Bunların hepsini ben de düşünmüştüm

Hava biraz daha soğuyunca alcam uyku tulumunu ama şimdiden soğudu gibi H&m de yoksa yine LCW dan alıcam artık.
Ben gecen sene h&m'nin uyku tulumunu kullandim, cok memnun kaldim. Yorgan gibiydi zaten, ustunu acti derdi yok. Bu yil indirimde 2 yas icin olani siparis ettim, asiri asiri buyuktu. Giyilecek gibi degildi, cocuk icinde kaybolur resmen. O yuzden iade ettim. Gecen sene kullandigimi denicem tekrar. O da olmazsa bir yakinim vermisti bir tulum, onunla bu kisi geciricez artik.

6. Ayda buyuk emzige gecince kendi birakmisti. O zaman sevinmistim. Simdi keske birakmasaydi diyorum benimki de memesiz uykuya gecmiyor.

Insallah canim insallah, uykusuzluktan saftim kaydi benim. Her yarim saat bir saate uyaniyor meme istiyor.
Ya galiba uyanmalarin memeyle alakasi yok. Ben de emzirerek uyutuyorum. Baska turlu uyumuyor ama 2 haftadir uyuduktan sonra daha az uyanir oldu, uyaninca da emip tekrar uyuyor. Yani diyecegim su: bu bebeler uyanacaksa her halukarda uyaniyorlar. Uyanmayacaklarsa da uyanmiyorlar. Umarim sizin uykular da iyilesir.

Ben de bulursam alıcam hm nin tulumunu. Bir uyku tulumu şart oldu. Dün üstüne penye battaniye örttüm atmış üstünden gece

Canım diş sıkıntısı bunlar ve hesaplarıma göre 2 hafta sürüyor bu yarım saatte bir, saat başı uyanmalar. Dişleri patlayınca biraz daha rahat ediyor.
Evet, bu disler bayagidir zorluyor hala patlamadi. Diliyle surekli yanagini sisiriyor, agzinda gezdiriyor. Diline geliyor galiba kabariklik ama hic kontrol ettirmiyor.

Ben de bulursam alıcam hm nin tulumunu. Bir uyku tulumu şart oldu. Dün üstüne penye battaniye örttüm atmış üstünden gece
Benimkini hic ortemiyorum, hemen uyaniyor. Ya da donerken ayagina dolaniyor uyaniyor. Yazin bile hep uyku tulumu giydi yazlik olanlardan. Cunku klimada uyudu hep, hala da oyle.

Daha önce sordum mu bilmiyorum, çok zorlayan gecelerde calpol vermeyi denedin mi?
Veriyorum ama genelde gunduz. Gece cunku sadece uyaniyor, aglama yok...ama gunduz cok mizmiz oldugunda, agrisi oldugunda veriyorum. Hatta bu ara cok sık verdim galiba. Bazen gece yatmadan da verdigim oluyor ama uyanmasinda bir degisiklik olmuyor.

peki bu bize sarma olayını napıcaz ya etrafta kimse yok olanlarla da görüşmek şu dönemde ayrı tantana sürekli sarıyor bana ve ben psikolojik bir yorgunluk yaşıyorum sanırım bir evin içinde dönüp duruyoruz peş peşe
oyunlar hep hoplama zıplama v.s. arada tvde çocuk şarkıları açıyorum o zaman bi keyif var onun dışında sürekli vizirdama modu

Bir bilsemmmmm, ise basliyorum ve online nasil yapacagim bilmiyorum. Bakici ariyorum ama beni gordugu anda yine bana sarar. Nasil olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…