• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bende Eylül annesiyim başlarda çok takıp ediyordum ama iki çocukla buraya bakmam zorlaştı. Acil bişey sormak istiyorum bebisleriniz hergun kakasını yapiyormu?
Bizde bir yaşına kadar herşey normaldi fakat bir 5 6 aydır 3 veya 4 günde bir yapmaya başladı kabız değildi normal yapiyodu. On gündür yapması iyice azaldı ve ağlaya ağlaya ve zorlanarak yapıyor fitil kullanıyorum arada.
Yani acaba kronik mi doktora gidicem yarın ama sizede sormak istedim
Hergun yapıyor 2 yada 3kez ben yemeklerini yağlı yapıyorum, muhallebisine bile ocaktan indirmeden tereyağı koyuyordum azıcık.Lifli besinler vermeye çalış düzelir inşallah

Hergun yapıyor 2 yada 3kez ben yemeklerini yağlı yapıyorum, muhallebisine bile ocaktan indirmeden tereyağı koyuyordum azıcık.Lifli besinler vermeye çalış düzelir inşallah
Sağolun kızlar dün gece iki gibi uyandı saatlerce ağladı ama hareketlerine ve duruşuna bakıyorum yapmak istemiyor korkudan. Parmak uçlarında yürüyüp kendini sıkıyor yani kaslarını gevşek bırakmadı. İki saat ağlamanın sonunda fitil verdim fitille bile yarım saat kendini tuttu. Yaptı sonra kabızlık yoktu normaldi fakat inşallah şimdi de kaka tutma sorunumuz başlamaz 😒

Sağolun kızlar dün gece iki gibi uyandı saatlerce ağladı ama hareketlerine ve duruşuna bakıyorum yapmak istemiyor korkudan. Parmak uçlarında yürüyüp kendini sıkıyor yani kaslarını gevşek bırakmadı. İki saat ağlamanın sonunda fitil verdim fitille bile yarım saat kendini tuttu. Yaptı sonra kabızlık yoktu normaldi fakat inşallah şimdi de kaka tutma sorunumuz başlamaz 😒
Acaba makatta catlak olabilir mi? Yaparken aciyor diye tutuyor olabilir.

Selam kızlar nasılsınız?

Bugün 1,5 yaş aşımızı olduk
Bizimki hiç bir aşıda ağlamamın acısını çıkarttı resmen
Kan değerimiz iyi çıktı
Önce düşüktü, kan damlası filan vermedim hiç, diş çürüğü yapıyor kızımdan biliyorum
Buna çok sevindim
Gelişimi de güzel
Çok şükür
Darısı tüm arkadaşlarına olsun tosbağamın 🐢💙❤️

Selam kızlar nasılsınız?

Bugün 1,5 yaş aşımızı olduk
Bizimki hiç bir aşıda ağlamamın acısını çıkarttı resmen
Kan değerimiz iyi çıktı
Önce düşüktü, kan damlası filan vermedim hiç, diş çürüğü yapıyor kızımdan biliyorum
Buna çok sevindim
Gelişimi de güzel
Çok şükür
Darısı tüm arkadaşlarına olsun tosbağamın 🐢💙❤️
Geçmiş olsun. 1 yaş aşısında aşırı ağlamıştı bizimki de, 1 buçuk yaş aşısını bu hafta oluruz, yine çok ağlayacak muhtemelen, artık anladıkları için doktor kontrolünde bile ağlıyor.

