Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gecmis olsn bende oyle tahmin etmistim biz de aksama menenjiti olacagiz
ay canim silmek için kendimi paraliyorum bi fenakiIlac ben de kullandim ama gecmedi. Karbonatli suya gazli bez batirip sildim agzini emzirmeden once ve sonra. Kendi meme ucumu da once ve sonra sildim hep. Onunla gecti.
deniyorum 3 gündür canım bir yandan
Gıdıklayarak açtır çok fena oldukları doğru ama bizde çözüm bitmezdeniyorum 3 gündür canım bir yandan
yapmaya çalışıyorum ama herseyi yalamaya çıkan dil sileceğim zaman kilit oluyor kapatip açmıyor
Geçmiş olsun çabucak geçsinay canim silmek için kendimi paraliyorum bi fenaki
izin vermiyor 3 gündür silmek için
Hayırlısıyla atlatın siz de inşallah. Biraz ateş kontrolü gerektiriyor o kadar. Geçmiş olsun şimdidenHadi gecmis olsn bende oyle tahmin etmistim biz de aksama menenjiti olacagiz
saol canımGeçmiş olsun çabucak geçsin
Ben iş yaparken hep kısa mesaj atıyorum38his gıdıklayarak ağzı açar da dil çıkmaz
ben de yalayacagi yerleri karbonatlı su ile siliyorum günlerdir her SEY bulanık
Aaa kesinlikle sormam lazım görünürde bi şey yok ama bilmiyorum tabiiZeynepcim bizimki de bacaktan oldu ama belki farketmiyordur bir sor istersen doktora falan icin rahat eder
Sorun olmuyormus stres yapma hic yazmis arkadas onemli olan uygulanisiymisAaa kesinlikle sormam lazım görünürde bi şey yok ama bilmiyorum tabii
Kaplan itince yavaş mı ilerliyo hızlı mı? Kusura bakmyın hep aynı soru soruyormPlm123 ilk adım arabası diye geçiyorlar sanırım. Kaplan güzel ama cidden pahalıymış ☺
Yok canım ne kusuru da ben kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ancak İnternette yorumlarda ayakları hafif olduğundan hızlı gittiği yazıyor, 9 aylık çocuğa uygun değil 12-13 aylık çocuk kullanır diye yazan olmuş. Çocuktan çocuğa değişir belki. Yavaş giden bulursan bana da söyle olur muKaplan itince yavaş mı ilerliyo hızlı mı? Kusura bakmyın hep aynı soru soruyorm
Oldunuz mu aşınızı? Nasıl minnoş?Hadi gecmis olsn bende oyle tahmin etmistim biz de aksama menenjiti olacagiz
Cumaya erteledik canim sagol siz nasilsinizOldunuz mu aşınızı? Nasıl minnoş?
Umarım öyledir çünkü korktum acık. Bu arada metenin alttaki 2 tane dişi çıktı şimdi üstten bir tane geliyo sanırım zorluyor onuSorun olmuyormus stres yapma hic yazmis arkadas onemli olan uygulanisiymis