Canım ilk adet geçtiğinde bende de oldu o heycan sonra ciddi ciddi düşününce
Aslında sorun yetememek ilk cocukta bile bu haldeysek hayırlısı diyorum gerçek olursa benim için mucize olacak..

Valla aynı durumdayım ki benimki uslu değil çok yaramaz.. Uyku problemi var gece 1 den önce uyumuyoruz.. İlk zamanlar 3 lere kadar bekliyorduk 1 yaşından sonra 1 lere felan çekildi.. Ama ben hiç 9 da uyuduğunu görmedim bebeklikten bu yana toplasam 5 kere olmuş mudur bilmem bende uyku eğitimi vermek istiyorum artık tabi gece besleme emmeyi kaldırmak lazım ama benimki de acıkıyor sürekli uyanıyor mama da veriyorum..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim

Benim eşim destek verdiği halde böyle yorgunum bir de vermese Şaka bir yana kesinlikle aynı fikirdeyim. Eşin yaptığı anneye yardım değil, aslında babalık vazifesi. Yani olması gereken bu. Ebeveyn sorumluluğu eşittir. Ama beni sadece gece uykusuzluğu yoruyor, gece kalkınca beni istiyor yoksa baba gece yanmıştı

Kesinlikle...benim esim degisik bir cins bu konuda dogdugu zamanlarda ben agridan pek alamadim gogsunde uyuttu gecelerce altini alir mamasini yapar yemegini yedirir destek istersem.. bizde ki sorun oyun oynama vakit gecirme o hic yok diyebilirim bunada sukur deyip oturuyorum asagiya esimde hayret ediyorum o kafadakjilere diyor bende soyle bir dusunuyorum babam hicbir seyimi yapmamis boyle olunca nasil bag kursun ki evladiyla..bir iki gez geceleri bakmis onu anlatip dururdu..annen uyur ben bakardim..bir kez oyun mu oynadik bir kez vakit mi gecirdik o kadar onemli ki ilerisi icin.annem benimle oturup evcilik oynar bunun icin hususi giyinirdi kar yagardi tepsiye doldurur evin icinde oynatirdi vs vs..o gecen sureyi nasil artriririz bilmiyorum ama gelisimleri icin cok degerli.bizim kizin agzindan ba ba dusmuyor :) benden sıkılsn hemen evin icinde baba diye dolanmaya basliyor

O kadar haklısın ki. Bu müthiş bir duygu, ona da faydalı deyip ben de kendimi telkin etmeye çalışıyorum çoğu zaman

vera kalktiktan 1 saat sonra yoruluyorum
2. için acele edin
tükenmişlik seysine çok katiliyorum
emzirmek önemli fekat acı boyutuna geldik hiç bişey yemesin emmek ve su ha bi de muz
inek sütü bazen içiyor bazen içmiyor
bal koyuyorum içine

Kizlarrrr bu sut hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Bizimki bir sey icmeden uyumaz tamamen aliskanlik oldu..normal sut zararli e artik mamayi birakalm diyoruz en azindan 20.ayda falan buna denk geldim var mi kullanan ya da dusunen? Icinde sunlar varmis sozde ama

Eklentiler

• Screenshot_20210118-171353_Chrome.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210118-171738_Chrome.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben muhallebisini bununla yapıyorum bizimki süte karşı ne süt ne mama iciremedik.Severek yiyordu muhallebisini ama bu ara yemiyor.Değişik tatlar peşinde

Kızlar terletmeyen uyku tulumu arıyorum, kullanan memnun kalan var mı? Oda ısısı 23 derece, ne giydireceğimi şaşırdım.
Lcw 2,6 tog terletti. E bebekten 1 tog aldım o da terletiyor.

Kızlar terletmeyen uyku tulumu arıyorum, kullanan memnun kalan var mı? Oda ısısı 23 derece, ne giydireceğimi şaşırdım.
Ben 1.7 tog lcw aldim. Icine normal pijamasini giydiriyorum. Oda isisini tam bilmiyorum ama 21-22 derece civari oluyordur. Terlemiyor usumuyor. Ama burada hava yeni sogudu.

Ben 1.7 tog lcw aldim. Icine normal pijamasini giydiriyorum. Oda isisini tam bilmiyorum ama 21-22 derece civari oluyordur. Terlemiyor usumuyor. Ama burada hava yeni sogudu.
Lcw 2,5 tog vardı ama tog çok fazla olduğundan kullanamadım. Şimdi farklı bir marka sipariş verdim, içerisinde elyaf olmadığı yazıyor.
İçerisine alt üst pijama mı giydiriyorsun yoksa sadece alt mı? Bir de üstüne ince de olsa bir battaniye örtüyor musun?

Lcw den 1.8 yada 1.6 yid bizimki içine uzun kollu zibin giydiriyorum sadece oda sıcaklığı 21. . Üzerine çok ince bir battaniye atıyorum

Ben de ayni durumdayim dun gece 2.5lukta sirti soguk kollari terliydo acaba terledi de kurudu mu noldu anlamadm e bebektekiylede agliyo bir de 1.5lugu mu denemek lazim gecen senelerde cok soguktu bu sene soguk mu olmadi ben anlamadm kendimde kisa kolluyla falan geziyorum zaman zaman bazen esofmanin icine corapli taytla yatiriyorm o zmnlarda daha rahat uyuyor sanki bizimkilerin uyku iside karisik bir anlasam :)

Alt ust ya da tulum pijama giydiriyorum. En basta sadece ust body giydirdim, icinde oyle gosteriyordu ama usudu gibi geldi icime sinmedi. Artik normal alt ust pijama giydiriyorum. Ustunu ortmuyorum. Usumuyor, terlemiyor. Cok memnun kaldim. Hatta 1 tane daha almayi dusunuyorum.

Ben cigitten aldım canım. Bu tog lu olanlar elyaf olduğu için terletir dediler ben onlardan almadım. Cigitten ince polar gibi bir tulum aldım. LCW de de var o tarz tulumlar. Terletmiyor çok memnunum

artık gule güle diyoruz
kulaklarimizi gozlerimizi saclarimizj dislerimizi gösteriyoruz
renklerden ma biliyoruz *mavi
fisher..
kopekcik i çok seviyor
....
bugün fasulye yemek yapmadan
haşladım verdim az bisey yedi
kahvalti peynir zeytin yiyordu yemiyor

Ben cigitten aldım canım. Bu tog lu olanlar elyaf olduğu için terletir dediler ben onlardan almadım. Cigitten ince polar gibi bir tulum aldım. LCW de de var o tarz tulumlar. Terletmiyor çok memnunum
İlk defa duydum cigit. Güzel görünüyor tulumlar. Ama tog degeri 1

Dün bunu aldım, daha önce duymadığım bir marka, yorumlar güzel, umarım işime yarar.

Eklentiler

• BADF681A-B283-42AB-828C-11619DBDDFEF.jpeg
    69,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…