• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar oğlum hala kendi başına yürümüyor. Koltuklara çıkıp iniyor, yürüme oyuncağını alıp yürüyor, ama kendi başına yürümüyor, iki üç adım attı bıraktı. Acaba yeterince motive etmiyor muyum? Var mı bizim gibi?

Kızlar oğlum hala kendi başına yürümüyor. Koltuklara çıkıp iniyor, yürüme oyuncağını alıp yürüyor, ama kendi başına yürümüyor, iki üç adım attı bıraktı. Acaba yeterince motive etmiyor muyum? Var mı bizim gibi?
Benimki de uzun sure yuruyebilecegi halde kendi basina yurumedi. Sonra bir gun elinde cubuk gibi seyler vardi, uzun ince. Onlari tutarken elinden tutuyoruz sandi, yurumeye basladi. Bir iki onlari verdim eline boyle, sonra birden yurumeye basladi. O gunden beri tutamiyoruz. 😆 Belki sen de boyle deneyebilirsin.

Kendine güvenene kadar yürüyebildiği halde yürümüyorlar. Bizimkinin de cesareti olmadığı için yürüyebildiği halde yürümüyordu. Hep kendini garantiye almaya çalışıyordu. Üstüne gitmedim, zamanı var dedim. Sonra birden kendi kendine yürüdü. Bu arada kendine güvenmesi 1 ayı bulmuştur.

Evet canım vicco mağazasında bayaa bir model denedik. Ben bu modeli internette de görüp beğenmiştim ama orda başka modeller de denedik. Malesef spor ayakkabı tarzı olmadı şimdilik, ilkbaharda o da olur diye düşünüyorum. 20 numara oldu bize. Önünde hafif bir boşluk kalması gerekiyormuş. Biz de Mart ayından beri ilk kez AVM’ye gittik, vicco mağazası Gaziemir optimum’da var. Siz nerdesiniz bilmiyorum ama İstanbul ise gerçekten riskli. Sabah erken saatlerde gidilebilir belki hafta içi. İkinci ürün indirimli oluyordu, biz de ev pandufu aldık, 21 aldık onu, kalın çorapla giyer fln diyerek. Şuan tam anlamıyla yürümediği ve hala emeklediği için onu henüz giymiyor. İnternetten birkaç numara alıp uymayanı geri yollayabilirsin aslında, iade koşullarına bakarak.
Ayakkabı için numara seçmeye çalışıyorum. Senin miniğin de ayakları tombuldu🥰 Ayağını ölçtüm 13,5 cm ama mağazadan mağazaya farkediyor. 20 numara giyiyorsa ayağı kaç cm ölçtün mü? Belki seçim yapmama yardımcı olur.

D vitamini vermeye devam ediyor musunuz? Bu arada dişler ne durumda çıkmaya devam ediyor mu pıtır pıtır😀
Evet doktoru damla sayisini 5'e cikartti hatta. 2 yasina kadar devam dedi. Ozellikle pandemi doneminde devam etmek lazimmis. D vitamini koruyuculuk veriyormus. Hatta bana sen de her gun 5 damla ic dedi.

Disler cikmiyor valla. Belirti de yok. Yuzeyleri kabar kabar ama hala 7 disle hayatimiza devam ediyoruz. Gerci o kadar inatci ki...agzini acip gostermiyor, belki arkalarda dis cikmistir. 😆

Evet doktoru damla sayisini 5'e cikartti hatta. 2 yasina kadar devam dedi. Ozellikle pandemi doneminde devam etmek lazimmis. D vitamini koruyuculuk veriyormus. Hatta bana sen de her gun 5 damla ic dedi.

Disler cikmiyor valla. Belirti de yok. Yuzeyleri kabar kabar ama hala 7 disle hayatimiza devam ediyoruz. Gerci o kadar inatci ki...agzini acip gostermiyor, belki arkalarda dis cikmistir. 😆
Bize de devam dedi 1 yaş aşısı için gittiğimizde ama kaç damla kullnacağımızı söylemedi o yüzden hala 3 damla veriyorum. En iyisi msj atıp sorayım doktora.
Bizim dişler peş peşe çıkıyor ya. Kılıçları kuşandım dişleri bekliyorum dedikten sonra takvime işaret koymuşum diş huzursuzluğu başladı diye. 5 ekim sen düşün artık😂 5 ekimden beri 2 azı ve 2 köpek çıktı. Şimdi rahat ederiz dedim. İki gün uyudu sonra yine diş huzursuzluğu başladı. Alt köpekler geliyor herhalde. Bu da çıkarsa geriye son 4 azı diş kalıyor.

Bize de devam dedi 1 yaş aşısı için gittiğimizde ama kaç damla kullnacağımızı söylemedi o yüzden hala 3 damla veriyorum. En iyisi msj atıp sorayım doktora.
Bizim dişler peş peşe çıkıyor ya. Kılıçları kuşandım dişleri bekliyorum dedikten sonra takvime işaret koymuşum diş huzursuzluğu başladı diye. 5 ekim sen düşün artık😂 5 ekimden beri 2 azı ve 2 köpek çıktı. Şimdi rahat ederiz dedim. İki gün uyudu sonra yine diş huzursuzluğu başladı. Alt köpekler geliyor herhalde. Bu da çıkarsa geriye son 4 azı diş kalıyor.
Oh az kalmis, iyi tarafindan bak 😄

Ayakkabı için numara seçmeye çalışıyorum. Senin miniğin de ayakları tombuldu🥰 Ayağını ölçtüm 13,5 cm ama mağazadan mağazaya farkediyor. 20 numara giyiyorsa ayağı kaç cm ölçtün mü? Belki seçim yapmama yardımcı olur.
Ölçmedim canım mağazada denedik sadece. Ölçebileceğim bir şey yok şuan evde.

Kesinlikle, uykuya kendileri karar veriyor. Gunduz uzun uyursa aksam iyi uyumuyor. Demek ki cocugun ihtiyaci bu kadar, zorlamanin geregi yok diye dusunuyorum.
Kafasına göre takılıyorlar. Gündüz uzun uyuyup gece uyumuşluğu da var tabi nadiren😀 Ama gündüz ne kadar uyursa uyusun gece sık uyanmaları devam. Sizde gece uykusu düzeldi mi?

Benim kiz şu pilsanin yurume arkadasiyla gezindikten sonra yurudu 🤭 bir de l koltukta bir yerden bir yere gecerken oyun haline getirmistik her gecisindr aferin diye diyee...ama bizde yurume arkasinin etkisi buyuk

D vitamini vermeye devam ediyor musunuz? Bu arada dişler ne durumda çıkmaya devam ediyor mu pıtır pıtır😀
Bizim doktor 1 yaşta kan tahlili yapip demiri de d vit.de kesti hatta siseyide yeni almistim israrla hocam yeni aldim dedim (herkes verince eksiklik var gibi hissediyo insan) ama o da israrla evde bulunsun dedi🤭😂 ne diyeyim bende vermiyorum kafama göre tahlilleri onunde sonucta adamin vardir bildigi..bir daha ki kontrolde yine israrla sorarim artik🤭😂 analik = delilik

Kafasına göre takılıyorlar. Gündüz uzun uyuyup gece uyumuşluğu da var tabi nadiren😀 Ama gündüz ne kadar uyursa uyusun gece sık uyanmaları devam. Sizde gece uykusu düzeldi mi?
Hayir 😬 yaninda uyuyorum, memem hep acik, butun gece emiyor.

Back