Aynı böyle bizimki de. Acaba ek gıdayı fazla mı veriyorum diyorum. Ama az yeter gece daha sık uyanıyor. Mesela bugün akşam doğru düzgün yemedi gece uyanması nasıl olacak bakalım.
Bence emme olayı tamamen bebeğe bağlı. Ek gıda vermesem de zaten öyle kilolu bebek değil perişan olacak. Yüzde 50lik dilimdeyiz kilo olarak yani zayıfa yakın devam sütü aldım gün içerisinde mamasına katarak 90 120 arası vermeye çalışıyorum biberonla içmiyor.

Kızlar doğumgünü yaklaşıyor minnoşlarımızın. Neler planlıyorsunuz? Çekirdek aile içinde pasta kesmece mi yoksa parti düzenlemeyi düşünenler de var mı? Ben stüdyoda foto çekimi istiyorum özellikle pasta patlatmaca risk almış olacağım evet, tam netleştirmedim. Kendimiz de çekeriz ama puana kadar kendimiz çekeriz dediğimiz fotoları beğenmedim hep sonradan.

ay evet yaa minnoslarin ilk dogum gunleri hatirlamayacak olsalar da onemli bence bizim sik gorustugumuz bir kac cift arkadasimiz var muhtemelen onlari cagirip cadde bostanda bir pasta keseriz. oyle buyuk organizasyonlari nedense pek sevmiyorum ben. hem 1 yasindaki bebenin dogum gunune kim neden gelmek istesin (kisi kendinden bilir isi) studyo fotografi da iyi fikir

Bizde aile arasi ve bir kac arkadasla kutlariz evimiz genis evde yaparim ben ya da acik hava acik bahcesi olan bir yer seklinde

Kahvaltida cok tıkaniyorum yaaa ne veriyorsunuz bugun artik siparis vericem makarnalutfenden al dediginiz bir sey varmi pankek karisimi amcam pratik olsun bebe biskuvisi yaparim bugun belki ya da onu da alirim emeklemeyr basladgndn beri hayat cok zor

Coronadan dolayı bu yıl parti yok seneye inşallah kutlarız

Bazı bebekler yemezmiş annem de çok çekmiş benden, ben de yemezmişim

Uykuya direnme sabah saat 4 ten beri devam etti bugün ve az önce 9 da uyutabildim. Uyku eğitimi vermiyorum ama kitabında çok uykusu geldiğinde beşiğine bırakın yazıyordu, ben de tam uyuyacakken beşiğine bir bırakayım dedim oyun zannetti gülerek emekleme pozisyonuna geçti

Kahvaltı sıkıntı oldu bizde de. Yumurtadan soğudu. Peynirli omlet yaptım, domates rendeleyip içine ceviz ve peynir attım yok sevmiyor yemiyor. Reddetmeden yediği tek şey irmik ya da pirinç unu içine gün kurusu ve armut rendesi. Mecburen bunu veriyorum.

Kuzular dün yoğurt yapacaktım her zamanki günlük sütü aldım, kaybettim kesildi bozukmuş Activia doğal probiyotik yoğurtla mayalıyordum yoğurtları. Bugün de yoğurt çorbası yapacaktım. Çok zorda kalınca bir kereye mahsus activia probiyotik yoğurt yedirebilir miyim sizce ya da bu yoğurttan çorba yapsam?

Bende yildim arrtik meyve purrsi icine bisiler atmaktan..doymuyorda bazen.pankem karisimiyla bebe biskuvisi karisimi aldm makarnalutfenden uzum aldm yine katarim puresine..biz omlette yiyemiyoruz ki beyazi karisinca kizariyor benimki hemen.ayrismiyor haslanmis veriyorum o nedenle

Ben verdim.2 3 kez hazor yogurt evde yoktu ne yapayim:)

ben de doğum gününe kiyafet bakiyorum 2 ay var umutluyum
dostlarım gelir sanırım kız kıza evde yemek ve pasta düşünüyorum
okullar kültür merkezleri açılır mı ne olur ona göre hareket ederim ama illaki foto ve kendi içimizde de olsa kutlarız bu sebepten simdiden kiyafet bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…