• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@

E Elwing6 kızlar bizim aşı da koldan vuruldu, ebeye sordum, önemli olan koldan ya da bacaktan olması değil aşının uygulanışı dedi, biz bu asm’de hepimiz koldan yapıyoruz dedi.
38his 38his sağol canım şimdilik ateş yok, yatırdım uyuyor yavrum.
Hadi geçmiş olsun 😘

Ilac ben de kullandim ama gecmedi. Karbonatli suya gazli bez batirip sildim agzini emzirmeden once ve sonra. Kendi meme ucumu da once ve sonra sildim hep. Onunla gecti.
T tuboz canım aile hekiminden duymuştum bende bunu
Dene istersen
Geçmiş olsun

@

E Elwing6 kızlar bizim aşı da koldan vuruldu, ebeye sordum, önemli olan koldan ya da bacaktan olması değil aşının uygulanışı dedi, biz bu asm’de hepimiz koldan yapıyoruz dedi.
38his 38his sağol canım şimdilik ateş yok, yatırdım uyuyor yavrum.
Hadi gecmis olsn bende oyle tahmin etmistim 😉 biz de aksama menenjiti olacagiz🤒

Ilac ben de kullandim ama gecmedi. Karbonatli suya gazli bez batirip sildim agzini emzirmeden once ve sonra. Kendi meme ucumu da once ve sonra sildim hep. Onunla gecti.
ay canim silmek için kendimi paraliyorum bi fenaki 😑😬😔
izin vermiyor 3 gündür silmek için😓

38his 38his gıdıklayarak ağzı açar da dil çıkmaz 🤣
ben de yalayacagi yerleri karbonatlı su ile siliyorum günlerdir her SEY bulanık 🤣

38his 38his gıdıklayarak ağzı açar da dil çıkmaz 🤣
ben de yalayacagi yerleri karbonatlı su ile siliyorum günlerdir her SEY bulanık 🤣
Ben iş yaparken hep kısa mesaj atıyorum 🤣🤣🤣

Hangi kafayı yaşıyorum acaba
Şuan jeton düştü 🙈🙈🙈

Dil çıkarmayı bilseydi iyi olurdu diyecem
Bu seferde herkese dil uzatacak 😜

Kaplan itince yavaş mı ilerliyo hızlı mı? Kusura bakmyın hep aynı soru soruyorm
Yok canım ne kusuru da ben kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ancak İnternette yorumlarda ayakları hafif olduğundan hızlı gittiği yazıyor, 9 aylık çocuğa uygun değil 12-13 aylık çocuk kullanır diye yazan olmuş. Çocuktan çocuğa değişir belki. Yavaş giden bulursan bana da söyle olur mu 🤗

Back