Yalnız değilsin, iç sesim olmuşsun resmen. Bizim de uykular düzensiz, memeye düşkünlük arttı, iştahı azaldı ve anneyi uykusuzluk yoruyor gerçekten. Ben de senin gibi strese giriyorum, tükenmiş hissediyorum, sinirli oluyorum ama yansıtmamaya çalışıyorum. Sonra yine senin gibi tükenmiş hissedip söylendiğimden dolayı kendime kızıp şükret, Rabbim sağlığını korusun diyorum. Hatta buraya da çok yazdım yorgunum, tükenmiş hissediyorum diye. Rabbim sağlıklarını korusun çocuklarımızın.
Senden tek farkım ücretsiz izindeyim, evdeyim ama işe gittiğim saatten daha erken, 5:30-6 gibi uyanıyoruz
Evde olmamın dinlenme açısından bir avantajı yok çünkü bebeğim gündüz uyuduğunda ben uyuyamıyorum. Keşke gündüz uyuyamama sorunum olmasa.
Uyku eğitimini düşündüm ama içimden bir ses hep olmaz, yapma dedi. İyi ki de yapmamışım. Yapana saygım var ama doğru bulmuyorum. Oya Çanak diye bir kadını kk da duyup araştırma fırsatı buldum. Bu kadının instagram hesabına ve uyku eğitimi ile ilgili görüşlerine youtube dan bir bak derim.
Annelik kolay değil ama sağlıklı büyüsünler, sağlıklı yaşlansınlar da bu yorgunluklar da unutulacak.