• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimkinde değişik huylar çıktı 🙃🙃

Yemek yerken ağzından çıkarıp bakıyo “bu ne acaba” diye
Sonra tekrar yiyo

Yemek isterken ki olayı bambaşka
Vermediğimde yüzünü buruşturup bi şekil yapıyor emoji suratlım 😂😙

Çok fazla anneye düşkünlük var
Akşam 9 da yatırıp yanından ayrılıyorum pıt pıt arkamdan geliyo 🐢
Ben yanındaysam rahatça uyuyor yoksa cıx uyku yok 💤

Dört dişimiz var artık üstler iyice görünüyor

Bizde durmak yok hep bi tempodayız

Zayıflamaya karar verdim bu arada 🙈
Gaza getirmek için mesaj yazabilirsiniz
Daha çok motive olurum 😂😂😂😂
Sırf seni motive etmek için yazıyorum canım başarabilirsin bende başlamak istiyorum ama her gün yarın diyorum :)) ama bir haftadır akşam sekizden sonra bisey yemiyorum ekmeği kesmeye çalışıyorum ama doymuyor gibi oluyorum ekmek yemeyince de veririz biz bu kiloları ben sana destek sen bana destek🤣

Sırf seni motive etmek için yazıyorum canım başarabilirsin bende başlamak istiyorum ama her gün yarın diyorum :)) ama bir haftadır akşam sekizden sonra bisey yemiyorum ekmeği kesmeye çalışıyorum ama doymuyor gibi oluyorum ekmek yemeyince de veririz biz bu kiloları ben sana destek sen bana destek🤣
Çok teşekkür ederim canım ☺️🌺

Evet gerçekten doymuyor gibi oluyorsun ilk başlarda
Sonrasında hiç aramıyorsun ben 2 dilim anca yiyorum o da sabah kahvaltısında

Aslında öyle abartılacak kadar değilim
Bi 5 kilo versem yeterli 💪🏻
Kendimce küçük önlemler aldım ⛔❌

Hadi bakalım kim önce verecek kiloları 😎

Saol canım ara sıra bebekler balgamlı böyle atabilirmiş. Bu aralar ağlayarak uyanıyoruz geceleri, uyku düzeni zaten yok dün düzensizliğin dibine vurduk😂 Sabaha kadar ağlayarak uyanıp sabah 5 te ayaktaydık. Uykular bir düzenli olsa artık.
Geçmiş olsun canım

Bizimki de ağzından çıkarıp eliyle kontrol ediyor yiyecekleri tanımaya çalışıyor hatta eliyle kasiga vurup döküyor bakıyor doktüklerine 😂mutfağın hali içler acısı her yemek sonrası mama sandalyesi ve yerler siliniyor.kaç kilo fazlan var bende 4 kilo var veremiyorum bir türlü açıkçası uğraşmıyorum da egzersiz yapmak şart. Bel çevremde simitler var :KK43:
O yerleri silerken iyi kalori yakıyoruz 😁😁
Ben yemek bölümünden halıyı çıkarttım günde kaç kez yer siliyorum bilmiyorum mama sandalyesi dahil 🤷‍♀️

Bi 5 kilo var bende de canım
sabah kahvaltıdan sonra egzersiz yapmaya çalış 😙

Çok az sadece tat versin diye koyuyordum.soğanlı salçalı biz eşimle seviyoruz yaparız arada o da sever diye düşündüm. Sadece tereyağında da yaptım yine mızmız yedi.Beyaz peynirli mi deneyim onu denemedim
Köy peyniriyle yapıyorum ben canım
Sen istediğin peyniri kullanabilirsin
Damak zevkine göre ☺️

O yerleri silerken iyi kalori yakıyoruz 😁😁
Ben yemek bölümünden halıyı çıkarttım günde kaç kez yer siliyorum bilmiyorum mama sandalyesi dahil 🤷‍♀️

Bi 5 kilo var bende de canım
sabah kahvaltıdan sonra egzersiz yapmaya çalış 😙
Öyle çok değilmiş seninde bakalım bebisler gün geçtikçe zorlasiyo zaten verdirirler💕😚

Bebeğiniz sizinle mi yatıyor yoksa aynı odada kendi yatağında mı? Odasını ayırmayı düşünüyor musunuz?

