- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Aynen bizim bugun ilk gunumuzdu ama öldum resmrn ne gorse saldirdi ben pesinde...kazasiz belasiz atlatsak bariii ya..az once besikte dikilmisti 2.dk iceri gittim yatagims birlestirecegimvay gülce sultana bak
biz uzun zamandir emekleme ve sıralama halindeyiz
tay tay süremiz uzuyor
açıkçası ablamiz geç yürüdügunden bunlar bana yürüme göstergesi gelmiyor çünkü ablamız daha erken emekledi 4 aylık ve 13 aya kadar anca yürüdü
şimdi bi de koltuğa çıkma calismalari var sık sık yuvarlaniyor
vera yı kaskla gezdirsem yeridir
Uyumak istemiyordur bizimki oyle emzigi asla istemiyoKızlar bir şey sorcam, bizimki memeyi bırakmaya mı çalışıyor anlamadım. Emerek uyuyor normalde ama şimdi ne zaman uyutmak için emzirmeye çalışsam memeyle uyku arasında bir bağlantı kurduğu için yaygarayı koparıyor kucağımdan inmeye çalışıyor. Ben kendi yatağıma oturup emziriyorum. Önceden emmesi bitince kendini kucağımdan yatağa atıp döne döne uyurdu kendi kendine. Şimdi uyurken emmek istemiyor.Az önce yine aynısı oldu ben de ayağa kalktım kucağımda uyudu. Emmeden uyudu yani. Bir de geceleri uyandığında her zaman meme istemiyor bazen kucağıma alıp sarılıyorum tekrar uyuyor.
Arkadaslar aventin pipetlisini aldi bende bugun alicam diger silikom ucluyu bosuna almisimkizlar selamlar, daha once yazmistim benim kizim bardaktan su icerken tam ayarlayamiyor ve bogazina kaciyor. philips aventin alistirma bardaginin da isira isira slikon ucunu yirtti, pipetli sizdirmaz bir sey ariyorum. siz ne kullaniyorsunuz? memnun musunuz? bir de corbasini filan saklamak icin termosa ihtiyacim var. kullandiginiz ve memnun oldugunuz urunler var ise paylasirsaniz sevinirim
Şimdi uzadı biraz uyku çok değişti bizde dönem dönem uzadı kısaldı şimdi iyi ama bakalım ☺Kırkar dakika azmış, gündüz iyi uyumadığından gece de iyi uyuyamıyor olabilir. İki saat uyuyor oğlum bir yarışta, arada uyandığında tekrar uyutuyorum, uykusunu almamış oluyor çünkü, ağlayarak uyanmasından da belli oluyor. Tek uyku ise 3 saat, iki uyku ise bir buçuk - iki saat uyuyor gündüz.
Bir de dediğin şekilde deneyim. Yayla corbasini bile yumurta var diye yemiyor çok önyargılıYumurtayı yiyor oğlum ama şu aralar karıştırıyorum ben kahvaltısını, normalde hep ayrı ayrı verdim ama değişiklik olsun dedim bu ara. Yumurta sarısını ve yarım muzu eziyorum, biraz labne ve bir tatlı kaşığı pekmez ekleyip öyle veriyorum, yumurta olduğu bile anlaşılmıyor. Hipp’in 5 tahıllı katkısız ek gıdası var, bazen bir ölçek formül süt yapıp içine ondan katıyorum ve karışıma ekliyorum, ya da ev bisküvisi ezip katıyorum, güzel oluyor.
Bizimki de emzirmeye çalıştığımda dogrulup oturuyordu, çevreye bakiniyodu emmiyordu öyle öyle azaltti gündüz emmeleriniKızlar bir şey sorcam, bizimki memeyi bırakmaya mı çalışıyor anlamadım. Emerek uyuyor normalde ama şimdi ne zaman uyutmak için emzirmeye çalışsam memeyle uyku arasında bir bağlantı kurduğu için yaygarayı koparıyor kucağımdan inmeye çalışıyor. Ben kendi yatağıma oturup emziriyorum. Önceden emmesi bitince kendini kucağımdan yatağa atıp döne döne uyurdu kendi kendine. Şimdi uyurken emmek istemiyor.Az önce yine aynısı oldu ben de ayağa kalktım kucağımda uyudu. Emmeden uyudu yani. Bir de geceleri uyandığında her zaman meme istemiyor bazen kucağıma alıp sarılıyorum tekrar uyuyor.
