- 8 Kasım 2018
- 5.736
- 13.833
- 248
Biz de 2 haftadir cok cektik onlardan. Bizim ustteki yan disler coktan cikmisti. Ortadakiler cikmak bilmedi. Salyasi akmaya basladi tekrar. Bi de ilk kez ishal oldu. Ha bugun ha yarin cikacak derken bir turlu patlamadilar.aynen canim ondandir
ay o üstler ne fenaymış ya
yalamadigi isirmadigi kalmadı
bu sebepten düşün ağzımız yara oldu
Hahahah aman yok isime geldieltiyi yabacilasa mıydı
(ben de yok elti)/ bilmiyorum
Sen bir de köpek dişleri gör çıkamadı bir türlüaynen canim ondandir
ay o üstler ne fenaymış ya
yalamadigi isirmadigi kalmadı
bu sebepten düşün ağzımız yara oldu
bizimki hayır diyince duruyor gülüyor ve devam ediyorSen bir de köpek dişleri gör çıkamadı bir türlüMemeyi ısırma bizde de vardı, bir iki kez çenesini acıtmadan hafifçe tutup hayır dedim bıraktı. Hayırdan anlıyor. Mesela bir şey yaptığında hayır dersem bir duruyor. Ama bu aralar kafasına çok vuruyor dişlerden mi anlamadım. Saç çekmesi de var aras sıra
KAbardı ama çıkamadı henüzbizimki hayır diyince duruyor gülüyor ve devam ediyor
saç çekme kafaya vurma bunlar dış belirtisi diye biliyorum
sizin köpek cıktı mj
O da ayrı problem tabi ki ya benimki de birkez yapmıştı çok fena acıdı zormuş işinBenimki de her zaman memeye duskundu, hala oyle. Malesef memesiz uyumuyor. Gunduz azaltmaya calisiyorum ama 4 kez falan emiyor yine de. Gece zaten surekli memede. Memesiz uyumamasi problem olmaya basliyor artik. Karni tokken uyutsam kusuyor fazla emmekten. Bir de isirma huyu var. Acikcasi biraz memeden uzaklassa fena olmaz. ☺
Karni tok olsa da memeye hayir demiyor hic. Eskiden kucakta uyurdu arada sirada, artik meme disinda asla uyumuyor. Gece 10 defa uyansa 10 defa memede uykuya donuyor. Doktor her defasinda emzirme dedi ama uyumuyor ki.O da ayrı problem tabi ki ya benimki de birkez yapmıştı çok fena acıdı zormuş işinEk gıdayı biraz daha fazla yese doyup emmeyebilir birde nasil uyuyo kucaginda uyutup emzirmesen de azalabilir.Gece bizimki de çok uyanıyor bazen su veriyorum bazen emiyor
Seni ve sıcaklığını istiyor muhtemelen. Bizimki bazen 120 ccyi bitiriyor tüm gece boyunca acaba fazla mı veriyorum ki ama içiyor. Sıcak terleyip su kaybediyor seninki süt içerek geçiriyor susuzluğu demek ki.Karni tok olsa da memeye hayir demiyor hic. Eskiden kucakta uyurdu arada sirada, artik meme disinda asla uyumuyor. Gece 10 defa uyansa 10 defa memede uykuya donuyor. Doktor her defasinda emzirme dedi ama uyumuyor ki.bi kac kez su vermeyi denedim, onu da istemiyor. Eskiden babasinin kucaginda uyurdu, simdi o da yok. Belli bir donemden sonra meme bagimlilik yapiyor.
Susuzluk oldugunu sanmiyorum. Artik klimada uyuyoruz cok terlemiyor, uyanma sikligi azalsa da hala 3 kez falan uyaniyor gece. Daha once sanirim sicaktan cok uyaniyordu. Bugun gunduz uykusunda da actim klimayi, 1.5 saat uyudu. Gunlerdir gunduz 20-30 dk anca uyuyordu tum gun.Seni ve sıcaklığını istiyor muhtemelen. Bizimki bazen 120 ccyi bitiriyor tüm gece boyunca acaba fazla mı veriyorum ki ama içiyor. Sıcak terleyip su kaybediyor seninki süt içerek geçiriyor susuzluğu demek ki.
ben de uykularda klima açıyorum maalesefSusuzluk oldugunu sanmiyorum. Artik klimada uyuyoruz cok terlemiyor, uyanma sikligi azalsa da hala 3 kez falan uyaniyor gece. Daha once sanirim sicaktan cok uyaniyordu. Bugun gunduz uykusunda da actim klimayi, 1.5 saat uyudu. Gunlerdir gunduz 20-30 dk anca uyuyordu tum gun.
