• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim yalniz degilsin. Biz de gunlerdir geceyi derin uykuya gecmeden memede geciriyoruz. Oglen uykulari da istikrarsiz. Bugun, gece dogru durust uyumadigi halde, yarim saat uyudu sadece. Ben de cok yorgunum. Bizimki gece de gunduz de memeci. Inan artik sarilmaya korkuyorum. Gak desek meme guk desek meme. Emdikten sonra mememi kapatmami bile istemiyor. Arkasini kontrol ede ede gidiyor, kapatirsam kosup yine emmek istiyor. Dun diger odaya gectim, pesimden kapiya vurup meme diye agliyordu. Butun gece emzirip sabah kahvalti bile yapamadan yine meme diye tutturdugunda inan sinirlerim alt ust oluyor. Ne halim kaldi ne tahammulum. Bir kac aya biraktirmak istiyorum artik. Ikimize de faydasi yok bence.
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar desene😀 Ben de gece emmesini kesmek istiyorum ama kıyamet koparır, nasıl yaparım bilmiyorum. Gün boyu sürekli ayaktayım, yemek seçiyor, bir gün yiyorsa diğer gün yemiyor. Gece de uyumayınca çok tahammülsüz ve gergin oluyorum. Bir keresinde güzel uyuduğu bir gün vardı milattan önce falan😂 O günün sabahı hareketli şarkı açıp, kucağıma alıp dans etmiştim bugünse ayağa kalkıp mutfağa zor gittim😀 Gülüyorum ama işi geyiğe vuruyorum yoksa sinirler bozuk😀 Böyle böyle büyüyecekler işte

Allah yardimciniz olsun uyku ve yeme olayi cok yorucu oluyor zaman zaman mesela simdi dis doneminde yemiyor ve cidden cok sinir bozucu bir olay sizi cok iyi anliyorum..yerlere atiyor sacina basina suruyor bugun bir de baktimki 8.dis patlamis kanamis resmen..onun disinda gulce gece 2 kez uyaniyor bineronundan icip mamasini uyuyor zaten.meme diye hic tutturmadik zaten sutumde yetersizdi hep ama emzirmeyi hic birakmadik.. bu ara sanirim kendi kendine birakti hic talebi yok kucagma aldgmda emmeye yatardi hemen artik oyle durum yok gece uyaninca acar mama gelene kdr emzirirdim ondasa 10 saniye emip birakiyor vee mamasinida icmiyor arrik 40 cc belki iciyor sanirim kendi kendine agrisiz sancisiz biraktik..ben yine veriyorum meme ama emmiyor sonuc olarak 🤷‍♀️ onun disinda 2 yas sendromuna erken girmis halleri ve asiri hareketi disinda bir yorgunlugumuz yok cok sukur Allah icin lohusalik donemi ve bir ara uyku problemi haricinde cok yormadi beni gulce o nedenle dusunebiliyorum sanirim ama tabii kısmet her gun yeni planlar yapiyoruz bir seyler cikiyor onumuze ne getirir zaman bilemiyorum sadece olmasin diye ekstra cabam yok bir de dedigim gibi cok isteyip kavusamayan arkdslarimi gordukce yas gencken aradan ciksin kafasina girdigim oluyor ama baska planlarimda var dogru zamanda insallah 🙏
Maşallah çok şanslısın, uykusuzluk sıkıntı gerçekten. Saat başı uyanmak afedersin insanı mala çeviriyor😀 2 yaş sendromuna sanırım bizimki de girdi, bak ondan bahsetmeyi unutmuşum😀 Tutturmaları ve istediğini almayınca sinirlenip ağlamaları var. Tüm yorgunluğuna rağmen aslında bir gülümsemesiyle için mutluluk doluyor. Rabbim sağlığını korusun kuzularımızın. İnşallah planladığın bir zamanda gelir 2. bebişin🙂

Maşallah çok şanslısın, uykusuzluk sıkıntı gerçekten. Saat başı uyanmak afedersin insanı mala çeviriyor😀 2 yaş sendromuna sanırım bizimki de girdi, bak ondan bahsetmeyi unutmuşum😀 Tutturmaları ve istediğini almayınca sinirlenip ağlamaları var. Tüm yorgunluğuna rağmen aslında bir gülümsemesiyle için mutluluk doluyor. Rabbim sağlığını korusun kuzularımızın. İnşallah planladığın bir zamanda gelir 2. bebişin🙂
Hepimiz icin canim aminn 🥰 yaaa sorma bugun bir vileda yaptim burnumdam geldi kendisi yapacakmis..elinden aldgmda nasil cirliyor bana sastim kaldim asla baska yone ceviremedim dikkatini.. "denemedigim yol kalmadi"kitabini onermisti biri ona bakican ofke nobetlerini hasarsiz atlatmak adina..ergen gibi cirliyor bana ya shshshhdjdj😅😅😅😅

