadut ozu istah aciyormus. Belki sizin de isinize yarar. ❤

Back