Bebeğiniz sizinle mi yatıyor yoksa aynı odada kendi yatağında mı? Odasını ayırmayı düşünüyor musunuz?
Günaydın canım ☺️
Aynı odadayız birlikte uyuyoruz
Kokumu arıyor dişler yüzünden şuan istesekte ayrı yatamayız

Hazır olduğumuzda ayırırız
Kızımda bizimle uyurdu çoğu zaman şuan ayrı yatakta gece deliksiz uyuyor örneğin
Birçok uzman ayrı yatırın gelişiminde büyük etkisi olur diyor
Ama ben dinlemiyorum
Bu günler tekrar gelmeyecek
Doya doya ana kucağı veriyorum ben ❤️
Aksini düşünen, değişik görüşü olan olabilir elbette saygı duyarım

Çok teşekkür ederim canım ☺🌺

Evet gerçekten doymuyor gibi oluyorsun ilk başlarda
Sonrasında hiç aramıyorsun ben 2 dilim anca yiyorum o da sabah kahvaltısında

Aslında öyle abartılacak kadar değilim
Bi 5 kilo versem yeterli 💪🏻
Kendimce küçük önlemler aldım ⛔❌

Hadi bakalım kim önce verecek kiloları 😎
Benimde bi 6 kilo fazlam var canım üstüne düşsem veririm de fazla takmıyorum sanırım bende şekeri kestim akşam alıştırmalık yemiyorum ekmek en büyük zaafım ama azalttim😂 birde bol su içiyorum bence sen benden önce verirsin canim😘😊

Günaydın canım ☺
Aynı odadayız birlikte uyuyoruz
Kokumu arıyor dişler yüzünden şuan istesekte ayrı yatamayız

Hazır olduğumuzda ayırırız
Kızımda bizimle uyurdu çoğu zaman şuan ayrı yatakta gece deliksiz uyuyor örneğin
Birçok uzman ayrı yatırın gelişiminde büyük etkisi olur diyor
Ama ben dinlemiyorum
Bu günler tekrar gelmeyecek
Doya doya ana kucağı veriyorum ben ❤
Aksini düşünen, değişik görüşü olan olabilir elbette saygı duyarım
Biz aynı odadayız ama kendi yatağında yatıyor. Bir kaç kez uyuyamadığı zaman yanıma almayı denedim ama rahat edemedi, ağlayarak uyandı yine. Ben de kendi yatağına yatırdım. Bizimki çok deli yatıyor😀 o yüzden benim yanımda rahat edememesi normal. Gece bir bakıyorum beşiğin korkuluklarına ayaklarını dayamış, ayaklar havada uyuyor. Yani çapraz değil, enlemesine yatmış😂Bir gün bakıyorum ayak kısmına başını koymuş yani 180 derece dönmüş yatakta😂 Bir gün yüz üstü yatmış ama popo havada duruyor😀 Bunun gibi deli yatıyor ama çok sık uyanıyor gece. Acaba diyorum ben yatakta sağa sola dönerken sesime mi uyanıyor. Böyle olunca ben de put gibi duruyorum ses çıkmasın diye😀 O yüzden ayırsam mı odasını diye düşündüm.

Biz aynı odadayız ama kendi yatağında yatıyor. Bir kaç kez uyuyamadığı zaman yanıma almayı denedim ama rahat edemedi, ağlayarak uyandı yine. Ben de kendi yatağına yatırdım. Bizimki çok deli yatıyor😀 o yüzden benim yanımda rahat edememesi normal. Gece bir bakıyorum beşiğin korkuluklarına ayaklarını dayamış, ayaklar havada uyuyor. Yani çapraz değil, enlemesine yatmış😂Bir gün bakıyorum ayak kısmına başını koymuş yani 180 derece dönmüş yatakta😂 Bir gün yüz üstü yatmış ama popo havada duruyor😀 Bunun gibi deli yatıyor ama çok sık uyanıyor gece. Acaba diyorum ben yatakta sağa sola dönerken sesime mi uyanıyor. Böyle olunca ben de put gibi duruyorum ses çıkmasın diye😀 O yüzden ayırsam mı odasını diye düşündüm.
Parmaklıklara çarpmıyor mu? Beşik sallanıyor mu?

Benimde bi 6 kilo fazlam var canım üstüne düşsem veririm de fazla takmıyorum sanırım bende şekeri kestim akşam alıştırmalık yemiyorum ekmek en büyük zaafım ama azalttim😂 birde bol su içiyorum bence sen benden önce verirsin canim😘😊
Oh ne güzel 👍
Bak bi iki tüyo vereyim
Porsiyonları küçült
Büyük tabak yerine küçük tabak 😎
Ekmekleri de çok ince dilimle 😉
Bilmiyorum artık orasını canım kim verirse versin yeter ki gitsin azıcık 😎

Oyy gözümde canlandı miniğin halleri 😍

Çok tatlı oluyorlar ya uyurken özellikle nasıl masumlar 😌🐥
Çok sık uyanıyorsa zor olur canım odadan odaya geçişler 😌
Bi yaşına kadar bekle
yavaş yavaş uzun olacak o kalkma aralıkları
Sonrasında hazır olduğunda ayırırsın odasını 😊

Back