Hepimiz icin canim aminn 🥰 yaaa sorma bugun bir vileda yaptim burnumdam geldi kendisi yapacakmis..elinden aldgmda nasil cirliyor bana sastim kaldim asla baska yone ceviremedim dikkatini.. "denemedigim yol kalmadi"kitabini onermisti biri ona bakican ofke nobetlerini hasarsiz atlatmak adina..ergen gibi cirliyor bana ya shshshhdjdj😅😅😅😅
Geçen gün vileda yaptığımda bizimki de istedi ben de verdim kendisi bir güzel sildi yeri valla😂 Çok da sevdi vileda işini😀Hatta eline ıslak mendil verdiğinde bir yeri silmeyi de seviyor, anası temizlik yaparken pek keyif almaz ama anlamadım kime çekmiş😀

Sadece 1 saat mi 😀 Bizimki gece 2-3 gibi uyanıp 2 saat uyumama huyunu yeni bıraktı sayılır. Hatta her an yine yapabilir çünkü çok sık yapıyor. Geçenlerde de 4:30 da kalkıp bir daha uyumamıştı. Gece 21:30 da uyuduğu halde 4:30 da kalkmıştı sen düşün artık😀😀
Zor uykusuzluk hakikaten bir de babası bunaltiyo bir taraftan niye uyumuyor ağlıyor diye 😃😃 babamız sese karşı çok hassas uyuyamiyormus. ben hamilelikten beri deliksiz uyuyamıyorum diyorum sen annesin hormonların müsait diyor 😁😁

Geçen gün vileda yaptığımda bizimki de istedi ben de verdim kendisi bir güzel sildi yeri valla😂 Çok da sevdi vileda işini😀Hatta eline ıslak mendil verdiğinde bir yeri silmeyi de seviyor, anası temizlik yaparken pek keyif almaz ama anlamadım kime çekmiş😀
Bizimki de bezle her yeri siliyor ..basak burcu bebeleri...bugun isim aceleydi almam lazim 2 ayagim bir papuca girdi 😀😅 istedigi olmadiginda aaaaaa aaaaahhh diye diye kendini attigi falanda oluyor.🤷‍♀️ eger zamansiz uyandiysa neden uyandim diye sinirinden agliyor napiaz bilmem 🤪 buyuduklerinde boyle olmaz ama 🤣

Bizimki de bezle her yeri siliyor ..basak burcu bebeleri...bugun isim aceleydi almam lazim 2 ayagim bir papuca girdi 😀😅 istedigi olmadiginda aaaaaa aaaaahhh diye diye kendini attigi falanda oluyor.🤷‍♀️ eger zamansiz uyandiysa neden uyandim diye sinirinden agliyor napiaz bilmem 🤪 buyuduklerinde boyle olmaz ama 🤣
Ya bu sinir bizimkinde de var. Daha once yoktu. 2 yas sendromu bu mu oluyor 🤪 istedigi bir sey olmayinca kendini kahredercesine agliyor, bize kusuyor, parmagiyla hayir yapip koseye gidip bagirarak agliyor. Dikkatini baska yone cekebilirsek aninda modu da degisiyor ama 😄

Ya bu sinir bizimkinde de var. Daha once yoktu. 2 yas sendromu bu mu oluyor 🤪 istedigi bir sey olmayinca kendini kahredercesine agliyor, bize kusuyor, parmagiyla hayir yapip koseye gidip bagirarak agliyor. Dikkatini baska yone cekebilirsek aninda modu da degisiyor ama 😄
Kesinlikle 2 yaş sendromu vu bence😀 Ben istediği şeyi vermeyince ağlıyor, sonra dikkatini dağıtıp başka şeyle oynamasını sağlıyorum, 5 dk sonra bir bakmışım yine istediği şeyi almaya gitmiş. Ben unutuyorum o unutmuyor, beni uyutuyor😀

