B Brcbrcbrc84 demiri kesti doktor, dvit devam dedi tahlillerden sonra. Ben biberon mamasını da bıraktım, korkuyorum aslında Demir eksikliği olur diye. Emmeye devam.
Biz 6.aydan beri demir kullanmiyoruz kabizlik nedeniyle kesmisti doktor. ek gida guzel gidiyorsa bir bebekte demir eksikligi soz konusu olmaz demisti nitekim 1yasta eksiklkk falan yasamadik..her gun etini et suyunu verirsen hic korkma.. daaaaa mamayi nasil kestin ya bizimki acikiyor gece vermesem ortaligi ayaga kaldirir

Bizimki de ayni akka bi diyor direk ve el sallamaya basliyor disarda da o kadar mutlu ki hic eve gelmese hatta yolda beni birakip arkasina bile bakmadan gidiyor anne falan umrunda degil gezentinin..bizimki de barbunyayi cok sevdi dün.lahanayi denemedim henuz ama kvde sarmasini yemistik

Ya aylarca uyumadigimi yeni farkediyorum. Bizim uykular düzeliyor gibi. Uykusu gittikçe derinleşiyor. Darısı başınıza bunu umut var demek için yazdım benimki de masanın altına girip çıkmayı çok seviyor, bir kaç kere kafasını çarptı, şimdi kafana dikkat et diyince dizlerini kırıp paytak paytak çıkıyor masanın altından, ama iyi oldu "dikkat et" i anlamaya başladı.

Ben de anlasın diye bir gün serbest bıraktım kafasını çarpınca kafanı mı çarptın dedim elini kafasına vurup bir de masaya vuruyor kafamı vurdum diye
2 ay önce 1 ay boyunca uykusu düzene girmişti. Yeni diş gelene kadar böyle dedim. Yeni dişler çıktı, 2 ayda 4 diş çıktı köpek ve azılar. Şu an görünürde diş yok ama uykusuzluk devam. Dün ilk kez gece uykusuna direndi ve sabah 5:30 ayaktayız

Ahahah ya bacak kadar boylariyla dertlerini nasıl anlatıyorlar... Acayip bir hayranlık duyuyorum bebeklere ya işte 2 ileri 1 geri, biraz iyi biraz kötü... Onumuzdeki 70 yıl böyle geçecek herhalde (105 yıl yaşamayı planlıyorum da )

Kizlar bir de telefondan Google a at yazınca 3d gerçek boyutta bir at çıkıyor. Başka hayvanlar da var. Tam anlatamadim ama siz bir deneyin ne demek istediğimi anlarsınız Bilgeye çizgi film izlemiyorum ama bu hayvanları gösteriyorum acayip dikkatini çekiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-25-14-57-27-678_com.android.chrome.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 16
105 yıl az ama 120 daha iyi değil mi çocuklarımızla, eşimizle ailemizle nice sağlıklı yıllarımız olur inşallah
Aynen dertlerini çok güzel anlatıyorlar. Mesala bugün beşiğine bırakıp mutfağa gittim iki dk sonra ses geldi ağladı yanına gittim kafanı mı çarptın, nereye dedim, duvara vurdu çarptım diye. Merak ettim kameradan baktım, kendi kendine havaya bakıp gıdısını açıyor biri gıdıklasın diye Gıdı gıdı oyunu diyoruz biz buna ben gıdıklayayım diye yukarı bakar gıdıklayınca kıkır kıkır güler Artık kim gıdıklayacaksa yukarı bakınca gıdıklayalım diye kafasını çarpmış duvara şapşik

Güzelmiş tv-tablet yok ama fotoyu göstersem telefonu isteme tehlikesi var, malum tutturma dönemleri

Evet ya hani rahat edecektik Ana en azından gece uykularınız düzenli dimi şanslısın

Ben de gece mama vermeyi bıraktım icmiyordu her seferinde yapıp dokuyordum şimdi sadece su içip uyuyor.Gece beslenmesi bir noktadan sonra alışkanlık yapıyor herhalde bizimki biberon ve memeye hiç düşkün olmadı iyi oldu bırakması

Ay super.bizimkisi biberon bagiimlisi sanirim:) aksam 8de misil misil uyur icip 12de mama diye uyanir simdi bu sira 4 5 6civarinda da istiyor da vermiyorm ama cidden acikiyor da olabilir cunku biz biraz yeme konusunda fazla yiyoruz

Bunu daha önce sordum mu bilmiyorum Uykular düzenli mi gece kal kez uyanıyor kaçta yatıyor bir aydınlatıverin beni

Bizim genelde 3-4 kez uyanıyor 3 azı dişi bir arada çıkıyor hepsinin ucu var gerisi yok çok nadir de olsa 1 yada 2 kez uyandığı da oluyor.
Maşallah o zaman rahat çıkarıyor dişleri azı olmasına rağmen. Bizim azılar çıkarken ağlayarak uyandırdı calpol vermiştim

Maşallah o zaman rahat çıkarıyor dişleri azı olmasına rağmen. Bizim azılar çıkarken ağlayarak uyandırdı calpol vermiştim
Ben de çoğu gece calgel sürüyorum elini ağzına götürerek ağlıyor dişi agridigi belli. Jeli sürünce biraz rahatlıyor gibi.Çok rahat değil aslında bazı günler çok agresif bu aralar çok iştahsız

Calgel aldım ama daha hiç denemedim. O kadar bağırarak ağlıyordu ki azı dişlerde, calğol verdiğim an sakinleşip uyuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…