• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece beslemesini kesen var mı aranızda hiç arkadaşlar? Hem bu sayede güzelce uyur sabaha kadar da utanmaz ama doyma durumu çok sıkıntıli bizimkinin sadece meme için kalkmıyor gerçekten acıkıyor mama iciyor
Gece 12 de mama iciyor bizimki de bir de dmsabaha karsi 4 gibi kalkiyordu bu ara onu kestik gibi gorunuyor gece 1 ya da 2 kez kalkiyor boylece..ben de hep aciktigini dusundum cunku emse bile agliyordu mama icince donup uyuyordu..zaten emmeyi de biraktik gibi bir sey gunde 1 kez o da gece emiyor o da babasi mamayi hazirlanayana kadar.gunduz falan hic talep etmiyo versem de 10 saniye emip birakiyor ya yok ya da istemiyor..takilmadim ben de cok nasil isterse artik :)

Hic vermedim. Zararli diye dusunuyorum. Eksikligini hissetmedik hic. Bir doktor paylasmisti, kendi yaptiginizi bile vermeseniz daha iyi diyordu.
Ben de zararlı olduğunu düşündüm ama bir arkadaşım eti bebe bisküvisi ver deyince bir düşündüm ama vermemek daha mantıklı o zaman

Gece beslemesini kesen var mı aranızda hiç arkadaşlar? Hem bu sayede güzelce uyur sabaha kadar da utanmaz ama doyma durumu çok sıkıntıli bizimkinin sadece meme için kalkmıyor gerçekten acıkıyor mama iciyor
Doktorumuz kesin dedi daha iyi uyur dedi ama henüz ben hazır değilim😂 Kim hatırlamıyorum ama buradan bir arkadaş da gece emzirmeyi kestikten sonra daha sık uyandığını söylemişti

Yutulabilir diş macunu aldım onla hergun fircalamaya dikkat ediyorum.. Şu aşamada tüküremezler zaten
Macunun tadı da çok güzel çilekli severek fırçalayoruz😊
Aslında macunda değilmiş marifet yani olsa da olur olmasa da. Bizimkine sadece su ve diş fırçası kullanıyoruz

Aynı valla 5 6 kere uyanıyoruz.. Ve mamada veriyorum ben doysun diye ilk biz yatarken gece 11 12 gibi 180 veriyorum tabi peşine fırçalama yok direk uyku gecede emmeye sürekli uyaniyor ve sabah 5 6 gibi yine çok acıkmis oliyor çünkü uykuya gidemiyor çocuk sürekli emmek için uyaniiyor belli karnı aç bide o ara 160 felan hazırlıyorum mama..
Artık gece beslemesini kesmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum bu kadar mama içerken doymazken.. Yani yatmadan önce ne yedirebilirim ki karnı tıka basa doysun🤦‍♀️
Ya ben bir yerde uyumadan önce yemek yedirmenin yanlış olduğunu okumuştum. En son 1,2 saat önce yedirmek lazımmış. Gece mamaları filan obeziteye zemin hazırlıyormus. Akşam yemeğini erken yediyse ben uyumadan 1 saat önce yoğurt yediriyorum. Gece uyanması bence alışkanlıktan aç olduğunu sanmıyorum. Uyaniyo bakiyo meme yok agliyo 🙈 karnının tıka basa doymasi da biraz tehlikeli olabilir. İlk dogduklarinda emdi emmedi derken, şimdi de nasıl kesecegimizi düşünüyoruz 🙃

Gece 12 de mama iciyor bizimki de bir de dmsabaha karsi 4 gibi kalkiyordu bu ara onu kestik gibi gorunuyor gece 1 ya da 2 kez kalkiyor boylece..ben de hep aciktigini dusundum cunku emse bile agliyordu mama icince donup uyuyordu..zaten emmeyi de biraktik gibi bir sey gunde 1 kez o da gece emiyor o da babasi mamayi hazirlanayana kadar.gunduz falan hic talep etmiyo versem de 10 saniye emip birakiyor ya yok ya da istemiyor..takilmadim ben de cok nasil isterse artik :)
Nasıl oldu 4 de ki kesinti.. Ya benimki acıkıyor bence niye sürekli uyansın ki 2 saatte bir uyaniyor en geç bazende yarım saat 40 dk bir.. Hele memede süt yoksa bu iyice artıyor ama mama verirsem uzun uykuya gidebiliyor
Bizim gün içinde geliyor hep memeye.. Benim baştan beri sütüm çok olmadı yine yok ama bir iki emip bırakıyor işte mem mem diyip geliyor 😍🥰

Bebe bisküvisi veren var mı zararlı mıdır
Benim arada vermişligim var.. Eti cici bebeden bide hipin organik almıştım tabi onu sevmedi 😀 ve aşırı sertti
Çok herseyden kaçırmamak lazım sonra gerçekten üzerine çok düşuyorlar
Mesela kek de bizim yaptığızdan vermem ona özel yaparım geçende bizimkine heves etti biraz verdim ağzına ve sonra istemedi bile

Doktorumuz kesin dedi daha iyi uyur dedi ama henüz ben hazır değilim😂 Kim hatırlamıyorum ama buradan bir arkadaş da gece emzirmeyi kestikten sonra daha sık uyandığını söylemişti
Bebeği memeden tamamen kestikten sonra uzun uyku uyur derler ama..

