Kabuklarıyla mı robottan geçirdinevet canım
Tuzsuz demiBu zeytin çok güzel oğluma vermiyorum ama tadı güzel.
ne robotu kuzum elimle bölüp bölüp veriyorumKabuklarıyla mı robottan geçirdin
Tuzlu ama çok değilTuzsuz demi
Dişimiz hiç yok bizim yutamaz sankine robotu kuzum elimle bölüp bölüp veriyorum
Nasil yapiyorsun krebiiben krep yapıyorum onu seviyor
bir de yumurtalı ekmek kizartmasi(balığı
Terasımız var ama çekiniyorum arkadaşları davet etmeyi. Pandemiye kadar hep terasta yapmayı planlamıştık. Daha iki ay var bakalımBizde aile arasi ve bir kac arkadasla kutlariz evimiz genis evde yaparim benya da acik hava acik bahcesi olan bir yer seklinde
Evet soran arkadaşlara ben de öyle dedim. İkşnci yaşlarını kalabalık kutlarız inşallahCoronadan dolayı bu yıl parti yok seneye inşallah kutlarız
Emeklemeden once ve emeklemeden sonra hayat bizde de :) yenidogan gibide saat basi meme istiyor yara oldu gogsum artikKızlar günaydın, pilim bitmek üzere değil pilim bitti cidden bittiMalum emekledi çok şükür, sabahtan akşama kadar koşturuyoruz tuvalete gidecek olsam güvenli diye beşiğine bırakamıyorum korkuluklardan tutunup ayağa kalkıyor, düşüp kafasını çarpar diye korkuyorum Allah korusun. Her neyse benim pilimi asıl bitiren gece Gece zaten saat başı ya sa 2 saatte bir uyanırken 2 gün önce 5 te kalktı, ondan sonraki gün 4 te kalkıp 5:30 a kadar uyumadı 5:30 da uyuttum 6 da tamamen kalktı ve dün saat 3 te kalkıp 1,5 saat uyumadı. Gündüz max 2,5-3 saat uyuyor ama ben gündüz uyuyamıyorum, çok uykusuzum, yorgunum. Nadiren 5 saat uyuduğu bir kaç gün olmuştu eskiden ve o zamanlar inanılmaz dinlenmiş ve enerjik hissediyordum ve oğlumla ilgilenme konusunda daha verimliydim. Şimdi çok bitkinim ve oğluma yansıtmasam da uykusuzluk sinir yapıyor bende.
Uzun yazdım ama ne yapmalıyım bilmiyorum uyku eğitimi aldırsam ağlatmak istemiyorum. 3 yaşına kadar uykusu düzene girmeyen varmış.
ablada var ve aşırı seviyorlarNasil yapiyorsun krebii
Ayni durumdayim. Ust uste 3 saat uyursam sansli hissediyorum. Memelerim desen surekli emdigi icin yara icinde.Kızlar günaydın, pilim bitmek üzere değil pilim bitti cidden bittiMalum emekledi çok şükür, sabahtan akşama kadar koşturuyoruz tuvalete gidecek olsam güvenli diye beşiğine bırakamıyorum korkuluklardan tutunup ayağa kalkıyor, düşüp kafasını çarpar diye korkuyorum Allah korusun. Her neyse benim pilimi asıl bitiren gece Gece zaten saat başı ya sa 2 saatte bir uyanırken 2 gün önce 5 te kalktı, ondan sonraki gün 4 te kalkıp 5:30 a kadar uyumadı 5:30 da uyuttum 6 da tamamen kalktı ve dün saat 3 te kalkıp 1,5 saat uyumadı. Gündüz max 2,5-3 saat uyuyor ama ben gündüz uyuyamıyorum, çok uykusuzum, yorgunum. Nadiren 5 saat uyuduğu bir kaç gün olmuştu eskiden ve o zamanlar inanılmaz dinlenmiş ve enerjik hissediyordum ve oğlumla ilgilenme konusunda daha verimliydim. Şimdi çok bitkinim ve oğluma yansıtmasam da uykusuzluk sinir yapıyor bende.
Uzun yazdım ama ne yapmalıyım bilmiyorum uyku eğitimi aldırsam ağlatmak istemiyorum. 3 yaşına kadar uykusu düzene girmeyen varmış.
