Senin de bayramın kutlu olsun.Sağlıkla ilgili değildir umarım.saçlara eşim takmış keseyim de gür çıksın diyo ama benim hiç kestiresim yok zaten kel dogdu yeni yeni uzadı saçları bir de durmaz izin vermez diyorum bakalım yaşını doldursun da bakarız diyorum ☺Bu ara siteye uzaktan bakmakla yetiniyorum. Olan bi olay sonucu hiç giresim yok kk ya.
Biraz stresli günler geçiriyorum.
Geçici bir durum elbette sabrediyorum.
Arefe günü ilk kez oğlumun saçlarını yanlardan kestirdik
Çok değişik geliyo hala gözüme.
Düşe kalka yürüyoruz
Herkesin bayramını kutluyorum
Rabbim daha güzel bayramları görmeyi nasip etsin sevdiklerimizle inşallah
Maşallah minik kuzularımıza hepsini öpüyo bu teyzesi
ben bişey kullanmadim ama biz de neler çektik o üst dişlerdenMerhaba kızlar üst dişleri çıkarması çok zormuş ya 2 haftaoldu zorluyo çıkmadı hala dün gece çok ağrısı vardı uyuyamadı nurs harveys diş jeli sürdüm pek faydası olmadı calpol verdim ancak uyuyabildi sizlerin diş ağrısı için kullandığınız şeyler var mı?
Calgel aldıracam bugün akşama çok ağrısı olursa sürerimben bişey kullanmadim ama biz de neler çektik o üst dişlerden
ağzı da hep yaraydı ona karadut pekmezi kullandım mucize gibiydi çok şükür geçti
düşün ilaçlar bile fayda etmemisti...
gece kalkmalar kaldı üst dişlerden geriye
Bizim de ust yan kesici disler çıkıyor haftalardir cikamadiMerhaba kızlar üst dişleri çıkarması çok zormuş ya 2 haftaoldu zorluyo çıkmadı hala dün gece çok ağrısı vardı uyuyamadı nurs harveys diş jeli sürdüm pek faydası olmadı calpol verdim ancak uyuyabildi sizlerin diş ağrısı için kullandığınız şeyler var mı?
hangi dişler tatlımKızlar bu diş çıkarma zor biliyorum yavruları epey yoruyor ama bu analar nolacakk
İki çocuk falan olsa napardım diyorum
Uykusuzluk çok zor ya
İki gün boyunca ateşlend
Ateş düştü şükür kafası hala sıcaklıyor ara ara
Ama beni en çok yoran Yakamdan inmiyor
Herkese ve herşeye ağlıyor
Hani annem falan alıp oyalasa da uyusam gibi bişey yok denecek kadar az
Babasıyla bile uyumuyor artık
Mecbur yanıma aldım o kadar ağlayarak uyanıyor ki meme ağzına girmeden geri dalmıyor
Ateşli diye bol su vermeye çalıştım ama gece biberonu görünce nasıl ağlama var ya illa meme illa meme
Elimden geldiğince şurup vermemeye çalıştım iki günde 3 kere verdim çünkü şunu farkettim bizim de güce ihtiyacımız var
Çocuk ateşi düşünce biraz uyuyor ben de o sürede uyuduğum kadarıyla kalıyorum zaten
Geç mi kaldık diş çıkarmaya onun bi farkı var mı acaba
Arada vermek lazım bence yazık onlar da ağrı çekiyorlar bizim için de zor hakikaten uykusuzluk ve yorgunluk oluyo bizdeki stres eve yansıyor.2 buçuk 3 yaşına kadar da devam ediyo sanırım bu diş olayı azı disleri de zor diyolarKızlar bu diş çıkarma zor biliyorum yavruları epey yoruyor ama bu analar nolacakk
İki çocuk falan olsa napardım diyorum
Uykusuzluk çok zor ya
İki gün boyunca ateşlend
Ateş düştü şükür kafası hala sıcaklıyor ara ara
Ama beni en çok yoran Yakamdan inmiyor
Herkese ve herşeye ağlıyor
Hani annem falan alıp oyalasa da uyusam gibi bişey yok denecek kadar az
Babasıyla bile uyumuyor artık
Mecbur yanıma aldım o kadar ağlayarak uyanıyor ki meme ağzına girmeden geri dalmıyor
Ateşli diye bol su vermeye çalıştım ama gece biberonu görünce nasıl ağlama var ya illa meme illa meme
Elimden geldiğince şurup vermemeye çalıştım iki günde 3 kere verdim çünkü şunu farkettim bizim de güce ihtiyacımız var
Çocuk ateşi düşünce biraz uyuyor ben de o sürede uyuduğum kadarıyla kalıyorum zaten
Geç mi kaldık diş çıkarmaya onun bi farkı var mı acaba
Tetagil kullandım bitkisel. Sonra baktım uyumuyor çok huzursuz ağlıyor calpol vermiştim öyle uyumuştu.Merhaba kızlar üst dişleri çıkarması çok zormuş ya 2 haftaoldu zorluyo çıkmadı hala dün gece çok ağrısı vardı uyuyamadı nurs harveys diş jeli sürdüm pek faydası olmadı calpol verdim ancak uyuyabildi sizlerin diş ağrısı için kullandığınız şeyler var mı?
