- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Ayyy iki yaş sendromu erken başladı bizde İstediği olmayınca yere oturuveriyor kaldıramıyorum, mesela dün çok sakin güzel düm düz bir yeşil alana götürdük koşsun düşsün kalksın dedim, yan taraftaki yola çıkmak istedi, yolun ortasında durdu. Kenara çekmek için gel diyorum gelmiyor yolun ortasına oturuyorSelamlaaar
Biz memeyi kendi kendimize biraktik cok agrisiz sancisiz..once gunduzleri azaltti sonrada geceleri talep etmedi 3 gun unuttu sonra 4. 5.gun meme falan dedi bu kez hazir kestik bende vermedim cok olagan bir sekilde bitti gitti yeme durumu dis zamani cok azaliyor kahvaltida genelde tikaniyordum ama bu ara yine duzeldi sukur ki...arada yemediginde (ki yemekle cok sorunumuz olmadi) sinir harbi yasiyordum yani sizi cok iyi anliyorm bende asla yemeyen annemi tabak elinde dolastiran bir cocuktum ama kizim bana benzemiyor hiç cidden karakter yapisi ve her sey geciyor..bizim doktorda şekilci olduklarini bu ara şeklini begenmedigi seyleri yemeyecegini soyledi...tek reddetmedig sey çorba.. 7 24 çorba yiyebilir..sanirim ek gida da hep boyle devam ettigim icin diyorum artik..pek kati sey vermemistim koftelere vs sonra gectim mucver fln pek sevmez ama sebze corbasi yapsam bayilir
Bizim derdimiz de asiri asiriii hareketlilik ve ergenlik gibi olan 2 yas sendromu 4 dis birden(2azi 2kopek) cikti ustten ,dusunun halimizi neyse ciktilar sukur tum bunlar olmusken baharda gelmisken odasini ayiriyoruz yatagini vs aldik derkennnn bende diyete basladim,bir yandan ramazan oruc firsata cevirmeye calisiyorum , yavas yavas eskiye donuyor olmak bir ohhh dedirrtiyor
Kilolar gidiyor yavaş yavaş, doğum öncesine son 3 kaldı bakalım Zaten yeni kilomu kabul etmediğim için zayıflamam gerek diye kendime yeni şeyler almayı hep reddettim, çok az şey aldım. Sorunlu muyum neyim