Biz dun emeklemeye basladik dahatakip eden dostlar yürüyen var mı aranızda ya da anlamlı kelime edinen
ya da başka extrem durumlar
vay gülce sultana bakBiz dun emeklemeye basladik dahaama surekli kalkmaya calisiyor kolundn tutup yurutunce deli oluyo cok heyecanlaniyo siz nasilsinz
Ne guzel canim. Kendi kendine uykuyla meme baglantisini kesmesi cok iyi. Diger zamanlarda, uykusu olmadiginda emiyorsa sorun yok bence. Akilli cocuk, keske benimki de kesse o emme-uyku baglantisini.Kızlar bir şey sorcam, bizimki memeyi bırakmaya mı çalışıyor anlamadım. Emerek uyuyor normalde ama şimdi ne zaman uyutmak için emzirmeye çalışsam memeyle uyku arasında bir bağlantı kurduğu için yaygarayı koparıyor kucağımdan inmeye çalışıyor. Ben kendi yatağıma oturup emziriyorum. Önceden emmesi bitince kendini kucağımdan yatağa atıp döne döne uyurdu kendi kendine. Şimdi uyurken emmek istemiyor.Az önce yine aynısı oldu ben de ayağa kalktım kucağımda uyudu. Emmeden uyudu yani. Bir de geceleri uyandığında her zaman meme istemiyor bazen kucağıma alıp sarılıyorum tekrar uyuyor.
Kırkar dakika azmış, gündüz iyi uyumadığından gece de iyi uyuyamıyor olabilir. İki saat uyuyor oğlum bir yarışta, arada uyandığında tekrar uyutuyorum, uykusunu almamış oluyor çünkü, ağlayarak uyanmasından da belli oluyor. Tek uyku ise 3 saat, iki uyku ise bir buçuk - iki saat uyuyor gündüz.Bizimki sabah 7 30 gibi kalkıyor 1 saat sonra geri uyuyor 11e doğru ve 4e doğru tekrar uyuyor 40ar dakika civarı.Gece uykuları çok kötü 8 kez falan uyanıyor bazen daha çok sayamıyorum akşamları iyi de yiyor ama açlıkla alakası yok sanırım bir ara tahlile gotureyim diyorum
Uykusu aşırı geldiğinde öyle yapıyor bizimki de, babasının kucağını istiyor illa. Bir de annelerde bir hafta kaldık, o ara gündüz uykularında emmedi, babasının kucağında uyumak istedi, sonuç ben mastit oldum.Kızlar bir şey sorcam, bizimki memeyi bırakmaya mı çalışıyor anlamadım. Emerek uyuyor normalde ama şimdi ne zaman uyutmak için emzirmeye çalışsam memeyle uyku arasında bir bağlantı kurduğu için yaygarayı koparıyor kucağımdan inmeye çalışıyor. Ben kendi yatağıma oturup emziriyorum. Önceden emmesi bitince kendini kucağımdan yatağa atıp döne döne uyurdu kendi kendine. Şimdi uyurken emmek istemiyor.Az önce yine aynısı oldu ben de ayağa kalktım kucağımda uyudu. Emmeden uyudu yani. Bir de geceleri uyandığında her zaman meme istemiyor bazen kucağıma alıp sarılıyorum tekrar uyuyor.
Bilmiyorum ki canım, okulların açık olduğu çalıştığım dönem çok işe yaradığını düşünüyordum, Hep ayakta ve aktiftim, eve gelince de bebek malum. Şu aralar içmedim ihmal ettim açıkçası.İşe yarıyor mu? Yani dinç hissediyor kusun kendiniBir de kilo yapıyor mu?
Yumurtayı yiyor oğlum ama şu aralar karıştırıyorum ben kahvaltısını, normalde hep ayrı ayrı verdim ama değişiklik olsun dedim bu ara. Yumurta sarısını ve yarım muzu eziyorum, biraz labne ve bir tatlı kaşığı pekmez ekleyip öyle veriyorum, yumurta olduğu bile anlaşılmıyor. Hipp’in 5 tahıllı katkısız ek gıdası var, bazen bir ölçek formül süt yapıp içine ondan katıyorum ve karışıma ekliyorum, ya da ev bisküvisi ezip katıyorum, güzel oluyor.Kızlar yumurtayı haslayınca yemiyor artık tereyağında soğanlı çok az salçalı falan yaptım yine yemek istemiyor.kek falan yaparak mı yedirsem ki lezzetli tarifi olan var mı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?