Aslında macunda değilmiş marifet yani olsa da olur olmasa da. Bizimkine sadece su ve diş fırçası kullanıyoruz
Ben şu resimdeki den aldım günde 1 kere fircalamaya çalışıyoruz arada kaçtığı oluyoe tabi😬

Eklentiler

• Screenshot_20210107_213310_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210107_213310_trendyol.com.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 13
Ya ben bir yerde uyumadan önce yemek yedirmenin yanlış olduğunu okumuştum. En son 1,2 saat önce yedirmek lazımmış. Gece mamaları filan obeziteye zemin hazırlıyormus. Akşam yemeğini erken yediyse ben uyumadan 1 saat önce yoğurt yediriyorum. Gece uyanması bence alışkanlıktan aç olduğunu sanmıyorum. Uyaniyo bakiyo meme yok agliyo 🙈 karnının tıka basa doymasi da biraz tehlikeli olabilir. İlk dogduklarinda emdi emmedi derken, şimdi de nasıl kesecegimizi düşünüyoruz 🙃
Ya bizimki alerjik hala bitmedi süt ve süt ürünleri yiyemiyorum ben.. İnşallah 2 yaşında geçer ne peynir ne yoğurt ne kefir veremiyorum😔 evet biliyorum aslında uyumadan 2 saat önce kesilmeli ama bu gece işini çözmem lazım benim 🤦‍♀️
Hala emin değilim test felan yapmadim ama 10 gündür adetim gecikti 🙄

2. Gebelik düşünen var mıydi hiç aranızda arkadaşlar😃 benim adet gecikti ve ilk gebelik tüp bebek valla şaşkınim olur mu olmaz mı bilmiyorum haftaya doktora gidecem

Ya bizimki alerjik hala bitmedi süt ve süt ürünleri yiyemiyorum ben.. İnşallah 2 yaşında geçer ne peynir ne yoğurt ne kefir veremiyorum😔 evet biliyorum aslında uyumadan 2 saat önce kesilmeli ama bu gece işini çözmem lazım benim 🤦‍♀️
Hala emin değilim test felan yapmadim ama 10 gündür adetim gecikti 🙄
Adet bu gecikir 🙈 istiyo muydunuz peki? Test yapmadan 10 gün nasıl dayandım yahu?

Adet bu gecikir 🙈 istiyo muydunuz peki? Test yapmadan 10 gün nasıl dayandım yahu?
şu aşamada oğlum çok küçük daha onun ihtiyaçlari bitmedi 3 yaş olsun istiyordum en az..yoksa tabi ki 2. Çocuk çok isterim. Hele eşim hiç istemiyor😐 ilk oğlum tüp bebekle oldu 4 yılın üzerine bende olmaz diye düşünüyordum😬 simdi garip duygular içindeyim.. Valla bende çok şaşırırdım test yapmayanlara ama öylece bekliyorum işte 😂 haftaya doktora gidecem bide kayinvalim bizde o varken öğrenmek istemiyorum 😜

bu düzensizlik ve hırçınlık beni çok yoruyor
kimseye bırakmak istemiyorum
bakici istemiyorum
ama özel zaman da istiyorum
ama kızım asla düzene girmiyor
kaliteli zaman da geciremiyorum sanirim
insta da bi çocuk var #15aylik olarak etiketlenmiş bütün komutları aliyor ve yapiyor
benim ki anca anne anne anne🤣

şu ara baba da diyor artık
ama sanırım cocuk büyütmenin ilk dönemi hiç bana göre lise öncesi donemde derse girmeyi de hiç sevmemiştim 🤧
karmaşık duygular içerisinde yim
bugün de buraya yaziim dedim
hala uyumadi
geçen gün 21de uyuya kaldi saat 23te kalkip geceyi zehir etti bana😑💤

umarim saat 22 ile 2 arasında uyumakla ilgili efsanevi bilgi yanlıştir...

yemek konumuz da uyku konumuzda çok düzensiz bugün güzel ve iştahlı gibi yediğiseyi yarın tükürüyor tam gaz anne sütü 🥴

Back