kizlar selamlar, daha once yazmistim benim kizim bardaktan su icerken tam ayarlayamiyor ve bogazina kaciyor. philips aventin alistirma bardaginin da isira isira slikon ucunu yirtti, pipetli sizdirmaz bir sey ariyorum. siz ne kullaniyorsunuz? memnun musunuz? bir de corbasini filan saklamak icin termosa ihtiyacim var. kullandiginiz ve memnun oldugunuz urunler var ise paylasirsaniz sevinirim

Aynen bizim bugun ilk gunumuzdu ama öldum resmrn ne gorse saldirdi ben pesinde...kazasiz belasiz atlatsak bariii ya..az once besikte dikilmisti 2.dk iceri gittim yatagims birlestirecegim

Uyumak istemiyordur bizimki oyle emzigi asla istemiyo

Arkadaslar aventin pipetlisini aldi bende bugun alicam diger silikom ucluyu bosuna almisim

Şimdi uzadı biraz uyku çok değişti bizde dönem dönem uzadı kısaldı şimdi iyi ama bakalım ☺

Bir de dediğin şekilde deneyim. Yayla corbasini bile yumurta var diye yemiyor çok önyargılı

Bizimki de emzirmeye çalıştığımda dogrulup oturuyordu, çevreye bakiniyodu emmiyordu öyle öyle azaltti gündüz emmelerini

Nuk pipetli güzelmiş 1 yaş sonrası için olanı alayım diyorum şimdilik biberonla içiyor

Aventin pipetli bardagini kullaniyorum. Cok memnunuz. Rahat rahat iciyor suyunu. Ictigi su miktari da artti.

Ne guzel canim. Kendi kendine uykuyla meme baglantisini kesmesi cok iyi. Diger zamanlarda, uykusu olmadiginda emiyorsa sorun yok bence. Akilli cocuk, keske benimki de kesse o emme-uyku baglantisini.
Diğer zamanlar emiyor çok şükür uyku meme bağlantısını kesti sma gece sık uyanmaları devam

Bizimki de babasının kucağını istese biraz Sürekli huy değiştiriyorlar.

Aynen bizim bugun ilk gunumuzdu ama öldum resmrn ne gorse saldirdi ben pesinde...kazasiz belasiz atlatsak bariii ya..az once besikte dikilmisti 2.dk iceri gittim yatagims birlestirecegim
O beşikte dikilme beni de korkutuyor ya. Yattığı yerden oturdu sonra korkuluklardan tutunarak ayağa kalktı, ben uyuyor olsam geri geri düşse Allah korusun kafasını çarpabilir. Bir önlem düşünmeliyim. Beşik korkuluğu var ama tam koruma sağlamaz.

Bizimki de emzirmeye çalıştığımda dogrulup oturuyordu, çevreye bakiniyodu emmiyordu öyle öyle azaltti gündüz emmelerini
Aynı böyle bizimki de. Acaba ek gıdayı fazla mı veriyorum diyorum. Ama az yeter gece daha sık uyanıyor. Mesela bugün akşam doğru düzgün yemedi gece uyanması nasıl olacak bakalım.

Bardağı ben tutup içiriyorum tepesine dikiyorum yani öyle içiyor.

Bizim kiz dogdugundan beri uykuya direniste hic aglamadan uyudugunu bilmem.uyursada uyuyor halbuki :) yere yumusak biseyler atsan besik etrafina..bizimki odada yatak yaninda birlestirecegim diger kisim besigin duz zaten ona tirmanamaz sanirim yatakla birlestirecegim.. oyle olmasa oyun halisini koyardim yumusak

Az once denedik hemen cekti alisti bardaga bbayada su icti ve ardindan kaka..hrmde baya gozelerimizd inanamadik cunku daha bir kac gun once lavman yapmak zorunda kalmistik cok uzuluyordum ama cidden ne zaman su versem kabiz hali geciyordu vee bugun kanitlanmis oldu cok...bardagida sevdi cok mutlu oldum

aa super, sevindim. bu sicaklarda da suya daha cok ihtiyac duyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…