Bizde aile arasi ve bir kac arkadasla kutlariz evimiz genis evde yaparim ben ya da acik hava acik bahcesi olan bir yer seklinde
Terasımız var ama çekiniyorum arkadaşları davet etmeyi. Pandemiye kadar hep terasta yapmayı planlamıştık. Daha iki ay var bakalım Bayramda gittiğimde memlekette de bahçede pasta kesmeyi düşünüyorum, hatıra kalsın.

Kızlar günaydın, pilim bitmek üzere değil pilim bitti cidden bitti Malum emekledi çok şükür, sabahtan akşama kadar koşturuyoruz tuvalete gidecek olsam güvenli diye beşiğine bırakamıyorum korkuluklardan tutunup ayağa kalkıyor, düşüp kafasını çarpar diye korkuyorum Allah korusun. Her neyse benim pilimi asıl bitiren gece Gece zaten saat başı ya sa 2 saatte bir uyanırken 2 gün önce 5 te kalktı, ondan sonraki gün 4 te kalkıp 5:30 a kadar uyumadı 5:30 da uyuttum 6 da tamamen kalktı ve dün saat 3 te kalkıp 1,5 saat uyumadı. Gündüz max 2,5-3 saat uyuyor ama ben gündüz uyuyamıyorum, çok uykusuzum, yorgunum. Nadiren 5 saat uyuduğu bir kaç gün olmuştu eskiden ve o zamanlar inanılmaz dinlenmiş ve enerjik hissediyordum ve oğlumla ilgilenme konusunda daha verimliydim. Şimdi çok bitkinim ve oğluma yansıtmasam da uykusuzluk sinir yapıyor bende.
Uzun yazdım ama ne yapmalıyım bilmiyorum uyku eğitimi aldırsam ağlatmak istemiyorum. 3 yaşına kadar uykusu düzene girmeyen varmış.

Emeklemeden once ve emeklemeden sonra hayat bizde de :) yenidogan gibide saat basi meme istiyor yara oldu gogsum artik bizin duzen hep ayni olsa istikrarli olacagimda bir memlekete gidiorum her sey dagiliyor..bizimki uyku diye besige koydugum an ya da ayagima aldigim an agladigi icin aglatmadan diye bir sey imkansiz bizde :) ben artik alistim uyku evresinde aglamasina ve takmiyorum..var gucuyle cirliyor aglamafan ziyade :)))) bazen dayanamiyorum aliyorum numara oldugunu bile bile :)))) babasi salliyorsa anneee diye agliyor ben salliyorsam besiginde ba baaaaa diye agliyo tamam kizim uyuma diyr aliyoruz bu sefer uykusu oldugu icin agliyor yanii egitimcilerin aglatmadigini hic zannetmiyorum bununla ilgili bi yazi atiyorum sana

Nasil yapiyorsun krebii
ablada var ve aşırı seviyorlar
krep tavasında 7 adet cikiyor
1su bardagi su
1su bardağı süt
3yumurta
1 ymk kaşığı sivi yag
yaklaşık 6/7 yemek kaşığı un
bi çimdik tuz

su süt unu yag ayrı
yumrtalari ayrı cirpip birlestir
benim tavam büyük kepceyle 1+0.25
incelikte yapiyorum rahat rahat löp löp löp yutuyor
yumuşacık oluyor
gayet ince /cıvık yapilirsa dişsiz ler de rahat yer
X xxyyzztt kaldiki
zeytin de
bunların çiğneme dışı yok zaten
hicbirinin korkma kontrol altinda ver oğure ogure yiyorlar önce sonra gelişiyor çevirme kaabiliyeti
korkuyorsan da bos ver verme er yA DA geç öğrenir
ben blw falan yapmadim dün siralarken bi baktim eline hurma almış ısırıyor minik minik böldüm hemen hurmayi yedi

krepleri minik minik bölüp önüne koyuyorum yiyor
oluyor yani akışta

Ayni durumdayim. Ust uste 3 saat uyursam sansli hissediyorum. Memelerim desen surekli emdigi icin yara icinde.

Uyurken ağlamıyor da gece çok uyanıyor ve bazen uyanınca 1,5 saat uyumuyor. Tamam canım at okurum birazdan.

Ayni durumdayim. Ust uste 3 saat uyursam sansli hissediyorum. Memelerim desen surekli emdigi icin yara icinde.
Gündüz uykusu iyiydi tam saatinde uyurdu ama şimdi tam saatinde uykusu gelse de direniyor aşağı inip emekleyerek kaçıyor Sürekli de emmiyor eskisi gibi ama şu gece uykusuzluk yorucu ya

E Elwing6 canim ben 30gr lor, bir yumurta sarisi, 1 dilim ekmek ve meyve puresi veriyorum her kalhvaltida. (tabi hepsini yemiyor) 1 gun yumurta sarisi diger gun 2,3 badem ya da ceviz veriyorum. bu ay ayri ayri vermeye basladim. ben yeni bir seyler vericem diye cok kasmiyorum, bence muhim olan dengeli beslenmesi, gunluk protein, vitamin vs. ihtiyacinin karsilanmasi.

selamlar, pil bitmez mi yaa biz yazliga geldik, annem, teyzem, babam, erkek kardesim, ablam hepsi ayri ayri ilgileniyor ama benim pil yine de bitik gunduz 2,5-3 saat uyuyor demissin, acaba gunduz cok uyudugu icin mi gece uykusu kaciyor? ya mesela ben uykusunu erkene cekmeye calistikca, gece daha sik uyanir oluyor ama gece 11 gibi uyursa deliksiz bir 4-5 saat uyuyor, uyaninca emziriyorum uyumaya devam ediyor. gecen hafta dis cikarirken, sik uyaniyordu. bir de gece uyaninca napiosun? ben hic konusmuyorum, direk memeye aliyorum hatta esniyorum filan

Ne bileyim ben kendim sıkıliyorum ya surekli ayni seylerden sanki cocukta sıkılmis gibi geliyor..mor erik armuttan yapiyorum eksi oluyor bazen :) muz elma armut yulaf irmik turevleri degisiyor..bugun pankek yaptim muzlu yedi mesela zeytini denegecegim farkli tatlarida alsin istiyorum aslinda yavastan

Tatilin donusu cok fena oluyorrr 4kuzeni vardi kizimim hepsi ayri oynadi ilgilendi eltim kv falan derkennnnnn ben cocugu elime alamayip ozluyordum dondüm hayat cok zor ustune bir de emekleme basladi perisan haldeyim kalabalik olmak ne guzelmis

ben meyveleri degistiriyorum aslinda avokado falan da iyi olur.

Tatilin donusu cok fena oluyorrr 4kuzeni vardi kizimim hepsi ayri oynadi ilgilendi eltim kv falan derkennnnnn ben cocugu elime alamayip ozluyordum dondüm hayat cok zor ustune bir de emekleme basladi perisan haldeyim kalabalik olmak ne guzelmis
evet ya isler gittikce zorlasiyor, yuruyunce rahatlarsin diyenler de var, esas zorluk o zaman basliyor diyenler de... ben kolaylasacagina inanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…