Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar desene Ben de gece emmesini kesmek istiyorum ama kıyamet koparır, nasıl yaparım bilmiyorum. Gün boyu sürekli ayaktayım, yemek seçiyor, bir gün yiyorsa diğer gün yemiyor. Gece de uyumayınca çok tahammülsüz ve gergin oluyorum. Bir keresinde güzel uyuduğu bir gün vardı milattan önce falan O günün sabahı hareketli şarkı açıp, kucağıma alıp dans etmiştim bugünse ayağa kalkıp mutfağa zor gittim Gülüyorum ama işi geyiğe vuruyorum yoksa sinirler bozuk Böyle böyle büyüyecekler işte

Maşallah çok şanslısın, uykusuzluk sıkıntı gerçekten. Saat başı uyanmak afedersin insanı mala çeviriyor 2 yaş sendromuna sanırım bizimki de girdi, bak ondan bahsetmeyi unutmuşum Tutturmaları ve istediğini almayınca sinirlenip ağlamaları var. Tüm yorgunluğuna rağmen aslında bir gülümsemesiyle için mutluluk doluyor. Rabbim sağlığını korusun kuzularımızın. İnşallah planladığın bir zamanda gelir 2. bebişin

Hepimiz icin canim aminn yaaa sorma bugun bir vileda yaptim burnumdam geldi kendisi yapacakmis..elinden aldgmda nasil cirliyor bana sastim kaldim asla baska yone ceviremedim dikkatini.. "denemedigim yol kalmadi"kitabini onermisti biri ona bakican ofke nobetlerini hasarsiz atlatmak adina..ergen gibi cirliyor bana ya shshshhdjdj

Geçen gün vileda yaptığımda bizimki de istedi ben de verdim kendisi bir güzel sildi yeri valla Çok da sevdi vileda işiniHatta eline ıslak mendil verdiğinde bir yeri silmeyi de seviyor, anası temizlik yaparken pek keyif almaz ama anlamadım kime çekmiş

Zor uykusuzluk hakikaten bir de babası bunaltiyo bir taraftan niye uyumuyor ağlıyor diye babamız sese karşı çok hassas uyuyamiyormus. ben hamilelikten beri deliksiz uyuyamıyorum diyorum sen annesin hormonların müsait diyor

Bizimki de bezle her yeri siliyor ..basak burcu bebeleri...bugun isim aceleydi almam lazim 2 ayagim bir papuca girdi istedigi olmadiginda aaaaaa aaaaahhh diye diye kendini attigi falanda oluyor. eger zamansiz uyandiysa neden uyandim diye sinirinden agliyor napiaz bilmem buyuduklerinde boyle olmaz ama

Ya bu sinir bizimkinde de var. Daha once yoktu. 2 yas sendromu bu mu oluyor istedigi bir sey olmayinca kendini kahredercesine agliyor, bize kusuyor, parmagiyla hayir yapip koseye gidip bagirarak agliyor. Dikkatini baska yone cekebilirsek aninda modu da degisiyor ama

Kesinlikle 2 yaş sendromu vu bence Ben istediği şeyi vermeyince ağlıyor, sonra dikkatini dağıtıp başka şeyle oynamasını sağlıyorum, 5 dk sonra bir bakmışım yine istediği şeyi almaya gitmiş. Ben unutuyorum o unutmuyor, beni uyutuyor

Bir de utanmadan 2-3 de uyanıp uyumama huyunu yeni bıraktı yazmışım hadsiz ben Dün yine gece 2:30 da uyanıp 3:30 a kadar uyumadı, o yatakta döndü durdu, ben yanındaki koltukta oturdum gizlendim beni görmesin diye. Arada sırada kendi kendine kahkaha attı çılgın çocuk

Eşlerin bu sen annesin yorulmazsın gibi laflarına sinir oluyorum. Bizimki de kuruyor bazen böyle cümleler. Ben de anne olunca yorulmaya karşı extra bir güç sahibi olmuyorsun diyorum.

Neden uyandım diye ağlamasına koptum Bizimki de bi keresinde 6 yerine 7 de uyanmıştı, çok nadir olan bir durum Geç uyandığı için ağladı

Evet, bazen bizi kandiriyor. Dikkati dagitip yine gidip telefon ya da kumandayi almaya calisiyor. Akilli bidiklar

Vileda aldik oyuncak tam 1 saattir her yeri sildi sozde vileda sopasiyla evi dolaniyo minnak minnak bir de allahim cok tatli shshhshshdh bir de arkdsm mutfak seti getirmisti surekli bize cay demleyip yemek yiyor hayali,caylarimizi dolduruyor falan ..resmen evcilik oynamaya basladi

Napicaz bilmiyorum cidden sastm kaldm ben basaramiyorm pek cekmeyi illa yapacak ayyy agladginda elindekini veren yapan analari nasil anladim

Neden uyandım diye ağlamasına koptum Bizimki de bi keresinde 6 yerine 7 de uyanmıştı, çok nadir olan bir durum Geç uyandığı için ağladı
Hem de nasil biliyomusun sarhos gibi kendini ordan oraya atiyo o ann kollamasak kafa goz gidecek oyle aglama ve atma jahahahahha..babasi diyor sanki biz uyandirdik

Benimkide memeye çok düşkün.. Sabah kahvaltısıni çok zor yaptırıyorum yemiyor bir iki lokma işte bu ara ballı ekmek severek yiyor.. Onun dı
Benimkide memeye çok düşkün benim süt baya baya az gece mama vermek zorunda kalıyorum yatmadan önce bide gece sürekli uyanınca açılmıştır diyip mama veriyorum
Sabah kahvaltısı zorla bir iki lokma bu ara ballı ekmek seviyor.. Onun dışında çorbalari seviyor tarhana mercimek ezogelin
Gecelerimiz çok kötü en uzun 2 saate bir işte mama içtip yatınca ilk uyku uzun oluyor

Kızlar benim kese varmış 6.hafta ama kalp atışı duymadı bide vajinal bakalım dedi ordan 5.haftadan itibaren duyulabiliyormus ama ordan da duyamadi haftaya tekrar gel dedi.. Hakkımda hayırlısı artık

Saat başı uyanmak çok yorucu oluyor, hamileyken sana daha zor oluyordur
Kızlar benim kese varmış 6.hafta ama kalp atışı duymadı bide vajinal bakalım dedi ordan 5.haftadan itibaren duyulabiliyormus ama ordan da duyamadi haftaya tekrar gel dedi.. Hakkımda hayırlısı artık
Gözün aydın kardeş geliyor demek Erken olduğu için duymamıştır. Ben kalp atılını duymazsam stres olmayayım diye doktora ilk 7. hafta falan gitmiştim

Aaaa tebrik ederim hayirlisi olsun insallah

Bilmiyorum ki ben evham yapmaya başladım boş gebelik mi acaba diye.. Çünkü 6yla uyumlu kese var ama kalp atışı yok.. Vajinal olarak 5 den itibaren görünmesi gerekirmiş.. Doktorda stres yapmayın bir hafta bekleyelim dedi hayırlısı inşallah
Diş çıkarıyor bu ara sürekli memede.. Gece 1 de uyuduk 7 de kalktik 9 buçukta geri uyuduk ama.. Benimde sürekli uykum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…