• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar oğlum hala kendi başına yürümüyor. Koltuklara çıkıp iniyor, yürüme oyuncağını alıp yürüyor, ama kendi başına yürümüyor, iki üç adım attı bıraktı. Acaba yeterince motive etmiyor muyum? Var mı bizim gibi?
Bizimki de yürüyor ama düşünce emekliyor. Yerden tutunmadan kalkamıyor çünkü.

Bizim Dr. Günde 600 iu ihtiyacı var dedi. Eğer elinde 400 iu luk d vitamini varsa varsa 1 gün 400 iu diğer gün 800 iu verebilirsin dedi.
Yaaa ben de eşime 600’lük aldı diye kızmıştım, eczacı yanlış vermiş. 1 yaşından sonra kullanılır yazıyordu araştırdığımda. Ben de kullanıyorum.

Benim kiz şu pilsanin yurume arkadasiyla gezindikten sonra yurudu 🤭 bir de l koltukta bir yerden bir yere gecerken oyun haline getirmistik her gecisindr aferin diye diyee...ama bizde yurume arkasinin etkisi buyuk
Yürüme arkadaşını alıp geziyor arada. Ondan koltuğa geçmeler fln var, 3 adın attı bugün o şekilde, bakalım. 😊

Bizim doktor 1 yaşta kan tahlili yapip demiri de d vit.de kesti hatta siseyide yeni almistim israrla hocam yeni aldim dedim (herkes verince eksiklik var gibi hissediyo insan) ama o da israrla evde bulunsun dedi🤭😂 ne diyeyim bende vermiyorum kafama göre tahlilleri onunde sonucta adamin vardir bildigi..bir daha ki kontrolde yine israrla sorarim artik🤭😂 analik = delilik
B Brcbrcbrc84 demiri kesti doktor, dvit devam dedi tahlillerden sonra. Ben biberon mamasını da bıraktım, korkuyorum aslında Demir eksikliği olur diye. Emmeye devam.

B Brcbrcbrc84 demiri kesti doktor, dvit devam dedi tahlillerden sonra. Ben biberon mamasını da bıraktım, korkuyorum aslında Demir eksikliği olur diye. Emmeye devam.
Bizim de şişe bitene kadar d vitamini devam dedi hatt korona dönemi kullanmak iyi olur dedi. Pedia d kullanıyoruz. Kaç damla d vit veriyorsun yükseltti mi?

Gün boyu miniğine anneanne babaanneden yardım almadan tek başına bakan var mı? Enerjiniz ne durumda😊 Eşim işten gelene kadar tekim, yoruluyorum ama daha çok oğlum sıkılmadan farklı oyun aktivite ne yapabilirim diye düşünüyorum. Tv- telefon yok. Tv gün boyu kapalı. Gününüz nasıl geçiyor? Yorulmak normal mi ben mi yaşlandım, yorulunca kendime çok kızıyorum yetersiz misin diye.

Bizim de şişe bitene kadar d vitamini devam dedi hatt korona dönemi kullanmak iyi olur dedi. Pedia d kullanıyoruz. Kaç damla d vit veriyorsun yükseltti mi?
Biz ocean’a geçmiştik, pedia-d kısa süre kullandık. Bir puf veriyorum, 1 yaşından beri 600’lük. Kaç damlaya eşit bilmiyorum canım.

Gün boyu miniğine anneanne babaanneden yardım almadan tek başına bakan var mı? Enerjiniz ne durumda😊 Eşim işten gelene kadar tekim, yoruluyorum ama daha çok oğlum sıkılmadan farklı oyun aktivite ne yapabilirim diye düşünüyorum. Tv- telefon yok. Tv gün boyu kapalı. Gününüz nasıl geçiyor? Yorulmak normal mi ben mi yaşlandım, yorulunca kendime çok kızıyorum yetersiz misin diye.
Ben de tek bakıyorum ama cok yorucu kemiklerim belim agriyo d vitamini basladım kendime.O uyurken yemek yapiyorum evi topluyorum.Yemek yapiyorum derken genelde tek çeşit basit şeyler çoğu zaman kahvalti yapiyoruz.Haftada bir temizlik yapiyorum eşim evde olunca tabi o günler aşırı geriliyorum bakamıyor genelde tartışıyoruz :( Çocuklu yaşam hem güzel hem yorucu. Etkinlik konusu beni de dusunduruyor,çok çabuk sıkılıyor çünkü bizimki.Instagramdaki etkinlikleri görüyorum güzel şeyler var ama onları yapacak enerji yok bide herseyi ağza alıyor cesaretim yok açıkçası

Ben de tek bakıyorum ama cok yorucu kemiklerim belim agriyo d vitamini basladım kendime.O uyurken yemek yapiyorum evi topluyorum.Yemek yapiyorum derken genelde tek çeşit basit şeyler çoğu zaman kahvalti yapiyoruz.Haftada bir temizlik yapiyorum eşim evde olunca tabi o günler aşırı geriliyorum bakamıyor genelde tartışıyoruz :KK43: Çocuklu yaşam hem güzel hem yorucu. Etkinlik konusu beni de dusunduruyor,çok çabuk sıkılıyor çünkü bizimki.Instagramdaki etkinlikleri görüyorum güzel şeyler var ama onları yapacak enerji yok bide herseyi ağza alıyor cesaretim yok açıkçası
Benim de kemiklerim ağrıyor özellikle ayaklarımın üst kısmı. Bir de gece uykusuz kalmışsam daha çok ağrıyor. Uyurken uyanır diye yapamıyorum😀 Bir de yavaş yavaş tek başına oynayabilmeyi öğrenmesi lazım nasıl yapıcam bilmiyorum.