Emekleyince işler zorlaşıyormuş cidden. Şu çitlerden almayı denesen? Ben aldım, gerçi küçük geldi bir tane daha almalıyım ama iki dk mutfağa gideceksem işe yarıyor.hangi dişler tatlım
valla kim ne derse desin tek başına çocuk büyütmek çok zor çok fena
Allah sağlık versin
öyle etrafında bin kişiyle büyütenler de millete yap yap 2.yi 3. 'yu der
bizim 2 gündür fena değil gece uykusu biraz biraz döneceğiz sanırım eskiye inşaallah
ancak biz de de düşmeler geri geldi
çünkü artık çok hızlı çıkıyor koltuk tepelerine
örneğin dün evdeki yucca çiçeğinin yaprağına asılıp tarzan gibi yaprak bi yana vera bi yana düştü baya sakinlestirmeye calistilar beni çünkü elim ayağım boşaldi sadece 1 ya da 2 saniye gözümün önünde yaprakla yere indi
şimdilerde fransız balkonlara kafam takık
evimiz 9. kat
yükseklik ürpertici
fransız balkon demirlerindeki aralık beni korkutuyor
vera çok gözü kara herşeye dalıyor
bir de bu ara kendini surekli bi arkaya atma durumunda
yemek desen ayrı hikaye agzina kaşığı soktugumda bbbb yapiyor kafayı çeviriyor ya da kaşığa vuruyor
ama gel gorki kendine zarar vermesi dışında beni hiçbiri yormuyor
masa altları burnunu ve küçük kafasını bi yerlere sokmak favorisi
Oooo biz 11 aydır geceleri kalkıyoruz saat başıCalgel aldıracam bugün akşama çok ağrısı olursa sürerimgece kalkmaları mı umarım öyle bir şey olmaz bizde
Ya 2. ya da 3. yü peş peşe yapanların kesin bebeği kolay bebektir gece kesintisiz mışıl mışıl uyur sabah uyanır falanhangi dişler tatlım
valla kim ne derse desin tek başına çocuk büyütmek çok zor çok fena
Allah sağlık versin
öyle etrafında bin kişiyle büyütenler de millete yap yap 2.yi 3. 'yu der
bizim 2 gündür fena değil gece uykusu biraz biraz döneceğiz sanırım eskiye inşaallah
ancak biz de de düşmeler geri geldi
çünkü artık çok hızlı çıkıyor koltuk tepelerine
örneğin dün evdeki yucca çiçeğinin yaprağına asılıp tarzan gibi yaprak bi yana vera bi yana düştü baya sakinlestirmeye calistilar beni çünkü elim ayağım boşaldi sadece 1 ya da 2 saniye gözümün önünde yaprakla yere indi
şimdilerde fransız balkonlara kafam takık
evimiz 9. kat
yükseklik ürpertici
fransız balkon demirlerindeki aralık beni korkutuyor
vera çok gözü kara herşeye dalıyor
bir de bu ara kendini surekli bi arkaya atma durumunda
yemek desen ayrı hikaye agzina kaşığı soktugumda bbbb yapiyor kafayı çeviriyor ya da kaşığa vuruyor
ama gel gorki kendine zarar vermesi dışında beni hiçbiri yormuyor
masa altları burnunu ve küçük kafasını bi yerlere sokmak favorisi
ay canim emeklemek ne ki bizimki çit mit dinlemez neler önüne koyuyorum da kâr etmiyor tarzan rıfkıEmekleyince işler zorlaşıyormuş cidden. Şu çitlerden almayı denesen? Ben aldım, gerçi küçük geldi bir tane daha almalıyım ama iki dk mutfağa gideceksem işe yarıyor.
Maşallah nazar değmesin de devam etsin inşallah. Biz de 5 6 kez uyanıyoruz uykuyu seven ben iyi dayaniyorum yine anne olmak böyle demek ki birde bugün birsürü temizlik yaptim ama son dakika aklım çıktı tuvaleti yıkamak için camasir suyu koymuştum yere birden baktim dibinde şişeye bakıyor renkli ya ilgisini çekti demek elim ayağım bosaldi çok dikkat etmek lazım ya çok kızdım kendimeOooo biz 11 aydır geceleri kalkıyoruz saat başıYeni yeni şu bir kaç gündür uyuyor gibi
Saol canım inşallah bizimki de 4-5 kez uyanıyor iyi dediğim o yaniMaşallah nazar değmesin de devam etsin inşallah. Biz de 5 6 kez uyanıyoruz uykuyu seven ben iyi dayaniyorum yine anne olmak böyle demek ki birde bugün birsürü temizlik yaptim ama son dakika aklım çıktı tuvaleti yıkamak için camasir suyu koymuştum yere birden baktim dibinde şişeye bakıyor renkli ya ilgisini çekti demek elim ayağım bosaldi çok dikkat etmek lazım ya çok kızdım kendime
Canını ne sıktıysa inşallah önemli bisey degildir canim rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin maşallah minik tospaya benim minnak kızım da 10 aylık olmasına 2 gün kala birden bir güven geldi basladi yürümeye şimdi evin her tarafını turluyor bizde öpüyoruz sizi görüşürüz canimBu ara siteye uzaktan bakmakla yetiniyorum. Olan bi olay sonucu hiç giresim yok kk ya.
Biraz stresli günler geçiriyorum.
Geçici bir durum elbette sabrediyorum.
Arefe günü ilk kez oğlumun saçlarını yanlardan kestirdik
Çok değişik geliyo hala gözüme.
Düşe kalka yürüyoruz
Herkesin bayramını kutluyorum
Rabbim daha güzel bayramları görmeyi nasip etsin sevdiklerimizle inşallah
Maşallah minik kuzularımıza hepsini öpüyo bu teyzesi
Allah bütün yavruları korusun her daim tetikte olmak lazım.Rahat ve uzun uykularımız olsun inşallah dişler çıkana kadar pek mümkün gözükmüyor bizde amaSaol canım inşallah bizimki de 4-5 kez uyanıyor iyi dediğim o yaniAman Allah korusun çok dikkat etmek lazım, geçen yatağıma aldık uyanınca sonra oyun oynarken birden fırladı aşağıya kendini atmak için, ben ayağından yakaladım Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?