Zor uykusuzluk hakikaten bir de babası bunaltiyo bir taraftan niye uyumuyor ağlıyor diye 😃😃 babamız sese karşı çok hassas uyuyamiyormus. ben hamilelikten beri deliksiz uyuyamıyorum diyorum sen annesin hormonların müsait diyor 😁😁
Bir de utanmadan 2-3 de uyanıp uyumama huyunu yeni bıraktı yazmışım hadsiz ben😂 Dün yine gece 2:30 da uyanıp 3:30 a kadar uyumadı, o yatakta döndü durdu, ben yanındaki koltukta oturdum gizlendim beni görmesin diye. Arada sırada kendi kendine kahkaha attı çılgın çocuk😀

Eşlerin bu sen annesin yorulmazsın gibi laflarına sinir oluyorum. Bizimki de kuruyor bazen böyle cümleler. Ben de anne olunca yorulmaya karşı extra bir güç sahibi olmuyorsun diyorum.

😂😂 Neden uyandım diye ağlamasına koptum😂 Bizimki de bi keresinde 6 yerine 7 de uyanmıştı, çok nadir olan bir durum😀 Geç uyandığı için ağladı😂

Kesinlikle 2 yaş sendromu vu bence😀 Ben istediği şeyi vermeyince ağlıyor, sonra dikkatini dağıtıp başka şeyle oynamasını sağlıyorum, 5 dk sonra bir bakmışım yine istediği şeyi almaya gitmiş. Ben unutuyorum o unutmuyor, beni uyutuyor😀
Evet, bazen bizi kandiriyor. Dikkati dagitip yine gidip telefon ya da kumandayi almaya calisiyor. Akilli bidiklar 😄

Vileda aldik oyuncak tam 1 saattir her yeri sildi sozde vileda sopasiyla evi dolaniyo minnak minnak bir de allahim cok tatli shshhshshdh😀😀😀😀 bir de arkdsm mutfak seti getirmisti surekli bize cay demleyip yemek yiyor hayali,caylarimizi dolduruyor falan ..resmen evcilik oynamaya basladi😄😄😄

Napicaz bilmiyorum cidden sastm kaldm ben basaramiyorm pek cekmeyi illa yapacak ayyy agladginda elindekini veren yapan analari nasil anladim😃😃😃😃

😂😂 Neden uyandım diye ağlamasına koptum😂 Bizimki de bi keresinde 6 yerine 7 de uyanmıştı, çok nadir olan bir durum😀 Geç uyandığı için ağladı😂
Hem de nasil biliyomusun sarhos gibi kendini ordan oraya atiyo o ann kollamasak kafa goz gidecek oyle aglama ve atma jahahahahha..babasi diyor sanki biz uyandirdik😃

Kızlar günaydın. Gündüz emmek aklına gelmezdi şimdi yakamı çekiştirip saatte iki kez emiyor neredeyse. İştahı çok iyiydi artık hiç yok gibi. Bir lokmayı 4 kez uzatıyorsam dördünü de çıkarıyor diliyle. Bunun yerine emmeyi tercih ediyor. Vermezsem ortalığı yıkıyor. Emzirince tok hissediyor, yemek yemek istemiyor. Kısa süre sonra yine meme🤦‍♀️ Emzirmemeyi de denedim yine yemiyor. Sevdiği yemekleri yapıyorum yine yemiyor.
Gün içinde hiç oturmuyor sürekli hareket halinde. Gece de daha sık kalkar oldu. Dün neredeyse saat başı kalktı. Dün sanırım 6 kez kalktı.
Bir gece uyuyup dinleneyim bari diyorum yok, sabah yorgun kalkıyorum, üstelik kalkış saatimiz 5:30-6. Bugün 6:30 da uyandı buna da şükür.
Emzirsem de artık sütüm eskisi gibi değil sanırım, doymuyor. Ek gıda almadanda doymaz ki zaten.
Benim vücut artık iflas etti. Kendime zaman ayırmayı saçımı başımı taramayı geçtim biraz dinlensem yeter diyorum olmuyor. Bir gündüz uykusu var 1,5-2 saat, onda da ben uyuyamıyorum.
İkinci çocuk düşüncesinden bahsetmişsiniz. Uyku düzeni güzelse düşünülebilir belki ama şu an benim aklımın ucundan bile geçmiyor😀
Rabbim sağlıklarını korusun çocuklarımızın ama cidden kendimi yorgun hissediyorum.
Benimkide memeye çok düşkün.. Sabah kahvaltısıni çok zor yaptırıyorum yemiyor bir iki lokma işte bu ara ballı ekmek severek yiyor.. Onun dı
Kızlar günaydın. Gündüz emmek aklına gelmezdi şimdi yakamı çekiştirip saatte iki kez emiyor neredeyse. İştahı çok iyiydi artık hiç yok gibi. Bir lokmayı 4 kez uzatıyorsam dördünü de çıkarıyor diliyle. Bunun yerine emmeyi tercih ediyor. Vermezsem ortalığı yıkıyor. Emzirince tok hissediyor, yemek yemek istemiyor. Kısa süre sonra yine meme🤦‍♀️ Emzirmemeyi de denedim yine yemiyor. Sevdiği yemekleri yapıyorum yine yemiyor.
Gün içinde hiç oturmuyor sürekli hareket halinde. Gece de daha sık kalkar oldu. Dün neredeyse saat başı kalktı. Dün sanırım 6 kez kalktı.
Bir gece uyuyup dinleneyim bari diyorum yok, sabah yorgun kalkıyorum, üstelik kalkış saatimiz 5:30-6. Bugün 6:30 da uyandı buna da şükür.
Emzirsem de artık sütüm eskisi gibi değil sanırım, doymuyor. Ek gıda almadanda doymaz ki zaten.
Benim vücut artık iflas etti. Kendime zaman ayırmayı saçımı başımı taramayı geçtim biraz dinlensem yeter diyorum olmuyor. Bir gündüz uykusu var 1,5-2 saat, onda da ben uyuyamıyorum.
İkinci çocuk düşüncesinden bahsetmişsiniz. Uyku düzeni güzelse düşünülebilir belki ama şu an benim aklımın ucundan bile geçmiyor😀
Rabbim sağlıklarını korusun çocuklarımızın ama cidden kendimi yorgun hissediyorum.
Benimkide memeye çok düşkün benim süt baya baya az gece mama vermek zorunda kalıyorum yatmadan önce bide gece sürekli uyanınca açılmıştır diyip mama veriyorum
Sabah kahvaltısı zorla bir iki lokma bu ara ballı ekmek seviyor.. Onun dışında çorbalari seviyor tarhana mercimek ezogelin
Gecelerimiz çok kötü en uzun 2 saate bir işte mama içtip yatınca ilk uyku uzun oluyor