Benim de kemiklerim ağrıyor özellikle ayaklarımın üst kısmı. Bir de gece uykusuz kalmışsam daha çok ağrıyor. Uyurken uyanır diye yapamıyorum😀 Bir de yavaş yavaş tek başına oynayabilmeyi öğrenmesi lazım nasıl yapıcam bilmiyorum.
Bizimki kanepelere merak saldı korkuyorum tek bırakmaya 2 gün önce tuvalete gidip gelip bir baktım ki kanepede ayakta duruyor neyseki düşmedi.Kendisi de tek kalmıyor pek hemen yanıma geliyor

Bizimki kanepelere merak saldı korkuyorum tek bırakmaya 2 gün önce tuvalete gidip gelip bir baktım ki kanepede ayakta duruyor neyseki düşmedi.Kendisi de tek kalmıyor pek hemen yanıma geliyor
Bizimki de koltuğa tırmanıyor🤦‍♀️ Hep gözümün önünde ama yanında dururken babası işten geldi mi diye pencereden bakayım dedim ne ara çıktıysa koltuktan geri geri kafa üstü halıya düştü. Bir de yanındayım yani 2 saniyede çıkmış. Hiç gözünün önünden ayırmamak gerekiyor. Evde her türlü güvenliği aldık ama nerede tehlike var oraya gitmeye çalışıyor Allah korusun.

Ben de nasıl yaptım bilmiyorum ama bilge kendi başına oynuyor 🙈 mutfakta isim varsa gelip çekmeceleri, dolapları karistirmasina izin veriyorum. Ya da bilgisayarda isim varsa salonda kendi takılmasına izin veriyorum. Oyuncaklar hep ortada zaten. Geçen tek çorapları attığım karton bir kutu vardi, getirdim, döktü saçtı yarım saat oynadı. Etraf dağılır diye düşünsem sürekli tetikte olmam gerekir ve bu beni daha çok yoruyo. Bırakıyorum dagitsin, sonra toplarım diye dusununce kafam daha rahat oluyo. Galiba ben böyle dagitsin diye biraktikca kendi kendine takilmayi öğrendi 🤪

Ben de nasıl yaptım bilmiyorum ama bilge kendi başına oynuyor 🙈 mutfakta isim varsa gelip çekmeceleri, dolapları karistirmasina izin veriyorum. Ya da bilgisayarda isim varsa salonda kendi takılmasına izin veriyorum. Oyuncaklar hep ortada zaten. Geçen tek çorapları attığım karton bir kutu vardi, getirdim, döktü saçtı yarım saat oynadı. Etraf dağılır diye düşünsem sürekli tetikte olmam gerekir ve bu beni daha çok yoruyo. Bırakıyorum dagitsin, sonra toplarım diye dusununce kafam daha rahat oluyo. Galiba ben böyle dagitsin diye biraktikca kendi kendine takilmayi öğrendi 🤪
Ertaf dağınık zaten valla hiç umurumda değil😀 çekmece karıştırmayı seviyor ama açıp kpattığı için eli sıkışır diye korkuyorm. Karton kutuyu bi deneyeyim😀 Gece 100 kez uyanıyor asıl beni yoran o😞

Oğlum kanepeden atlamayı öğrendi ya birkaç gündür
Çıkıyo hopp aşağı atlıyor
Ne korkuyo ne de ağlıyo

Dışarda çok güzel yürüyor
Sanki tüm yaz gezmiş gibi 🤦🏻‍♀️
Dışarı lafı geçince ayakkabılarla kapıda 😁
Mont isteme şekli apayrı zaten

İlk kez pırasa ve lahana yedi mevsimi geldiği için
Sonuç Bayıldık 😎

Oğlum kanepeden atlamayı öğrendi ya birkaç gündür
Çıkıyo hopp aşağı atlıyor
Ne korkuyo ne de ağlıyo

Dışarda çok güzel yürüyor
Sanki tüm yaz gezmiş gibi 🤦🏻‍♀️
Dışarı lafı geçince ayakkabılarla kapıda 😁
Mont isteme şekli apayrı zaten

İlk kez pırasa ve lahana yedi mevsimi geldiği için
Sonuç Bayıldık 😎
Maşallah ona🥰 Lahanayı nasıl yaptın sarma mı?

Cok yorulmali...su siralar bende isyanlardayim.hani rahat edecektik diye...
koltuklara tirmanmayi ogrendi lavaboya dahii birlikte gidiyoruz orada vileda artk ne varsa mutfakta cekmeceler kasla goz arasinda devrilen yemekler...camasir katlamak...imkansiz yerlerde surunen camasirlar...dagilan oyuncaklar....ev dandini 😂 ve bana daginik evde afakanlar basiyor..surekli temizlik yapasim var duzenledikce ruhum aciliyor nasil psikolojideysem valla ben aciyorum bir yabanci sarki videosu var onu..20 dk falanda olsa nefes aliyorum..onu da kendisi istemeye basladi o korkutucu 😂 onun disinda surekli beni cekistirip duruyor...aktiviteler de bir yere kadar insan oturup birak kahve icmeyi kahvalti yapmayi ozluyor..velhasil imdaaat :)

Back