- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Canım nasıl oldu kuzu?Hatirlatma dozu var, 1 yil sonra galiba.bir yandan da kurtuldugumuza seviniyorum ama cok acaip bir asiymis gercekten.
Amin canım benim inşallahCanını ne sıktıysa inşallah önemli bisey degildir canim rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin maşallah minik tospaya benim minnak kızım da 10 aylık olmasına 2 gün kala birden bir güven geldi basladi yürümeye şimdi evin her tarafını turluyor bizde öpüyoruz sizi görüşürüz canim
Özel hayatımda biraz stresliydimne oldu gülen yüzümüz solma sen
bizde ilk yürüyen kahramanımızı öperiz
biz henüz tırmanma aşkımızı aşıp genel yürüyüşe geçemedik...
2 adım pat durumundayız
evde bi koltugumuzun yastığı var geometrik şekilli o yastığa bayılıyor nerdeyse 1 aylıktan beri
# yazayim da unutmayim
ÇOk şükür iyiyim canım sen nasılsınNoldu iyi misin?
Çok istiyorsa yanlardan aldırabilirsin canım çok tatlı oluyor emin olSenin de bayramın kutlu olsun.Sağlıkla ilgili değildir umarım.saçlara eşim takmış keseyim de gür çıksın diyo ama benim hiç kestiresim yok zaten kel dogdu yeni yeni uzadı saçları bir de durmaz izin vermez diyorum bakalım yaşını doldursun da bakarız diyorum ☺
Allah korusun ne pislik adamlar var ya. Nasıl öğrendin vurulduğunu kadın ölmedi o zaman. Yani inşallah ölmemiştir.Özel hayatımda biraz stresliydim
Neyse geldi geçti
Ama kk da bi arkadaş vardı onun acı haberi beni etkiledi
Kocası denen pislik annesiyle karısını tüfekle vurmuş.
Kızla konuşurduk burda denk geldikçe
O yüzden şimdi kk ya gelince direkt bu olay geliyor aklıma
Çok üzüldüm.
Kimi bebek battaniyesine bağımlı oluyo
Sizinki yastığa demek ki
Bizde sizi çok öpüyoruz canım
Çok teşekkür ederim
Evet terletiyor.travel sistem bebek arabamızda minik yatak gibi aparat vardı onu daha çok kullandık açıkçası orda oturdu oynadı uyudu
Zararlı biliyorum ama yolculukta mecbur kaldık bizimki de huysuzlandi cogu zaman uykuda olmasına rağmen. Evde de babamız akşamları tv açıyor tvye çok meraklı değil ama ekran maalesef ki var hayatımızda.
Biraz daha iyi gibi simdilik. Insallah gecmistir. Saol canim.Canım nasıl oldu kuzu?
yok canım o yol da göstermedim sabrettim sıktım dişimi ama hata yaptim bence çünkü koltukta oturmasi daha önemli tepemde geldi 9 saat...Alanya istanbul arası da çok yaa.. Bizşm gittiğimiz en uzun mesafe şu ana kadar 100 kmonda da arabada uyanınca avutana kadar canım çıkıyor 3 saatlik yola gidicem diye kara kara nasıl avuturum diye düşünüyorum. 9 saat iyi cesaret valla mecbur göstermişsin o yolda artık. Eve geldiğinde teli unutmuştur inşallah
aynen ben kapıyorum babamiz acıyor ben kapıyorum o acıyorZararlı biliyorum ama yolculukta mecbur kaldık bizimki de huysuzlandi cogu zaman uykuda olmasına rağmen. Evde de babamız akşamları tv açıyor tvye çok meraklı değil ama ekran maalesef ki var hayatımızda.
Allah kolaylık versin canımÖzel hayatımda biraz stresliydim
Neyse geldi geçti
Ama kk da bi arkadaş vardı onun acı haberi beni etkiledi
Kocası denen pislik annesiyle karısını tüfekle vurmuş.
Kızla konuşurduk burda denk geldikçe
O yüzden şimdi kk ya gelince direkt bu olay geliyor aklıma
Çok üzüldüm.
Kimi bebek battaniyesine bağımlı oluyo
Sizinki yastığa demek ki
Bizde sizi çok öpüyoruz canım
Çok teşekkür ederim
Bizim baba da tv ye çok meraklı ama oğlum uyumadığı zaman açtırmıyorum tv yi. Şöyle bir çözüm bulmuş eşim: sabahları haberleri izlemek istiyor mesela tv açık olmadığından telefonundan açıp telefonu ters çevirip uzak bir yere koyuyor sesi yetiyor haberler içinZararlı biliyorum ama yolculukta mecbur kaldık bizimki de huysuzlandi cogu zaman uykuda olmasına rağmen. Evde de babamız akşamları tv açıyor tvye çok meraklı değil ama ekran maalesef ki var hayatımızda.
biz master chef olacaz topumuzBizim baba da tv ye çok meraklı ama oğlum uyumadığı zaman açtırmıyorum tv yi. Şöyle bir çözüm bulmuş eşim: sabahları haberleri izlemek istiyor mesela tv açık olmadığından telefonundan açıp telefonu ters çevirip uzak bir yere koyuyor sesi yetiyor haberler için
Yok canim biz kizamikta baya yasadik..menenjitte pek sorun olmadi ilk dozda bakalm insallah 2.de oyle atlatiriz ama kizamik cok huzursuzluk yapti bizr
Bizim oto koltugunda camdan disariyi goruyor yuksek sbasta yadirgadi donuste baktim yolu izliyor,etrafa bakiyor..yatis pozisyonunu pek sevmedi oturur vaziyette uyudu ondn sonra yatirdim.. aksam uzeri ciktik 6 7 gibi 8de uyku saatiydi bi gece 10da uyandi dunyayi biraz dar ettti o esnada verdim telefon valla yapacak bir sey yok o da kesmedi arkaya gectl emzirdim ama gece cikmak mantikli olmus rahat rahat geldik..telefon cok sıkısrsam veriyorm ama cocuk sarkilari aciyorum yolda o da...gunduz tv acmiyorum muzik aciyorm yine orda dans eden hayvanlar vs goruyorrsa goruyor...Arka koltuğa geçtim deyince şaşırdım ön koltuk hayal banaAraba koltuğunda bile sıkılıp kucak istiyor. Doğru değil biliyorum ama çok ağladığı için kucağına alıyorum. Sonra kucakta da sıkılıyor durmuyor
İiyim o haberi ben de duydum çok üzüldümÇOk şükür iyiyim canım sen nasılsın
Sağol teyzesiAmin canım benim inşallah
Oyy maşallah miniğime Rabbim nazarlardan saklasın
Maşallah kuzuyaGünaydın
Bi haftadır uykular sarpa sardı
Gece gündüz emiyo maşallah
Üst yanlar uzuyor onun ağrısı ve alt yan dişler çıkmadı onun huzursuzluğu var
Kızım kardeşinin yürüdüğünü gördükçe hemen bana söylüyor ve gidip ona sarılıyo sevinçten❤
Komşumuzun bebeği oldu o kadar küçük geldi ki gözüme
Tam zamanında doğurmuşum dedim kendi kendime
Üçüncü çocuk fikrini düşünemediğimden hep bunlar
Doğum günü planlarınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?