Nuk pipetli güzelmiş 1 yaş sonrası için olanı alayım diyorum şimdilik biberonla içiyorkizlar selamlar, daha once yazmistim benim kizim bardaktan su icerken tam ayarlayamiyor ve bogazina kaciyor. philips aventin alistirma bardaginin da isira isira slikon ucunu yirtti, pipetli sizdirmaz bir sey ariyorum. siz ne kullaniyorsunuz? memnun musunuz? bir de corbasini filan saklamak icin termosa ihtiyacim var. kullandiginiz ve memnun oldugunuz urunler var ise paylasirsaniz sevinirim
Aventin pipetli bardagini kullaniyorum. Cok memnunuz. Rahat rahat iciyor suyunu. Ictigi su miktari da artti.kizlar selamlar, daha once yazmistim benim kizim bardaktan su icerken tam ayarlayamiyor ve bogazina kaciyor. philips aventin alistirma bardaginin da isira isira slikon ucunu yirtti, pipetli sizdirmaz bir sey ariyorum. siz ne kullaniyorsunuz? memnun musunuz? bir de corbasini filan saklamak icin termosa ihtiyacim var. kullandiginiz ve memnun oldugunuz urunler var ise paylasirsaniz sevinirim
Diğer zamanlar emiyor çok şükürNe guzel canim. Kendi kendine uykuyla meme baglantisini kesmesi cok iyi. Diger zamanlarda, uykusu olmadiginda emiyorsa sorun yok bence. Akilli cocuk, keske benimki de kesse o emme-uyku baglantisini.
Bizimki de babasının kucağını istese birazUykusu aşırı geldiğinde öyle yapıyor bizimki de, babasının kucağını istiyor illa. Bir de annelerde bir hafta kaldık, o ara gündüz uykularında emmedi, babasının kucağında uyumak istedi, sonuç ben mastit oldum.
Ay evet gözünden uyku akıyor uykuya direniyor resmenUyumak istemiyordur bizimki oyle emzigi asla istemiyo
O beşikte dikilme beni de korkutuyor ya. Yattığı yerden oturdu sonra korkuluklardan tutunarak ayağa kalktı, ben uyuyor olsam geri geri düşse Allah korusun kafasını çarpabilir. Bir önlem düşünmeliyim. Beşik korkuluğu var ama tam koruma sağlamaz.Aynen bizim bugun ilk gunumuzdu ama öldum resmrn ne gorse saldirdi ben pesinde...kazasiz belasiz atlatsak bariii ya..az once besikte dikilmisti 2.dk iceri gittim yatagims birlestirecegim
Aynı böyle bizimki de. Acaba ek gıdayı fazla mı veriyorum diyorum. Ama az yeter gece daha sık uyanıyor. Mesela bugün akşam doğru düzgün yemedi gece uyanması nasıl olacak bakalım.Bizimki de emzirmeye çalıştığımda dogrulup oturuyordu, çevreye bakiniyodu emmiyordu öyle öyle azaltti gündüz emmelerini
Bardağı ben tutup içiriyorum tepesine dikiyorum yani öyle içiyor.kizlar selamlar, daha once yazmistim benim kizim bardaktan su icerken tam ayarlayamiyor ve bogazina kaciyor. philips aventin alistirma bardaginin da isira isira slikon ucunu yirtti, pipetli sizdirmaz bir sey ariyorum. siz ne kullaniyorsunuz? memnun musunuz? bir de corbasini filan saklamak icin termosa ihtiyacim var. kullandiginiz ve memnun oldugunuz urunler var ise paylasirsaniz sevinirim
Bizim kiz dogdugundan beri uykuya direniste hic aglamadan uyudugunu bilmem.uyursada uyuyor halbuki :) yere yumusak biseyler atsan besik etrafina..bizimki odada yatak yaninda birlestirecegim diger kisim besigin duz zaten ona tirmanamaz sanirim yatakla birlestirecegim.. oyle olmasa oyun halisini koyardim yumusakO beşikte dikilme beni de korkutuyor ya. Yattığı yerden oturdu sonra korkuluklardan tutunarak ayağa kalktı, ben uyuyor olsam geri geri düşse Allah korusun kafasını çarpabilir. Bir önlem düşünmeliyim. Beşik korkuluğu var ama tam koruma sağlamaz.
Az once denedik hemen cekti alisti bardaga bbayada su icti ve ardindan kaka..hrmde baya gozelerimizd inanamadik cunku daha bir kac gun once lavman yapmak zorunda kalmistik cok uzuluyordum ama cidden ne zaman su versem kabiz hali geciyordu vee bugun kanitlanmis oldu cok...bardagida sevdi cok mutlu oldumkizlar selamlar, daha once yazmistim benim kizim bardaktan su icerken tam ayarlayamiyor ve bogazina kaciyor. philips aventin alistirma bardaginin da isira isira slikon ucunu yirtti, pipetli sizdirmaz bir sey ariyorum. siz ne kullaniyorsunuz? memnun musunuz? bir de corbasini filan saklamak icin termosa ihtiyacim var. kullandiginiz ve memnun oldugunuz urunler var ise paylasirsaniz sevinirim
evet bir de bir suru paraArkadaslar aventin pipetlisini aldi bende bugun alicam diger silikom ucluyu bosuna almisim
benimki pek beceremedi oyle, bastsn asagi islaniyo ustuBardağı ben tutup içiriyorum tepesine dikiyorum yani öyle içiyor.
aa super, sevindim. bu sicaklarda da suya daha cok ihtiyac duyuyorlarAz once denedik hemen cekti alisti bardaga bbayada su icti ve ardindan kaka..hrmde baya gozelerimizd inanamadik cunku daha bir kac gun once lavman yapmak zorunda kalmistik cok uzuluyordum ama cidden ne zaman su versem kabiz hali geciyordu vee bugun kanitlanmis oldu cok...bardagida sevdi cok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?