Kızlar günaydın. Gündüz emmek aklına gelmezdi şimdi yakamı çekiştirip saatte iki kez emiyor neredeyse. İştahı çok iyiydi artık hiç yok gibi. Bir lokmayı 4 kez uzatıyorsam dördünü de çıkarıyor diliyle. Bunun yerine emmeyi tercih ediyor. Vermezsem ortalığı yıkıyor. Emzirince tok hissediyor, yemek yemek istemiyor. Kısa süre sonra yine meme
Emzirmemeyi de denedim yine yemiyor. Sevdiği yemekleri yapıyorum yine yemiyor.
Gün içinde hiç oturmuyor sürekli hareket halinde. Gece de daha sık kalkar oldu. Dün neredeyse saat başı kalktı. Dün sanırım 6 kez kalktı.
Bir gece uyuyup dinleneyim bari diyorum yok, sabah yorgun kalkıyorum, üstelik kalkış saatimiz 5:30-6. Bugün 6:30 da uyandı buna da şükür.
Emzirsem de artık sütüm eskisi gibi değil sanırım, doymuyor. Ek gıda almadanda doymaz ki zaten.
Benim vücut artık iflas etti. Kendime zaman ayırmayı saçımı başımı taramayı geçtim biraz dinlensem yeter diyorum olmuyor. Bir gündüz uykusu var 1,5-2 saat, onda da ben uyuyamıyorum.
İkinci çocuk düşüncesinden bahsetmişsiniz. Uyku düzeni güzelse düşünülebilir belki ama şu an benim aklımın ucundan bile geçmiyor
Rabbim sağlıklarını korusun çocuklarımızın ama cidden kendimi yorgun hissediyorum.