Bizde çıkmadık ama bu yaz çıkarız artık şartları zorlayıp 8 saatlik mesafe var nasil olur bilemem ama alalım dursun şimdiden dedik Joie indirimini kaçırdık
Gecen sene iki defa yaptilar joiede indirimi. Biz de ilkini kacirip ikinciyi beklemistik. Bu yil da bir daha olabilir ay sonuna dogru. Insallah biz de bu yil tecrube ederiz uzun yolu

Annem bu konuda o kadar rahat ki çocuk annemin evinde özgürce ve çok mutlu bir şekilde dolaşıyor. Annemin yöntemi bir şey olmaz, deneme yanılma ile öğrenir tarzında oğlum da evde çok rahat geziyor ve dün ilk kez daha uzun dans etti ve iki kelime daha öğrendi Çok mutluydu ve bu şekilde gece güzel uyudu. Artık acaba tedirginliğimizi mi hissediyor diye düşünüyorum.

Valla o etrafta dolanirken is yapamiyorum. Eline ya cam kavanoz aliyor ya bulasik makinesini calistiriyor ya da copu aciyor.

Valla o etrafta dolanirken is yapamiyorum. Eline ya cam kavanoz aliyor ya bulasik makinesini calistiriyor ya da copu aciyor.
Aynen dün konserve cam kavanoz almış gelmiş yanımıza annem rahat bir şekilde yerler taş değil kırılmaz dio Her neyse geldi verdi bize de dolaba kilit taktım

aynı durumdayız gece uykuya dalamamasi ve dalamadıkça da evde karıştıracak kendine zarar verecek biseyler bulması beni çileden çıkarıyor
B Brcbrcbrc84
haftada garanti bir bardak kırıyor
kahve ve cay bardaklarinin mudavimi
sandalye tepeleri koltuk tepeleri mekanı
stor perde zincirlerine dikkat
bizimki bayılıyor boynuna gecirmeye Allah'ım korusun
orta sehpa tepesinde ziplamak
yemek ya da çalışma masaları na çıkmak favoriler
mutfak dolaplarini bosaltmak diş kapiyi açıp çıkmaya teşebbüs günlük aktiviteler

Merhaba kızlar cihicco oto koltuğu kullananıniz var mı indirdim varmış e bebekte almayı düşünüyoruz da.Genelde ixofixliler iyi yatmıyor dedi bir arkadaşım.Sizler ne kullanıyorsunuz?
Biz kraft’ın dönebilen otokoltuğunu aldık, 9 kilodan beri kullanıyoruz, çok rahat ettik ters çevirince uyuyor, gerçi artık bacakları havada kalıyor boy uzayınca. Biz uzun yolculuklar yaptığımız için dönebilen istedik özellikle.

Dolapları kilitleyince çok rahat ettik. Masada cam bir şey bırakmıyorum zira 2 kez bardak 1 kez de cam kavanoz kırdı. Önceden mutfağa giremiyordum bile, bayaa rahatladım şimdi. Fırına da kilit aldık. Bulaşık makinesine bir şey yapmadık henüz, tuşlarına basıyor, arada çalıştırıyor ama kapağını tam kapatmıyorum, çalışmıyor o zaman, kapağı indirmesin diye bakıyorum.

Biz de bir iki dolaba kilit taktik ama bazi dolaplari surekli kullandigim icin kilitle acip kapatmasi cok zor oluyor, hepsine kilit takmam imkansiz. Bizim bulasik makinesi acik kalinca daha kotu, kapatmaya calisiyor parmaklarini kistiriyor kenarlara firina Allahtan yetisemiyor.

Hepsine taktık, başta zordu ama şuan çok alıştım, oğlum da alıştı. O yerde oyalanırken mamasını yapabiliyorum, kahvaltı hazırlayıp toplayabiliyorum.

Aynen dün konserve cam kavanoz almış gelmiş yanımıza annem rahat bir şekilde yerler taş değil kırılmaz dio Her neyse geldi verdi bize de dolaba kilit taktım
Ay bizimki pekmez kavanozunu kırmıştı, mutfak yeri taş ve cam pekmez karışımı oldu yerler, üstü başı pekmez, çok korkmuştum hemen kilit taktık, çok rahatım şimdi.

Kraft 9-36kilo aldınız dimi, Modeli neydi? Annemlere gidecez biz de, yazliga da gidecez bu yaz gezmeye kararlıyız bakalım oğlan bırakırsa Dönebilen yemek yedirirken iyi olur ben de öyle istiyorum.

Kraft 9-36kilo aldınız dimi, Modeli neydi? Annemlere gidecez biz de, yazliga da gidecez bu yaz gezmeye kararlıyız bakalım oğlan bırakırsa Dönebilen yemek yedirirken iyi olur ben de öyle istiyorum.
Çok iyi oluyor güneşin yönüne göre bile değiştiriyorum, ama cama geçirilebilen güneşliklerden de alın mutlaka. Kraft twist modeli, evet 9-36 olması gerek, 9 kilo olana kadar pusetini bağlıyoruz, biz 40 günlükten beri yollardayız, 8 saatlik yola gidiyoruz, onun dışında yazın Çeşme, Kuşadası gibi 1 saatlik mesafelere de gittik çok rahat gerçekten. Evet yemek yedirirken de kolay oluyor. Bacaklar uzayınca dediğim gibi tam ters pozisyon yazın olduğu kadar kullanışlı değil Sırtları terliyor genelde, ben evde çıkmadan umutmazsam sırtına kağıt havlu koyuyorum, ara ara değiştiriyorum.

Merhaba kizlar organik olmayan tavuk veriyor musunuz ya ? Bu zamana kadr vermedim tavuk ama aksama gogusten yemek yaptim sizlerde durum ne

O istemeler tutturmalar bizde de basladi bir se 2gun once bir baktim ki besikten cikmis(baya derin bir besik) keci gibi atlamis yatagmizda allahtan yatakla birlestirmistik o gun bugundur uyumicam diye direniyor babasiyla uyuyorlar oglende aksamda sorun yok yine full uyku ve 8de kendi kendine uyuyor ama oglende direnis :) babasi ise basladgnda naparm hic fikrim yok.su ikeanin buyuyebilen yatagndn alacagm odasinida ayiririz orada alistirieim buyuk ihtimal.arada bebek biskuvisi veriyordum o dolabi ezberledi tabi surekli onu gosteriyor hayır dedigimde ciglik atiyor genelde donemseldir bu kadar kendine yuklenme

Sırt terletmeyen de yok heralde genellikle yorumlarda öyle yazılmış.Biz sadece 10 aylıkken bir kez çıktık o da gece çıktık uyudu gündüz zor olur diye düşünüyorum. Bizim de boyumuz uzun

Birkaç kez verdim ama çok içime sinmiyor vermiyorum artık canım.Ben de sevmiyorum çok pismez evde
Yemedi zaten bizde de oyle balik yiyor tavuk yemese de olur
Bu arada oto koltugunu biz besafe aldik ama arastirirken maxi cosii tobiii de aunisi oldugundn aklimdaydi sonra indirime girimce besafe almiatk ve genis baya tobii.. ikisi de yuksek oldugundn disariyi izleye izleye gidiyor kuzenimde romer var mesela baya alcak sıkılıyor diyordu

Dip balıkları da tehlikeli imiş kızartma balık da vermeyin diyolar. Bizimki balığı da pek sevmiyor. Ceviz vermeye çalışıyorum her gün yogurduna falan katıyorum yada muhallebisineDediklerine de bakayım teşekkürler.

Bizimki de balığı sevmedi malesef. Avokado veriyorum ben de hergün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…