Ahahajah bilmiyordum şimdi baktım rockçı serpile Alt kattakinin çocuğu böyle koşuyor durmuyor bağırıyorBizimki büyüyünce nasıl olur bilmem
Köye giymeyi denedim ama 1+1 ev yaptılar kalmayı düşünmüyorlardı korona çıkınca kaldılar. Anneanneme sırayla bakıyorlar sıra annemde ve şu an oraya gitsem kalabalık olur. Buna rağmen gittim ama anneannem gece saat başı tuvalete çıkıyor şekeri var kadın napsın. Ama her çıktığında bizimki uyanacak diye ben tedirgin oluyorum. Açıkçası orada daha çok yoruldum evden.
Bu arada azı dişler çıktı mı sizin? Çok zor azı ya ikisi birden geliyor.

Kızlar doğum günü pastası için düşünceniz nedir? Aklınızda bir figür vs var mı nasıl yaptıracaksınız ya da siz mi yapacaksınız?

Kızlar doğum günü pastası için düşünceniz nedir? Aklınızda bir figür vs var mı nasıl yaptıracaksınız ya da siz mi yapacaksınız?
Naked cake tarzı düşünüyorum şeker hamurlu pastalardan hoşlanmıyorum sırf görüntüden sebep ekstra para ve kimsede yemiyor şeker hamurunu.
Pastayı kendim yapmak isterdim fakat buna zaman bulacağımı sanmıyorum pastaneyle anlaşacağım

Biz de seker hamuru yaptirmayacagiz. Normal yas pasta siparisi verecegiz. Nasil olsa kendi de yiyemeyecek. Buyudugunde figurlu pastalar yaptiririz kendi istegine gore.

Yemek için değil de sırf fotoğraf için anı olarak güzel bir pasta yaptırmak istiyorum. Yemeye cesaretim yok

Kizlar baby center diye bir uygulama var (ingilizce) bugun okudugum yazida cok hosuma giden bir fikir vardi sizinle paylasmak istedim. 1. Yas gununde bebege yetiskin olculerinde bir kiyafet giydirerek foto cekmek. Bu fotoyu her yil ayni kiyafetle cekip, bebisin nasil buyudugunu belgelemek. Brn yapacagim belki sizin de ilginizi ceker diye paylasmak istedim

Yok canim ya bir pastaya o kdr para sacmak istemiyorum acikcasi2 katli faln gerek yok soyle biraz renkli sirin bir seyler alacagiz liva'dan gelen arkdslarimizada cheesecake cupcake yapacagim zaten pek kimse.olmayacak malum :)

Eklentiler

• Screenshot_20200827-165826_Chrome.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 31
ne giydireceksin ya bu kiyafeti secmekte onemli uzun soluklu bir sey olmasi lazim.fikir cok iyi bende yapayim

Yok canim ya bir pastaya o kdr para sacmak istemiyorum acikcasi2 katli faln gerek yok soyle biraz renkli sirin bir seyler alacagiz liva'dan gelen arkdslarimizada cheesecake cupcake yapacagim zaten pek kimse.olmayacak malum :)
Bu pastalar güzelmiş Ya katlı düşünmüyorum en fazla senin bu görseldeki boyutta olur ama ne bileyim şöyle uzay mekiği falan geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…