Uyurken ağlamıyor da gece çok uyanıyor ve bazen uyanınca 1,5 saat uyumuyor. Tamam canım at okurum birazdan.Emeklemeden once ve emeklemeden sonra hayat bizde de :) yenidogan gibide saat basi meme istiyor yara oldu gogsum artikbizin duzen hep ayni olsa istikrarli olacagimda bir memlekete gidiorum her sey dagiliyor..bizimki uyku diye besige koydugum an ya da ayagima aldigim an agladigi icin aglatmadan diye bir sey imkansiz bizde :) ben artik alistim uyku evresinde aglamasina ve takmiyorum..var gucuyle cirliyor aglamafan ziyade :)))) bazen dayanamiyorum aliyorum numara oldugunu bile bile :)))) babasi salliyorsa anneee diye agliyor ben salliyorsam besiginde ba baaaaa diye agliyo tamam kizim uyuma diyr aliyoruz bu sefer uykusu oldugu icin agliyor yanii egitimcilerin aglatmadigini hic zannetmiyorum bununla ilgili bi yazi atiyorum sana
Gündüz uykusu iyiydi tam saatinde uyurdu ama şimdi tam saatinde uykusu gelse de direniyor aşağı inip emekleyerek kaçıyorAyni durumdayim. Ust uste 3 saat uyursam sansli hissediyorum. Memelerim desen surekli emdigi icin yara icinde.
selamlar, pil bitmez mi yaa biz yazliga geldik, annem, teyzem, babam, erkek kardesim, ablam hepsi ayri ayri ilgileniyor ama benim pil yine de bitikKızlar günaydın, pilim bitmek üzere değil pilim bitti cidden bittiMalum emekledi çok şükür, sabahtan akşama kadar koşturuyoruz tuvalete gidecek olsam güvenli diye beşiğine bırakamıyorum korkuluklardan tutunup ayağa kalkıyor, düşüp kafasını çarpar diye korkuyorum Allah korusun. Her neyse benim pilimi asıl bitiren gece Gece zaten saat başı ya sa 2 saatte bir uyanırken 2 gün önce 5 te kalktı, ondan sonraki gün 4 te kalkıp 5:30 a kadar uyumadı 5:30 da uyuttum 6 da tamamen kalktı ve dün saat 3 te kalkıp 1,5 saat uyumadı. Gündüz max 2,5-3 saat uyuyor ama ben gündüz uyuyamıyorum, çok uykusuzum, yorgunum. Nadiren 5 saat uyuduğu bir kaç gün olmuştu eskiden ve o zamanlar inanılmaz dinlenmiş ve enerjik hissediyordum ve oğlumla ilgilenme konusunda daha verimliydim. Şimdi çok bitkinim ve oğluma yansıtmasam da uykusuzluk sinir yapıyor bende.
Ne bileyim ben kendim sıkıliyorum ya surekli ayni seylerden sanki cocukta sıkılmis gibi geliyor..mor erik armuttan yapiyorum eksi oluyor bazen :) muz elma armut yulaf irmik turevleri degisiyor..bugun pankek yaptim muzlu yedi meselaE Elwing6 canim ben 30gr lor, bir yumurta sarisi, 1 dilim ekmek ve meyve puresi veriyorum her kalhvaltida. (tabi hepsini yemiyor) 1 gun yumurta sarisi diger gun 2,3 badem ya da ceviz veriyorum. bu ay ayri ayri vermeye basladim. ben yeni bir seyler vericem diye cok kasmiyorum, bence muhim olan dengeli beslenmesi, gunluk protein, vitamin vs. ihtiyacinin karsilanmasi.
Tatilin donusu cok fena oluyorrr 4kuzeni vardi kizimim hepsi ayri oynadi ilgilendi eltim kv falan derkennnnnnselamlar, pil bitmez mi yaa biz yazliga geldik, annem, teyzem, babam, erkek kardesim, ablam hepsi ayri ayri ilgileniyor ama benim pil yine de bitikgunduz 2,5-3 saat uyuyor demissin, acaba gunduz cok uyudugu icin mi gece uykusu kaciyor? ya mesela ben uykusunu erkene cekmeye calistikca, gece daha sik uyanir oluyor ama gece 11 gibi uyursa deliksiz bir 4-5 saat uyuyor, uyaninca emziriyorum uyumaya devam ediyor. gecen hafta dis cikarirken, sik uyaniyordu. bir de gece uyaninca napiosun? ben hic konusmuyorum, direk memeye aliyorum hatta esniyorum filan
ben meyveleri degistiriyorumNe bileyim ben kendim sıkıliyorum ya surekli ayni seylerden sanki cocukta sıkılmis gibi geliyor..mor erik armuttan yapiyorum eksi oluyor bazen :) muz elma armut yulaf irmik turevleri degisiyor..bugun pankek yaptim muzlu yedi meselazeytini denegecegim farkli tatlarida alsin istiyorum aslinda yavastan
evet ya isler gittikce zorlasiyor, yuruyunce rahatlarsin diyenler de var, esas zorluk o zaman basliyor diyenler de... ben kolaylasacagina inanmak istiyorumTatilin donusu cok fena oluyorrr 4kuzeni vardi kizimim hepsi ayri oynadi ilgilendi eltim kv falan derkennnnnnben cocugu elime alamayip ozluyordum dondüm hayat cok zor ustune bir de emekleme basladi perisan haldeyim kalabalik olmak ne guzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?