Şimdilik soyleyebildigi kelimeler bunlar oğluşumun; anne,baba, dede,nene,mama,ham,meme,at,et,al,abi,dedi, emzik, elma, karga gag, kar, şaşırınca abavv Dün de kaka yapınca kaka de dedim birden kaka dedi koptuk Tabi bunları net söyleyemiyor ama biz anlıyoruz Konuşunca daha bir tatlı oluyormus bebisler. Hergun yeni şeyler öğrendiğini görmek çok zevkli

Maşallah minnaka
Ummadığın anda bir şey söyleyiveriyor, birbirimize bakıp kalıyoruz. Yeğenim vardı, oğlum hapşırdı, çok yaşa dedik, hepbb dedi. Biz kaldık öyle Hafızaya alıyorlar resmen etraftan duyduklarını. Taklitler de başladı bariz şekilde, şarkılara eşlik etmeler. Bu halleri de ne güzel ne tatlıymış

Maşallah kuzuyaÇok güzel hakikaten.Babadan çok beni taklit ediyor.Para ve ev diyor şimdi de Dün markete giderken eşim paran var mı dedi?Para diyor o da

Geceleri kalkıp ortada koşturan var mı bizimki gibi? Kapı ve ışık kapatıp açmak istiyor 1 2 saat

Bebegi parmak ucunda yuruyen var mi? Bir haftadir parmak ucunda yuruyor oglum. Azar azar basladi, simdi neredeyse surekli parmak ucunda. Ortopedi doktoru tabaninda problem yok dedi. Yine de icim rahat degil. Sizinkilerde de var mi bu durum?

Bebegi parmak ucunda yuruyen var mi? Bir haftadir parmak ucunda yuruyor oglum. Azar azar basladi, simdi neredeyse surekli parmak ucunda. Ortopedi doktoru tabaninda problem yok dedi. Yine de icim rahat degil. Sizinkilerde de var mi bu durum?
Arada bizimki de yapıyor sanki boyunu uzatmak istiyor gibi tezgaha uzanıp bakıyor, masaya uzanıp bakıyor bazen de durup dururken öyle yürüyor.Surekli yaptığı bişey olmadığı için endiselenmedik

Arada bizimki de yapıyor sanki boyunu uzatmak istiyor gibi tezgaha uzanıp bakıyor, masaya uzanıp bakıyor bazen de durup dururken öyle yürüyor.Surekli yaptığı bişey olmadığı için endiselenmedik
Bizimki de oyle basladi ama simdi neredeyse surekli oyle yuruyor.

neden tedirginsin canım

Allah korusun canım bir çok çocuk sever öyle yürümeyi tabi detayları göz önünde bulundurmak da anneliğin luzumlarindan
biraz daha gözlemle bakalım yoktur bişey Allahin izniyle...
Saol canim. Ortopedi doktoru da oyle dedi. 2 hafta gozlemleyin, ona gore bakariz dedi.

Kızlar bende Eylül annesiyim başlarda çok takıp ediyordum ama iki çocukla buraya bakmam zorlaştı. Acil bişey sormak istiyorum bebisleriniz hergun kakasını yapiyormu?
Bizde bir yaşına kadar herşey normaldi fakat bir 5 6 aydır 3 veya 4 günde bir yapmaya başladı kabız değildi normal yapiyodu. On gündür yapması iyice azaldı ve ağlaya ağlaya ve zorlanarak yapıyor fitil kullanıyorum arada.
Yani acaba kronik mi doktora gidicem yarın ama sizede sormak istedim

Evet, gunde en az 1 kere yapiyor, cogu zaman 2 kez oluyor. Ama sizinkinin beslenme duzeni nasil acaba? Beslenme duzenini gozden gecirdiniz mi? Kabiz yapan seylerden fazla mi yiyor? Probiyotik aliyor mu? Yogurt yiyor mu? Bunlara dikkat ettiginiz halde kabizsa bence doktora sormakta fayda var.

Teşekkürler cevabın için yoğurt fazlasıyla tüketiyor fakat probiyotiği nelerden alabiliriz hazır yogurtlara güvenemiyorum. Çorba ve benzeri sulu gıdaları zor yediriyorum genelde tavuk ve köfte seviyor

Teşekkürler cevabın için yoğurt fazlasıyla tüketiyor fakat probiyotiği nelerden alabiliriz hazır yogurtlara güvenemiyorum. Çorba ve benzeri sulu gıdaları zor yediriyorum genelde tavuk ve köfte seviyor
Rica ederim. Ben 1 yasina kadar probiyotik damla verdim doktor tavsiyesiyle. Yogurdunu da hep probiyotik mayayla mayaliyorum. Ebebekteki evde markasi mayayi kullaniyorum.

Bizimki de yürümeye başladığından beri parmak ucunda. Geçen bilgenin böyle yurudugunu gören bir arkadaş kendi çocuğunun da öyle yürüdüğünü yazın kuma basa basa duzeldigini söyledi. Açıkçası ben çok endişelenmiyorum ailede yürüyüş sorunu yaşayan kimse yok genetik olarak. Alışkanlık edindiğini düşünüyorum ama bir ortopediste götüreceğim ben de.

-EarthLing- magic fruit kızlar kayınbabam ortopedi uzmanı. Bebeklerin bu dönem parmak ucunda yürümesi istediğimiz birşey aslında bu sayede kasları gelişiyor demişti
Cok tesekkur ederim. Icimi rahatlattin. Onceleri takmiyordum ama bu ara abartinca korkmaya baslamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…