Selam arkadaşlar beni hatırladınız mı?eskisi gibi girip takip edemiyorum işler çocuklar derken kendime zaman bile yetmiyor size birşey soracağım 18aylık olan bebişler iki kelimeli basit cümleler konuşuyolarmı mesela anne gel baba gel gibi

Geçmiş olsun. 1 yaş aşısında aşırı ağlamıştı bizimki de, 1 buçuk yaş aşısını bu hafta oluruz, yine çok ağlayacak muhtemelen, artık anladıkları için doktor kontrolünde bile ağlıyor.
Sağol canım 🌸
Küçük adam oldular artık ☺️
Ateş yapmaz inşallah ya bizde sabaha kadar ateşliydi ilk kez iki köpek dişin çıkmasına denk geldi 🤒

Selam arkadaşlar beni hatırladınız mı?eskisi gibi girip takip edemiyorum işler çocuklar derken kendime zaman bile yetmiyor size birşey soracağım 18aylık olan bebişler iki kelimeli basit cümleler konuşuyolarmı mesela anne gel baba gel gibi
Aleyküm selam hemen hemen birçok nicki biliyorum isim olarak bilmesem de😙😙
Hepimiz koşturuyoruz bu konuda yalnız değilsin ☺️
Bizimki erkek olduğundan düzgün konuşmuyor bile 🤷‍♀️

Aleyküm selam hemen hemen birçok nicki biliyorum isim olarak bilmesem de😙😙
Hepimiz koşturuyoruz bu konuda yalnız değilsin ☺️
Bizimki erkek olduğundan düzgün konuşmuyor bile 🤷‍♀️
Bizimkide erkek canım sanırım erkekler biraz daha geç konuşuyorlarmış ama her çocuk farklı tabiki sağlıklı olsunlar elbet konuşacaklar ☺️

Diş fırçalamayı sevmiyor nasıl bir yola izlesem acaba sizinkiler fırçalıyormu ağzına bile sokamıyorum fırçayı

Diş fırçalamayı sevmiyor nasıl bir yola izlesem acaba sizinkiler fırçalıyormu ağzına bile sokamıyorum fırçayı
Rocs marka fırçayı sevdi bizimki. Şekli, rengi de ilgisini çekmiş olabilir. Önceki aldığım fırça daha iyiydi ama sevmedi. Macunsuz fırçalıyorum sonra eline veriyorum kendi fırçalamaya çalışıyor, oynuyor. Florürsüz yutulabilen macun almayı düşünüyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız? Yarın aşı günümüz, inşallah ağlamadan, kolay bir şekilde yaptırırız aşıyı ama artık aklı sarıyor yani kesin ağlar gibi geliyor bana.

Sezaryen dikiş yerlerinizde sertlik var mı ya da kısmi kabarıklık? Bu kabarıklık ve sertlik hiç geçmedi anlamadım.

Merhaba kızlar nasılsınız? Yarın aşı günümüz, inşallah ağlamadan, kolay bir şekilde yaptırırız aşıyı ama artık aklı sarıyor yani kesin ağlar gibi geliyor bana.

Sezaryen dikiş yerlerinizde sertlik var mı ya da kısmi kabarıklık? Bu kabarıklık ve sertlik hiç geçmedi anlamadım.
Merhaba canim, cok sukur iyiyiz. Sen nasilsin, uykularda duzelme var mi?

Biz asimizi gecen hafta olduk. Anlik agladi, cok sukur ates falan da yapmadi. Kolay atlatti bunu. Biz bu ara habire dis cikarttik. Cok huysuz, istahsiz ve uykusuz bir donem gecirdik. 14 disimiz oldu, altta bir kopek ve azi kaldi, onlar da cikarsa yaza kadar rahatiz insallah. Son 4 aziyi saymiyorum 😁

Benim sezaryen dikisimde sertlik ya da sislik yok, sadece izi var hafif. Doktora sordun mu?

Benimki de sevmiyor. Agzini zaten acmaz, disleri cikmis mi diye kontrol bile ettirmiyor. Ustelemiyorum ben de simdilik. Akli da ermiyor daha. Biz fircalarken ozeniyor ama kendi fircasini verince de bizim disimizi fircalamak istiyor. 😂

Evet, o sekilde soyluyor. Mesela anne kus diyor gorunce. Ama.daha cok tek sozcukle anlatiyor derdini. 😄 kelime dagarcigi bayagi artti bu donem.

Back