Kızlar benim kese varmış 6.hafta ama kalp atışı duymadı bide vajinal bakalım dedi ordan 5.haftadan itibaren duyulabiliyormus ama ordan da duyamadi😐 haftaya tekrar gel dedi.. Hakkımda hayırlısı artık 👐

Benimkide memeye çok düşkün.. Sabah kahvaltısıni çok zor yaptırıyorum yemiyor bir iki lokma işte bu ara ballı ekmek severek yiyor.. Onun dı

Benimkide memeye çok düşkün benim süt baya baya az gece mama vermek zorunda kalıyorum yatmadan önce bide gece sürekli uyanınca açılmıştır diyip mama veriyorum
Sabah kahvaltısı zorla bir iki lokma bu ara ballı ekmek seviyor.. Onun dışında çorbalari seviyor tarhana mercimek ezogelin
Gecelerimiz çok kötü en uzun 2 saate bir işte mama içtip yatınca ilk uyku uzun oluyor
Saat başı uyanmak çok yorucu oluyor, hamileyken sana daha zor oluyordur
Kızlar benim kese varmış 6.hafta ama kalp atışı duymadı bide vajinal bakalım dedi ordan 5.haftadan itibaren duyulabiliyormus ama ordan da duyamadi😐 haftaya tekrar gel dedi.. Hakkımda hayırlısı artık 👐
Gözün aydın kardeş geliyor demek😀 Erken olduğu için duymamıştır. Ben kalp atılını duymazsam stres olmayayım diye doktora ilk 7. hafta falan gitmiştim

Aaaa 😍 tebrik ederim hayirlisi olsun insallah

Saat başı uyanmak çok yorucu oluyor, hamileyken sana daha zor oluyordur
Gözün aydın kardeş geliyor demek😀 Erken olduğu için duymamıştır. Ben kalp atılını duymazsam stres olmayayım diye doktora ilk 7. hafta falan gitmiştim
Bilmiyorum ki ben evham yapmaya başladım boş gebelik mi acaba diye.. Çünkü 6yla uyumlu kese var ama kalp atışı yok.. Vajinal olarak 5 den itibaren görünmesi gerekirmiş.. Doktorda stres yapmayın bir hafta bekleyelim dedi hayırlısı inşallah
Diş çıkarıyor bu ara sürekli memede.. Gece 1 de uyuduk 7 de kalktik🙄 9 buçukta geri uyuduk ama.. Benimde sürekli uykum geliyor

Back