Bizim alt kat da yakmıyor ya hem gürültü hem yakmaz derken safi zarar
Lcw yı biraz büyük almıştım sonra fermuar kısmı boynuna batıyordu. Fermuarın ucunun yönünü aşağı getirsem de bir bakıyorum yine dönmüş gıdıya çeneye batıyor. Boynu üşümesin diye yukarı kadar çektiğim için böyleydi gerçi ama keşke boyun kısmı çıtçıtlı olsaydı dedim.
Ben gecen sene h&m'nin uyku tulumunu kullandim, cok memnun kaldim. Yorgan gibiydi zaten, ustunu acti derdi yok. Bu yil indirimde 2 yas icin olani siparis ettim, asiri asiri buyuktu. Giyilecek gibi degildi, cocuk icinde kaybolur resmen. O yuzden iade ettim. Gecen sene kullandigimi denicem tekrar. O da olmazsa bir yakinim vermisti bir tulum, onunla bu kisi geciricez artik.
Kızlar emziksiz uykuya dalamıyor bizimki eskiden dalinca ağzınıdan atardi şimdı atmıyor çok emmis oluyor gece boyunca biraktiraniz var mı emzigi? dişlerini bozar diye korkuyorum ama çok meraklı ya nasıl biraktiracam düşünüyorum açıkçası
Ya galiba uyanmalarin memeyle alakasi yok. Ben de emzirerek uyutuyorum. Baska turlu uyumuyor ama 2 haftadir uyuduktan sonra daha az uyanir oldu, uyaninca da emip tekrar uyuyor. Yani diyecegim su: bu bebeler uyanacaksa her halukarda uyaniyorlar. Uyanmayacaklarsa da uyanmiyorlar. Umarim sizin uykular da iyilesir.
Ben gecen sene h&m'nin uyku tulumunu kullandim, cok memnun kaldim. Yorgan gibiydi zaten, ustunu acti derdi yok. Bu yil indirimde 2 yas icin olani siparis ettim, asiri asiri buyuktu. Giyilecek gibi degildi, cocuk icinde kaybolur resmen. O yuzden iade ettim. Gecen sene kullandigimi denicem tekrar. O da olmazsa bir yakinim vermisti bir tulum, onunla bu kisi geciricez artik.
Evet, bu disler bayagidir zorluyor hala patlamadi. Diliyle surekli yanagini sisiriyor, agzinda gezdiriyor. Diline geliyor galiba kabariklik ama hic kontrol ettirmiyor.
Benimkini hic ortemiyorum, hemen uyaniyor. Ya da donerken ayagina dolaniyor uyaniyor. Yazin bile hep uyku tulumu giydi yazlik olanlardan. Cunku klimada uyudu hep, hala da oyle.
Evet, bu disler bayagidir zorluyor hala patlamadi. Diliyle surekli yanagini sisiriyor, agzinda gezdiriyor. Diline geliyor galiba kabariklik ama hic kontrol ettirmiyor.
Veriyorum ama genelde gunduz. Gece cunku sadece uyaniyor, aglama yok...ama gunduz cok mizmiz oldugunda, agrisi oldugunda veriyorum. Hatta bu ara cok sık verdim galiba. Bazen gece yatmadan da verdigim oluyor ama uyanmasinda bir degisiklik olmuyor.
peki bu bize sarma olayını napıcaz ya etrafta kimse yok olanlarla da görüşmek şu dönemde ayrı tantana sürekli sarıyor bana ve ben psikolojik bir yorgunluk yaşıyorum sanırım bir evin içinde dönüp duruyoruz peş peşe
oyunlar hep hoplama zıplama v.s. arada tvde çocuk şarkıları açıyorum o zaman bi keyif var onun dışında sürekli vizirdama modu
peki bu bize sarma olayını napıcaz ya etrafta kimse yok olanlarla da görüşmek şu dönemde ayrı tantana sürekli sarıyor bana ve ben psikolojik bir yorgunluk yaşıyorum sanırım bir evin içinde dönüp duruyoruz peş peşe
oyunlar hep hoplama zıplama v.s. arada tvde çocuk şarkıları açıyorum o zaman bi keyif var onun dışında sürekli vizirdama modu